Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز  استاندار البرز گفت: صیانت و پاسداری از فرمان مقام معظم رهبری که همان توجه به امنیت غذایی کشور است فقط از عهده دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران بر می آید.

به گزارش ایسنا، مجتبی عبداللهی در بازدید از دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران و نشست مشترکی که با رییس این دانشکده و علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی داشت، افزود: در ابتدای سال جدید مقام معظم رهبری به موضوع امنیت غذایی به صورت ویژه تاکید کردند که باید این دانشکده عهده دار اجرای این ماموریت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: باید در بحث کشاورزی بتوانیم آنچه که در شان نظام است و با توجه به قدمتی که ایران در موضوع کشاورزی در دنیا داشته این جایگاه را از البرز به ظهور برسانیم تا دغدغه های کشور و مقام معظم رهبری برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از نعمات هشت سال جنگ تحمیلی پیشرفت ایران در حوزه دفاعی و امنیتی و همچنین پزشکی و بهداشتی بوده، گفت: بایستی در حوزه امنیت غذایی با استفاده از توانایی و ویژگی های دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران همچون بخش دفاعی و پزشکی پیشرفت های قابل ملاحظه ای داشته باشیم.

تحقیقات علمی و دستاوردهای کشاورزی در یک مسیر و ریل قرار گیرد

عبداللهی با بیان اینکه این قابلیت در دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران وجود دارد که در یک زمان کوتاه شاهد این اتفاق باشیم، افزود: متاسفانه در کشور تحقیقات علمی و پیشرفت های خوبی در کشاورزی داشته ایم ولی این تحقیقات و دستاوردهای ما پراکنده است و نتوانسته ایم آن ها را یکجا تجمیع کرده و از ظرفیت آن در یک مسیر و ریل قرار دهیم و از آن برای پیشرفت کشور استفاده کنیم.

وی اظهار داشت: این تجمیع دستاوردها می تواند توسط این دانشکده انجام شود تا کاستی ها، کمبودها و نواقص گذشته را در یک زمان کوتاه جبران کند.

با قرارگاه کشاورزی دانش بنیان با سرعت به دستاوردهای خوبی می رسیم

استاندار البرز با اشاره به پیشنهاد تشکیل قرارگاه کشاورزی و امنیت غذایی دانش بنیان از سوی رییس دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، گفت: این پیشنهاد بسیار خوب و کاربردی است و تجربه نشان داده می توان با این روش در کوتاهترین زمان به دستاوردهای خوبی برسیم.

وی با بیان اینکه هر چه زودتر این قرارگاه تشکیل و به دستگاه های مربوطه ابلاغ و جلسات آن تشکیل شود، افزود: اکنون سه قرارگاه در استان ایجاد کرده ایم که خروجی های خوبی داشته که یکی از آن ها قرارگاه اجتماعی است که موضوع آن بررسی مشکلات مناطق محروم و حاشیه نشین است.

وی یکی دیگر از این قرارگاه ها را در حوزه مسکن و اشتغال دانست و اظهار داشت: همچنین یکی دیگر از قرارگاه ها در صیانت از فرمایشات مقام معظم رهبری با عنوان توسعه، کارآفرینی، تولید و اشتغال راه اندازی شده است.

عبداللهی گفت: کشاورزی و امنیت غذایی دانش بنیان نیز هر چه سریعتر راه اندازی شود و ذیل آن کمیته ها و کارگروه های مختلف آن نیز ایجاد شود و مسوول کمیته با کارگروه افراد مشخص باشند و مشخص شود ذیل هر کارگروه چه افراد و دستگاه هایی قرار گیرند.

وی با تاکید بر اینکه تمام مجموعه های استان در حوزه های فناوری و نوآوری و پارک های علم و فناوری در این قرارگاه قرار گیرند، افزود: تمام حوزه های جهاد کشاورزی نیز در این قرارگاه حضور داشته باشند و یک کار همه جانبه در موضوعات مورد بحث از جمله تکنولوژی کشاورزی و فناوری های جدید در حوزه بذر بررسی شود.

وی تصریح کرد: با برگزاری این نشست و دلسوزی شما اساتید دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در حوزه ماموریتی خودتان و تعهدی که در شما ایجاد شده، انتظار می رود که در حوزه کشاورزی به شدت رشد کنیم.

استاندار البرز گفت: تحریم ها سال ها ما را از این موضوع دور کرده و امیدواریم با این همدلی در استان و در این دانشکده پردیس این فاصله و عقب ماندگی در کوتاهترین زمان را جبران کنیم.

استاندار البرز با حضور در دانشکده پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران پیش از حضور در نشست با رییس دانشکده پردیس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با حضور بر سر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، از موزه جانورشناسی و باغ گیاه شناسی و مرکز همایش های شهدای پردیس بازدید کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مقام معظم رهبری استاندار البرز امنیت غذایی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۸۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها

مهدی قیصری، کارشناس بخش کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: بخش کشاورزی از نظر بهره‌وری و ایجاد ارزش‌افزوده مناسب فاصله زیادی تا وضعیت مطلوب دارد. به همین دلیل حتی ایجاد تغییرات ساده در تولید بخش کشاورزی می‌تواند نتایج موثری به دنبال داشته باشد.

در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست

وی گفت: یکی از مشکلات موجود درحوزه دانش‌بنیانی این است که اگر طرح، ایده یا نظری در این حوزه مطرح می‌شود دیگران باید به آن اشراف داشته باشند. به این معنا که از قبل دستورالعمل داشته و تدوین شده باشد که اگر اینچنین باشد یا کپی‌سازی و مشابه‌سازی در حال انجام است یا اقدامی در جهت رفع یک نیاز صورت گرفته است در صورتی که در حوزه کشاورزی، کپی‌سازی یا انتقال تجربه از یک منطقه به منطقه دیگر ممکن نیست.

قیصری بیان کرد: به طور مثال ممکن است نوعی فولاد ازیک کشور دیگر کپی‌برداری و در داخل کشور تولید شود، اما در مورد کشاورزی این شیوه از کار، امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: انتقال دانش در بخش کشاورزی تابع عوامل متعددی است به طور مثال نمی‌توان گفت اگر گیاهی در اقلیمی خاص خوب رشد کرده است در همه جا قابلیت رشد دارد. البته آب و هوا یکی از موضوعاتی است که این تفاوت را سبب شده است و نوع خاک، واریته گیاهی و عوامل متعدد دیگری نیز وجود دارد.

معیار سنجش برای شرکت‌های دانش‌بنیان اثربخشی و کارآیی آنها است

کارشناس بخش کشاورزی خاطرنشان کرد: نگاه به دانش‌بنیان‌ها باید به گونه‌ای باشد که شاید علم به آن وجود ندارد و موضوع جدید در حال طرح است. معیاری که برای سنجش فناوری و دانش شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد اثربخشی و کارآیی آنها است.

دانش‌بنیانی بودن در حوزه کشاورزی لزوما به فناوری یا تکنولوژی بالا نیاز ندارد

قیصری تصریح کرد: اگر حرف‌ها و ایده‌های جدید پاسخی به نیاز‌ها نباشد و اثربخشی و کارآیی لازم را نداشته باشد، دانش‌بنیانی نخواهد بود. البته در بخش کشاورزی دانش یا ایده دانش‌بنیانی شاید نیاز به فناوری و تکنولوژی پیچیده نداشته باشد، اما می‌تواند بهره‌وری در این بخش را به دنبال داشته باشد.

وی افزود: باید با یک سری اقدامات که دانش‌بنیان بوده و براساس نیاز‌های بومی و منطقه‌ای کشور طراحی شده است، اثربخشی و کارآیی را در بخش کشاورزی افزایش داد.

کارشناس بخش کشاورزی بیان کرد: دانش یا محصولات دانش‌بنیانی در بخش کشاورزی باید برای پاسخ به نیازی که تقاضا برای آن وجود دارد تولید شود که البته بتواند اثربخشی و کارآیی لازم را نیز داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • پاسخ به نیازهای کشاورزی مطالبه‌ای از دانش‌بنیان‌ها
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • تشکیل اولین قرارگاه جوانی جمعیت در شهرستان اردکان
  • حضور ۱۰ شرکت تولیدی کشاورزی مازندران در نمایشگاه اکسپو