Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیر ماه ۱۳۹۷ و همزمان با سفر رئیس جمهور وقت کشورمان به اروپا، رسانه‌های غربی خبر بازداشت پنج فرد ایرانی به اتهام طراحی توطئه تروریستی علیه نشست سالیانه منافقین در پاریس را اعلام کردند.

به  گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، تیر ماه ۱۳۹۷ و همزمان با سفر رئیس جمهور وقت کشورمان به اروپا، رسانه‌های غربی خبر بازداشت پنج فرد ایرانی به اتهام طراحی توطئه تروریستی علیه نشست سالیانه منافقین در پاریس را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


انتشار این خبر که با هدایت سرویس اطلاعات رژیم صهیونیستی انجام شد موجبات شروع فصل جدیدی از ایران هراسی در اروپا را فراهم کرد؛ همزمان با این فضا سازی رسانه‌ای دولت بلژیک نیز اعلام کرد که یک دیپلمات ایرانی و به همراه یک زوج ایرانی الاصل توسط نهاد‌های امنیتی اروپا بازداشت شده‌اند، از سوی دیگر برخی منابع رسانه‌ای اعلام کردند که در یکی از ایالات‌های آلمان فردی تحت عنوان «اسدالله اسدی»، دبیر سوم سفارت ایران در کشور اتریش بازداشت شده است.


در آن ایام اعلام شد که اسدی در دادگاهی در آلمان حاضر شود. دادستانی آلمان نیزدر گفتگو با رسانه‌ها اعلام کرد که این دیپلمات ایرانی به زوج ایرانی الاصل بازداشت شده یک وسیله انفجاری حاوی ۵۰۰ گرم ماده انفجاری داده است و این زوج قصد اقدام علیه نشست منافقین در پاریس را داشته‌اند.


از آن روز‌ها تا کنون قریب به چهار سال می‌گذرد و اسدالله اسدی دیپلمات باسابقه کشورمان هم‌اکنون به صورت غیرقانونی در زندان‌های بلژیک نگه‌داری می‌شود، اما با توجه به غیر قانونی بودن این اقدام دولت بلژیک و تحت فشار بودن آن‌ها به دلیل فقدان استنادات قانونی، اخیراً گمانه زنی در رابطه با احتمال استرداد این دیپلمات کشورمان مطرح شده است.


البته برخی رسانه‌های بلژیکی از جمله «هِت لَتسته نیوز» و «دِ مورخِن» مدعی شده‌اند که دولت آمریکا درصدد مداخله در فرایند استرداد احتمالی اسدی است تا از این طریق امکان فشار بر کشورمان کسب نماید. در این رابطه یک نماینده ایرانی‌تبار پارلمان بلژیک در گفتگو با رسانه‌های این کشور اعلام کرده است که دولت آمریکا به دنبال استرداد اسدی به آمریکا و جلوگیری از تبادل زندانی بین ایران و بلژیک است به همین دلیل نیز دولت آمریکا در مقابل هرگونه توافق بر سر تبادل زندانیان بین این دو کشور موضع‌گیری کرده است.


البته در حال حاضر سیاستگذاران بلژیکی امیدوارند که انجام تبادل زندانیان و استرداد اسدی به کشورمان بتواند زمینه آزادی دو شهروند بلژیکی و سوئدی بازداشت شده در ایران را فراهم کند.


از این رو با وجود افزایش فشار‌های دولت آمریکا بر بلژیک ضروری است که دستگاه سیاست خارجی با قدرت هر چه بیشتر به دنبال نهایی شدن توافق استرداد با طرف اروپایی باشد و از این فرصت برای نمایش اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران در مقابل قدرت‌های پوشالی غرب بهره ببرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توطئه دشمنان تروریستی رسانه بازداشت شده دولت آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدباقر قالیباف» در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی جداول بودجه سال ۱۴۰۳، گفت: درباره جداول ۱۴ و ۲۱ که مربوط به نرخ ارز است، ابهام وجود دارد. ما همین بحث را در حوزه دارو هم داریم و باید مشخص شود که مبنای نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی یا ۴۲۰۰ تومانی چیست، چرا که در این صورت مبلغ ریالی متفاوت می‌شود.

وی بیان کرد: طبق توضیحات رئیس سازمان برنامه و بودجه، به جای ۷۴ همت در جدول هدفمندی باید ۱۸۰ همت با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان پیش‌بینی شود، مگر آنکه بخواهیم سطح خرید و پشتیبانی از دارو را کاهش دهیم که این به معنای گران‌ شدن دارو است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر دولت ۱۸۰ همت برای دارو پیش‌بینی نکند، وضعیت  مانند سال گذشته می‌شود که ارز تامین نشد یا یارانه تسعیر جبران ریالی نمی‌شود و نتیجه آن هم مشکل در بازار دارو است. دارو، کالاهای مصرفی پزشکی و شیرخشک مهم است که باید با سیاست‌های جبرانی ارز آن را تامین کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

«داوود منظور» رئیس سازمان برنامه و بودجه در این مورد، توضیح داد: دولت مابه‌التفاوت نرخ ارز دارو را به صورت یارانه‌ای تامین می‌کند که در قالب جدول هدفمندی آمده است. عددی که امسال پیش‌بینی شده نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی تاکید کرد: مبنای ما برای تامین ارز دارو، نرخ مصوب کالاهای اساسی است که تصویب شده دارو و کالاهای اساسی با نرخ ارز ترجیحی تخصیص پیدا کند که این نرخ توسط کارگروهی که در قانون آمده، تعیین می‌شود. باید بانک مرکزی مابه‌التفاوت ارز ۴۲۰۰ تومانی را به داروخانه و شرکت‌های پخش دارو و تولیدکنندگان دهد و قسمت دوم مربوط به مابه‌التفاوت نرخ ارز است، بر این اساس ما سازوکار سال گذشته را برای دارو امسال هم اجرا می‌کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: از نظر منابع پیش‌بینی شده حدود ۷۵ همت امسال آمده که نسبت به سال گذشته افزایش داشته که کفایت می‌کند و می‌توانیم بازار دارو را با همین رقم مدیریت کنیم. مدیریت یارانه دارو مانند بازار آرد و گندم از اولویت‌های اصلی دولت است. سال گذشته عملکرد ما در مدیریت دارو مثبت، موثر و قابل دفاع بود و امسال هم منابعی را پیش‌بینی کردیم که طبق آن پیش می‌رویم.

کد خبر 6092859 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • چمران: در شورایی که زنده است اختلاف‌نظر طبیعی است
  • پیگیری مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور اولویت دارد
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • شرکت‌های تعاونی استان سمنان به حوزه کشت کم آب‌بر ورود می‌کنند
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند