Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-30@13:47:06 GMT

جزئیات خسارت های سیل در استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۷۶۶۶

جزئیات خسارت های سیل در استان اصفهان

مدیر کل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: سیل و خشکسالی دو روی یک سکه هستند، در شهرهایی که خشکسالی است گاهی سیلاب های ناگهانی رخ می دهد و کشور دچار آسیب می شود، پیشنهاد این است که در کشور برای یکبار بیایند و اعتبارات پیشگیرانه را به استان ها بدهند چرا که این موضوع خیلی مهم است

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منصور شیشه فروش در گفت و گو با خبرنگار صاحب نیوز؛ اظهار کرد: سامانه بارشی که از ششم تا نهم در استان اصفهان فعال بود، هزار میلیارد تومان به بخش های کشاورزی، راه، ابنیه، مسکن و امور عشایر خسارت وارد کرد که از این هزار میلیارد تومان، فقط600 میلیارد تومان به بخش کشاورزی و عشایری خسارت وارد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان عنوان کرد: خسارات کشاورزی شامل هفت هزار و800 هکتار اراضی زراعی و870 هکتار باغات، 650 کلنی زنبور عسل، 13 واحد پرورش ماهی، یک واحد مرغداری گوشتی، چهار واحد ایستگاه پمپاژ آب، 171 رشته قنات، 141 کانال سنتی، 250 استخر ذخیره آب کشاورزی و 18 بند خاک گیر استان بود.

شیشه فروش با اشاره به اینکه به889چادر عشایری، هزار و 220رأس دام، هزار و دویست کیلومتر راه ها و690 تن علوفه خسارت وارد شد، بیان کرد: در بخش مسکن نیز 235 میلیارد تومان خسارت به بخش مسکن وارد شده که شامل اماکن مسکونی، روستایی، شهری، معابر روستاها، پل ها، ابنیه، سیل بندها و کانال های سنگی است.

منصور شیشه فروش اذعان کرد: خسارت بخش راه ها نیز 91 میلیارد تومان برآورد شده است که شامل 98 کیلومتر راه، 61 دهنه پل و ابنیه بود، همچنین یک میلیارد و600 میلیون تومان در بخش برق خسارت دیدیم و مابقی خسارات در حوزه های شهری بوده است.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: 375 تیم تخصصی، امدادی، آتش‌نشانی، امداد برق گاز و آبفا، شهرداری ها، دهیاری ها، هلال احمر، فوریت‌های پزشکی، نیروی انتظامی، پلیس راه و راهور، جهادکشاورزی و دامپزشکی برای ارائه خدمات امدادی در سطح استان فعال بودند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان در خصوص کارهایی که در این مدت انجام شد، گفت: در این مدت سامانه های سه شماره یا پنج شماره ای مدیریت بحران را تقویت می کردیم که سریعا برای امدادرسانی اقدام شود، بعلاوه اعلام آخرین وضعیت مناطق به مرکز هشدار سنجی انجام شد.

شیشه فروش توضیح داد: در این مدت تمام مرخصی های اعضای مدیریت بحران لغو شد، به تمام دستگاه ها به جهت اجرای طرح های کنترل سیل آماده باش دادیم، جلسه مدیریت بحران برای تعیین وظایف بخش ها تشکیل شد و در این ایام برای تمام مردم پیامک ارسال شد تا در کنار رودخانه ها قرار نگیرند.

وی اشاره کرد: تقویت مراکز فرماندهی در دستگاه های امدادی، کنترل مخازن و بند های آبخیزداری، تقویت انبارهای امدادی، اعلام هشدار به ساکنان در معرض خطر، تخلیه نخاله از دهانه پل ها از جمله اقداماتی بود که انجام شد.

منصور شیشه فروش با بیان اینکه شش روستا در این مدت تخلیه شد، تصریح کرد: همچنین انسداد موقت جاده ای توسط پلیس راه، بازگشایی به موقع راه های سیل برده، هدایت سیل به دشت ها، امدادرسانی به 1670خانوار، امدادرسانی به220 خودرو در سطح جاده ها، اسکان هزارو 700 نفر نیز در پایگاه ها، مساجد و غیره انجام شد.

به گفته این مقام مسئول در این مدت هلال احمر اقلام امدادی را توزیع کرد که شامل 1654تخته پتو، 637 تخته موکت، هفت هزار کیلومتر نایلون،400 بسته غذایی، 88چادر امدادی و موارد دیگری بود در بین سیل زدگان توزیع شد.

رئیس کل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه به عشایر نیز امدادرسانی انجام شد، متذکر شد: همچنین امکاناتی از استان به استان های دیگر مانند یزد، چهارمحال و بختیاری و کرمان رفت، از استان موتورهای پمپ، نیروی های امدادی، ماشین آلات امداد و تجهیزات تخلیه آب به استان های ذکر شده اعزام شد.

شیشه فروش اعلام کرد: در این مدت با گل آلود شدن آب زاینده‌رود، اخلال در تامین آب شرب تصفیه خانه انجام شد که حدود 75 دستگاه تانکر عملیات آبرسانی به 380 روستا و 58 شهر را انجام دادند، حتی در شهر اصفهان نیز آبرسانی سیار انجام شد .

وی افزود: پیشنهاد می شود با توجه به اینکه تنها منبع تأمین آب شرب اصفهان یک سامانه است، ضرورت دارد وزارت نیرو سامانه دوم آب شرب اصفهان را تکمیل کند تا در حوزه آب مشکلی پیش نیاید، اعتبارات عمرانی به جهت اجرای طرح های پیشگیری از وقوع حوادث مانند ساماندهی و آزادسازی رودخانه ها، احداث سیل بند، احداث و اصلاح پل های در مسیر و طرح های آبخیز داری به استان تخصیص دهند چرا که اینها بسیار مهم است.

منصور شیشه فروش اظهار کرد: پیش بینی اعتبارات برای جبران این خسارات باید انجام شود، استان تجهیزات امدادی کم دارد و از آنجایی که استان ما جانشین تهران است و به استان های دیگر نیز کمک می کند، درخواست دادیم نسبت به نوسازی ماشین آلات امدادی و تجهیزات اقدام کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان عنوان کرد: مدیریت بحران در زمینه مرحله پیش بینی، پیشگیری، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی اقدامات موثری را انجام داد، بعلاوه تیم های ارزیابی در مناطق مشغول نظارت و کنترل هستند؛ طرح های آبخیزداری از جمله در شاهین شهر، میمه و برخوار، توانست خسارات سیل را کنترل کند.

وی با بیان اینکه در کوهپایه، اردستان و نایین نیز طرح های آبخیز داری، آبگیری شد، تصریح کرد: ما برای اجرای طرح های آبخیزداری در استان 420 هزار هکتار مطالعات آماده اجرا شدن داریم و فقط نیاز به اعتبار دارد.

شیشه فروش توضیح داد: سیل و خشکسالی دو روی یک سکه هستند، در شهرهایی که خشکسالی است گاهی سیلاب های ناگهانی رخ می دهد و کشور دچار آسیب می شود، پیشنهاد این است که در کشور برای یکبار بیایند و اعتبارات پیشگیرانه را به استان ها بدهند چرا که این موضوع خیلی مهم است.

منصور شیشه فروش گفت: ما هر سال در کشور سیل داریم که این سیل خساراتی نیز ایجاد می کند پس وقت آن رسیده که وزارت نیرو پیشنهاد این موضوع را به سازمان برنامه و بودجه بدهد تا این سازمان با توجه به پروژه های آماده شده، اعتبارات پیشگیرانه از سیل را به استان ها تخصیص دهد.

این مقام مسئول اذعان کرد: چرا که بازسازی ها خیلی زمان بر است و اعتبار لازم دارد و نیاز به پیشیگیر است، اقداماتی که ما در این چند وقت در استان اصفهان انجام دادیم، توانست کمک کند که حداقل خسارت جانی نداشته باشیم اما تداوم این امر مستلزم اعتبار است.

شیشه فروش با اشاره به اینکه سیل سال 98 را یادمان نرفته است و امسال نیز این سیل اتفاق افتاد که خسارات سنگینی به بار آورد، تصریح کرد: زمان آن رسیده که اعتبارات بیشتر در بخش پیشگیری به استان داده شود؛ وزارت نیرو به صورت ویژه برای تأمین اعتبارات پیشگیرانه به استان ها باید کمک کند تا لایه روبی رودخانه ها، بازگشایی و آزادسازی مسیل ها انجام شود و همچنین سازمان جنگل ها و مراتع کشور نیز برای اجرای طرح های آبخیز داری اعتبار درنظر بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مدیریت بحران استانداری اصفهان اعتبارات پیشگیرانه منصور شیشه فروش میلیارد تومان اجرای طرح استان ها انجام شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۷۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، محمدرضا ابراهیمی در نشست خبری ویژه گرامیداشت هفته بزرگداشت مقام معلم، با اشاره به اهمیت و جایگاه آموزش و پرورش، اظهار داشت:اهمیت آموزش و پرورش بر کسی پوشیده نیست و اگر بخواهیم آینده جامعه‌ای را پیش‌بینی کنیم، باید بدانیم که امروز در مدارس آن جامعه چه می‌گذرد زیرا نبض آینده هر جامعه‌ای در مدارس شکل می‌گیرد و دانش‌آموزان و دانشجویان امروز، نقش‌های کلیدی جامعه فردا را در دست خواهند داشت و نقش‌آفرینان عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و غیره جامعه خواهند بود.

بیشتر بخوانید: فرونشست در کمین نیروگاه‌ها و فرودگاه‌های کشور

وی با بیان اینکه هرگونه توجه به آموزش و پرورش به معنای سرمایه‌گذاری ویژه برای تعالی جامعه در آینده است، افزود: میزان توجه به آموزش و پرورش یکی از شاخص‌های توسعه یافتگی جوامع بوده و در قانون اساسی و دین مبین اسلام مورد تایید قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان انتخاب سالروز شهادت شهید مطهری را به عنوان روز معلم مایه افتخار دانسته و به بیان ویژگی‌های این شهید فرزانه پرداخت و گفت: شهید مطهری یک عالم کامل جامع‌الشرایط بود که در همه سطوح احاطه کامل عقلی، علمی و فلسفی داشت و همان طور که امام(ره) فرمودند همه آثار ایشان برای جوانان و جامعه مفید است؛ حدود نیم قرن از تالیف آثار شهید مطهری می‌گذرد اما بسیاری از آنها هنوز تازگی و طراوت دارند و این موجب افتخار جامعه معلمان است که سالروز شهادت یک عالم به عنوان روز گرامیداشت مقام معلم انتخاب شود.

وی با بیان اینکه خوشبختانه با اقدامات ویژه دولت سیزدهم، مجلس و قوای سه‌گانه حال آموزش و پرورش خوب است اما برای رساندن جامعه به تعالی، هنوز کافی نیست، خاطرنشان کرد: کم‌توجهی‌های ادوار گذشته نسبت به آموزش و پرورش جبران و در این مدت اقدامات خوبی انجام شده و تاحدودی کمبودها در حوزه تجهیزات، فضای آموزشی و نیروی انسانی جبران شده است اما هنوز کافی نیست و جای کار وجود دارد.

سال گذشته مدارس اصفهان به مدت ۱۱ روز غیر حضوری شدند

ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به خبرنگاران حاضر در جلسه گفت: کار ما و شما هر دو در دایره رسالت فرهنگی است و باید برای انجام آن علاقه و هدف متعالی داشته باشیم؛ رسانه یک نهاد و عنصر فعال در آگاهی دادن به جامعه است و تعمیق آگاهی از سوی رسانه‌ها در این ارتباط امری ضرورت دارد؛ علاوه بر این رسانه‌ها باید واسطه بین مردم و مسئولین باشند و دستاوردهای ارگان‌های مختلف را به اطلاع مردم برسانند و از سویی نیز کمبودها نیز گزارش کنند.

وی با بیان اینکه از رسانه‌ها انتظار داریم نسبت به سایر نهادها و مؤسساتی که در مقابل آموزش و پرورش تکلیف دارند، مطالبه‌گر باشند، گفت: اگر نهادها و مؤسساتی که بر اساس مصوبات قانونی در قبال آموزش و پرورش وظایفی دارند، به مسئولیت‌شان عمل کنند بسیاری از مشکلات ما رفع خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان تأکید کرد: بسیاری از نهادهای کلان تولیدی در قبال بهبود شرایط آموزش و پرورش مسئولیت اجتماعی دارند و باید به مسئولیت‌شان عمل کنند؛ سال گذشته مدارس اصفهان به دلیل آلودگی هوا به مدت ۱۱ روز غیرحضوری شد و تعطیلی ۶۰۰ هزار دانش آموز خسارت بزرگی به شمار می‌رود زیرا حدود ۴۰ میلیون نفر ساعت آموزش ما کم رمق شده است و جبران ترک فعل‌های انجام شده، می‌تواند آموزش و پرورش را از این عقب‌ماندگی کیفی رها کند.

وی افزود: رسانه‌ها باید تعمیق بخشی به دو واژه مقدس تعلیم و تربیت در دستور کار قرار دهند و نگذارند که آموزش و پرورش تحت تاثیر کم کاری دیگران قرار گیرد.

تنوع مدارس موافقان و مخالفان زیادی دارد

ابراهیمی در بخش دیگری از سخنانش به تنوع مدارس در سطح جامعه اشاره کرده و با تاکید بر اینکه تنوع مدارس موافقان و مخالفانی دارد، گفت: در شورای عالی آموزش و پرورش کارگروهی برای این موضوع ایجاد شده و این کارگروه بیش از یک سال است که روند فعالیت تنوع مدارس را بررسی می‌کند و نتیجه این کارگروه در آینده‌ نزدیک منجر به کاهش تنوع مدارس خواهد شد.

وی در ادامه به اقدامات انجام شده برای حفظ و ارتقای کیفیت آموزش در مدارس دولتی اشاره کرد و افزود: توجه ویژه به مدارس دولتی از سال گذشته شزوع شده و در این راستا ما از برخی معلمان مجرب و نمونه درخواست کردیم که نیمی از ساعات آموزشی را در مدارس دولتی حضور داشته باشند و همچنین امکانات سخت‌افزاری خوبی در اختیار آنها گذاشتیم و این مهم منجر به کسب رتبه دوم کشوری در امتحانات نهایی توسط مدارس عادی اصفهان شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه استان اصفهان حدود یک میلیون نفر دانش آموز دارد، متذکر شد: رشد دانش آموزی در استان اصفهان طی چند دهه اخیر تقریباً صعودی است و شهرستان‌های اصفهان، کاشان، نجف‌آباد، خمینی‌شهر، شهرضا و غیره شاهد افزایش تعداد دانش آموز هستیم و در مناطق روستایی و شهرهای تعداد دانش‌آموز کاهش یافته است.

خروج ۴۲ مدرسه از چرخه آموزش بر اثر فرونشست

وی با تاکید بر اینکه ما در شهرستان‌های بزرگ دچار کمبود فضای آموزشی هستیم، گفت: در استان اصفهان حدود ۱۵۰ مدرسه تحت تاثیر فرونشست قرار گرفته‌اند که با اقدامات فنی، مهندسی انجام شده بخش عمده آنها همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد و ۴۲ مدرسه از روند آموزشی خارج شده که فضای برخی جایگزین شده است.

به گفته این مقام مسئول ناحیه ۵ آموزش و پرورش اصفهان در منطقه خانه اصفهان، ناحیه ۴ آموزش و پرورش و برخوار بیشترین مدارس آسیب دیده از فرونشست را دارند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در بخش دیگری از سخنانش به بررسی تاثیر اپیدمی کرونا بر روی سیستم آموزش و پرورش پرداخته و اظهار داشت: همه جهان از این پدیده تاثیر گرفت و آثار کرونا در کوتاه مدت تمام نمی‌شود، به طور مثال دانش‌آموزان پایه اول و دوم که به صورت آنلاین آموزش دیدند، دچار مشکل آموزشی و پرورشی شده‌اند و تا رسیدن به سطح استاندارد مسیر سختی پیش‌رو دارند؛ به همین دلیل سعی کردیم هرچه زودتر مدارس را بازکنیم و در این مسیر چالش‌های زیادی را داشتیم.

وی اضافه کرد: تشکیل ستاد پسا کرونا اولین اقدامی که در این زمینه انجام دادیم که در این ستاد مسائل کیفیت‌بخشی آموزشی، امور تربیتی و آسیب‌های اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و اقدامات خوبی انجام شد؛ در حال حاضر شکل و کیفیت آموزشی متفاوت شده است، باید در نطر گرفت که در شرایط امروز نوع آموزش متفاوت شده و از فضای مجازی و سامانه شاد به عنوان مکمل استفاده می‌کنیم.

ابراهیمی در ادامه با بیان اینکه کمبود نیرو در استان اصفهان به عنوان ابر چالش تعریف شد، ادامه داد:دولت سیزدهم اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده و دانشگاه فرهنگیان را تقویت کرده است و بر همین اساس سال گذشته ۲۵ هزار نفر دانشجو معلم در کل کشور پذیرفته شد که سهم استان اصفهان ۲ هزار و ۳۰۰ دانشجو معلم بود.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ در کل کشور بیش از ۳۰ نفر ورودی داشتیم که از این میزان ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در استان اصفهان پذیرفته شدند و در سال جاری مجوز استخدام حدود ۷۰ هزار نفر در کل کشور صادر شد که سهمیه اصفهان برای استخدام ۳ هزار و ۸۶۰ نفر بود؛ البته این عدد به صورت کامل محقق نمی‌شود چرا که در برخی از مناطق کد رشته‌ها به حد نصاب نمی‌رسد با این حال انتظار ما این است که در سال آینده حدود سه هزار و ۶۰۰ نفر جذب شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با تاکید بر بهبود فرایند استخدامی در سال جاری گفت: ما سال گذشته با سونامی بازنشستگی مواجه بودیم و از طرفی کارهای وردی‌ها به موقع انجام نشد که بخشی از این مشکلات ناشی از اقدامات فرانهادی بود اما در سال جاری فرایند استخدام‌ها زود شروع شده است.

وی افزود: از طرفی ما به دنبال استفاده ویژه از حق‌التدریس نیروهای شاغل و بازنشسته آموزش و پرورش برای جبران این کمبود هستیم که در این راستا شیوه‌نامه‌ای در دست تدوین داریم و قرار است نرخ حق‌التدریس افزایش یابد که افزایش برای افرادی که به مناطق محروم می‌روند، بیشتر خواهد بود.

ابراهیمی تاکید کرد: آموزش و پرورش تا رسیدن به کیفیت مطلوب فاصله دارد با این حال ما اقداماتی را در دستور کار داریم که در صورت تحقق به شرایط مطلوب می‌رسیم.

۹۸ درصد دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به مدرسه بر می‌گردند

وی در پاسخ به سئوالات خبرنگاران پیرامون آمار دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیز گفت: در سطح استان اصفهان ۸ هزار و ۳۰ نفر بازمانده از تحصیل داریم که ۹۸ درصد آنها به مدرسه بر می‌گردند و ۲ درصد نیز هنوز جذب نشده‌اند.

ابراهیمی با بیان اینکه در استان اصفهان مدارسی برای کودکان کار فعال شده است، ابراز کرد: در سطح استان ۲ مدرسه در استان با رویکرد رسیدگی و آموزش به کودکان کار راه‌اندازی شده است و همچنین یکی از خیران مدرسه‌ساز در منطقه زینبیه در حال ساخت مدرسه‌ای برای دانش‌آموزان کار است.

همه نهادها برای اجرای طرح "نماد " همکاری کنند

وی در خصوص آسیب‌های اجتماعی موجود در مدارس یادآور شد: همه نهادها باید همکاری لازم را برای اجرای طرح نماد داشته باشند، ۱۴ دستگاه برای این طرح مسئولیت دارند اما همکاری لازم را ندارند و آموزش و پرورش در این زمینه به تنهایی وارد عمل شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه جذب مشاور را در استان اصفهان داریم، ادامه داد: آماری از تعداد دانش آموزان معتاد نداریم اما در مدرسه استعمال مواد مخدر نداریم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1229042 برچسب‌ها اصفهان

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه در این استان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • حمله خفت‌گیرهای خشن به مهاجم استقلالی +عکس
  • حمله دزدان به یک سلبریتی دیگر در اتوبان چمران؛ پیگیری نمی‌کنم! +تصویر
  • حمله به امین منوچهری و زورگیری: بارها در اتوبان چمران این اتفاق رخ داده؛ پیگیری نمی‌کنم چون فایده ندارد! + عکس
  • عکس| دزد به مهاجم استقلالی زد
  • خفتگیری و سرقت از مهاجم سابق استقلال!
  • فرونشست زمین در خیابان علامه مجلسی اصفهان
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی