Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمودعباس زاده مشکینی درباره مذاکرات ۱+۴ که در شهر وین در حال برگزاری است و تلاش آمریکا برای مذاکره مستقیم با ایران، گفت: پس از تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها در مجلس شورای اسلامی و برنامه اخیر سازمان انرژی اتمی برای افزایش غنی سازی تا ۱۹۰ هزار سو، دست جمهوری اسلامی ایران در مذاکرات پُر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: طبیعی است که طرف غربی از تلاش برای مذاکره مستقیم با تیم مذاکره کننده  ایران، اهداف خاصی را دنبال می‌کند و در پی کسب امتیاز از مذاکره رو در رو است.  

نماینده مردم مشکین شهر در مجلس با بیان اینکه نیاز طرف غربی به توافق بیشتر از نیاز ما به مذاکره است، عنوان کرد: در چنین شرایطی می‌توانیم از طرف غربی امتیاز بگیریم و تیم مذاکره کننده ایران هم برای احقاق حقوق ملت ایران در صنعت هسته‌ای اصرار دارد. البته در چنین شرایطی عقلانی است که طرف غربی از خواسته‌های غیرمنطقی پرهیز کند تا امکان توافق محقق شود.

وی تاکید کرد: در دولت قبل همه برنامه ریزی و توان سیاست خارجی برای توافق با غرب برنامه ریزی شده بود. به نحوی که همسایگان و کشورهای آسیایی به فراموشی سپرده شدند. اما در دولت سیزدهم تعامل با همسایگان و کشورهای آسیایی استراتژی بسیار خوب دولت است که اجرای کامل آن به تحولات خاص نیاز دارد.

عباس زاده مشکینی درباره اینکه آیا دولت سیزدهم اقتصاد کشور را به مذاکرات گره زده است، گفت: بین صدها مساله کشور، یکی از مسائل نظام، موضوع هسته‌ای است و دولت سیزدهم بدون توجه به نتیجه مذاکرات در پی توسعه ارتباطات با همسایگان و کشورهای آسیای شرقی است.

این نماینده مجلس یادآور شد: همچنین جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از ظرفیت ۸۰ میلیون جمعیت، ‌ جوانان نخبه و منابع عظیم داخلی از جمله حوزه انرژی که جز برترین کشورها هستیم، ظرفیت‌های لازم را برای پیشرفت و توسعه دارد و قرار نیست منتظر نتیجه مذاکرات یا ادامه بدعهدی طرف غربی باشیم.

عباس زاده مشکینی با تاکید بر اینکه مردم بزرگترین سرمایه برای کشور محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: هوش و مشارکت مردم، وطن پرستی مردم و اعتقاد آنها به انقلاب اسلامی سرمایه عظیمی است که در این ۴۳ سال و در بزنگاه‌های تاریخی پس از انقلاب، مردم به صورت کامل این سرمایه را به منصه ظهور رساندند.

منبع: ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: آمریکا عباس زاده مشکینی مذاکره مستقیم با ایران طرف غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده امروز یکشنبه در حاشیه جلسه ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی که برای بررسی خسارت‌های سیل زیرکوه برگزار شد به خبرنگاران گفت: بیشترین خسارت سیل به بخش راه‌ها، کشاورزی و واحدهای مسکونی شهرستان زیرکوه بوده است.

به گفته وی از روز اول سیل امدادرسانی و ارسال ماشین‌آلات انجام شد و خدمت‌رسانی و رفع مشکلات موجود در دستور کلر قرار گرفت.

وی ادامه داد: اگرچه در همه شهرستان‌های استان بارندگی داشتیم اما در زیرکوه به خاطر وضعیت بحرانی خساراتی وارد شد و در بقیه شهرستان‌ها مشکل خاصی وجود نداشت.

عباس زاده تاکید کرد: شرایط اضطراری و بحرانی زیرکوه تا ۲۶ اردیبهشت ماه تمدید شد و همه دستگاه‌ها تا این تاریخ باید حضورشان در مناطق سیل زده تقویت کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشتر خسارت‌ها از لحاظ حجم و وسعت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه وارد شده اما از نظر عملیاتی راه‌های شهرستان دچار صدمات جدی شده‌اند و تلاش می‌شود در کوتاه‌ترین زمان ایمنی اولیه تأمین شود.

معاون استاندار افزود: راه‌ها که از بین رفته باید، بازسازی شوند و حدود ۴۴ واحد مسکونی خسارت دیده‌اند که ۱۱ واحد آن باید مجدد احداث شود.

عباس زاده تصریح کرد: بعضی از بندهای خاکی پر آب شده‌اند و در بارش اول در پنجم اردیبهشت چند بند خاکی شکست که به دلیل هشدار قبل از سیل و این که روستای نوده زیرکوه به موقع تخلیه شد، خسارت جانی بر اثر سیل نداشتیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر هم بعضی از بندهای خاکی سرریز شده و احتمال شکسته شدن آنها وجود دارد که باید تمهیدات لازم برای پیشگیری از شرایط بحرانی در این خصوص انجام شود.

عباس زاده با بیان این که ۱۳۷ دانش‌آموز زیرکوه از کنکور جا ماندند گفت: پیگیری‌های استاندار منجر به قول مساعد سازمان سنجش آموزش کشور برای برگزاری آزمون مجدد شد که تاکنون بی سابقه بوده است.

وی با تاکید بر اینکه تمرکز امدادرسانی در زیرکوه تا زمان پایداری شرایط باید ادامه داشته باشد، ادامه داد: حضور ماشین‌آلات با بهره‌گیری از نیروی انسانی کافی باید به خوبی مدیریت شود تا بتوانیم راه‌ها را ترمیم و مشکلات اولیه آنها را رفع کنیم.

به گفته وی شش دستگاه کمپرسی و دو کفی برای تسریع عملیات ترمیم راه‌ها بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران باید در اختیار اداره کل راهداری استان قرار گیرد و باید تیم ویژه‌ای برای ترمیم خسارت به خصوص در بخش قنوات تشکیل شود

کد خبر 6091381

دیگر خبرها

  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • الهندی: پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادربه حفاظت از خود نیست
  • الهندی:پاسخ ایران ثابت کرد اسرائیل قادر به حفاظت از خود نیست