Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ «بهمن امیری مقدم» در این پیام اظهار کرد: امسال روز خبرنگار با روز عاشورای حسینی(ع) هم‌زمان است و چه تقارن پر حکمت و درس آموزی. عاشورا بی‌شک بزرگ‌ترین، پرنفوذترین و مؤثرترین رسانه در دفاع و تبیین حقیقت و حقانیت اسلام و قرآن، عدالت، انسانیت، بصیرت و تمام ارزش های ناب الهی و انسانی است و از دیگر سو در قله تقابل با ظلم، جهل، جعل، گمراهی، وارونه‌نمایی و به بند کشیدن آگاهی و آزادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه‌ای که چون بر پایه فطرت انسانی استوار شده، هرگز مرگ و میرایی ندارد و روز به ‌روز بر ریشه و نفوذ آن در بین ملت های آزاده افزوده می‌شود.

وی افزود: واقعه عاشورا زاییده جهل توام با خودکامکی و زیاده ‌خواهی مردمی بود که در این نقطه مهم تاریخی درست نیندیشیدند و اسیر محتوای دروغین دستگاه تبلیغاتی یزید و جبهه باطل شدند و شرف، انسانیت و آخرت خود را به اندک مال و وعده دنیایی فروختند و در یک جنگ نابرابر سر از تن حق، انسانیت و حقیقت جدا کردند و ننگی ابدی آفریدند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت: امروز هم همان صحنه بجاست و کارتل‌های رسانه‌ای جبهه باطل در پوشش شفافیت، اطلاع رسانی، حقوق‌بشر و قوانین بین‌المللی در خدمت منافع چند قدرت سلطه‌گر قرار گرفته‌اند و هر ملتی که در جهت منافع آن‌ها قدم برنمی‌دارد را با تیغ رسانه سر می‌برند. بمباران و موشک‌باران سلطه گران را توجیه می‌کنند، به خاک و خون کشیدن کودکان و زنان بیگناه ملت های مسلمان و مستقل را دفاع از امنیت جهانی جلوه می‌دهند، تهدیدها و تحریم‌های ضدانسانی و ضد بشری را دفاع از حقوق‌بشر و آزادی و مقابله با تروریسم به تصویر می کشند اما همزمان حمایت دولت‌های زورگو از دیکتاتورهای خونریز و گروه‌های تروریست همسو و رژیم‌های اشغالگر را چنان توجیه می‌کنند که گویی دنیا مدیون خدمات آنهاست. بر این اساس با تمام وجود به این جمله باور داریم که کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا. 

امیری‌مقدم افزود: بی شک امروز تشخیص مرز حق و باطل و داشتن بصیرت و تحلیل کلان و درست در رسانه و برای خبرنگاران یک ضرورت کلیدی است و کمک می کند که ناخواسته در خدمت جبهه ظلم قرار نگیریم و قلم مقدس خود را که خداوند متعال به آن قسم یاد کرده، در مسیر دفاع از مظلومان، عدالت و انسانیت بچرخانیم. حسینی شدن فراتر از نظر، به عمل نیاز دارد. برای تحقق این مهم، رسانه و خبرنگار هم باید حسینی باشند و حسینی بیندیشند.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه گفت: ۱۷ مرداد که مصادف با شهادت مظلومانه و غریبانه خبرنگار شهید محمود صارمی است، فرصتی شایسته در پاسداشت و ترویج مقام و منزلت خبرنگاران و رسالت پُر اَرج فعالان عرصه خبررسانی در پرچمداری حقیقت و دفاع  از آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی است که جان هزاران شهید گرانقدر برای آن تقدیم شده است.

وی افزود: اینجانب ضمن گرامیداشت روز خبرنگار و تقدیر از تلاش شبانه روزی تمام خبرنگاران ارزشمند استان، امید دارم اهالی رسانه کرمانشاه با تلاش‌های صادقانه و همت دوچندان به تأسی از رسالت روشنگری حضرت زینب (س) در راستای «جهاد تبیین» و مقابله با توپخانه های دروغ و جعل دشمن بکوشند و یار و یاور دولت مردمی و انقلابی در مسیر پیشرفت و تحول کشور بویژه استان کرمانشاه به عنوان «سینه ستبر و چهره زیبای ایران اسلامی» باشند.

برچسب‌ها استانداری کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران تروریسم جهاد تبیین روز خبرنگار کرمانشاه قرآن عاشورا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران تروریسم استانداری کرمانشاه انقلاب اسلامی ایران تروریسم جهاد تبیین روز خبرنگار کرمانشاه قرآن عاشورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد

آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در کنگره بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای و اجلاسیه اساتید معارف اسلامی سراسر کشور که در دانشگاه معارف اسلامی قم برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم و تجلیل از یاد و خاطره استاد شهید مطهری، با اشاره به روایتی از امام هادی علیه السلام در رابطه با جایگاه قرآن در تجلی زندگی مومنانه اظهار داشت: با این که همواره معارف قرآنی در مسیر تحقیق، پژوهش و ترویج و نشر و بسط قرار دارد، همچنان شادابی و طراوتش حفظ و روز به روز بر آن افزوده می‌شود.

وی با تاکید بر این که خداوند متعال قرآن را به گستره فراگیر تمام زمان‌ها تا روز قیامت نازل نموده است، خاطرنشان کرد: امام هادی علیه السلام در پاسخ به این سوال که چه سرّى است که قرآن هر چه بیشتر خوانده و بحث شود، بر تازگى و طراوت آن افزوده مى شود؟ فرمودند:، چون خداوند تبارک و تعالى، آن را تنها براى زمانى خاص و مردمى خاصّ قرار نداده است. از این رو، در هر زمانى و براى هر مردمى، تا روز قیامت، تازه و با طراوت است.

آیت الله حسینی بوشهری ضمن اشاره به اهمیت تبیین، توضیح و نشر اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب از دست اندرکاران برگزاری این کنگره تشکر کرد و اظهار داشت: امامین انقلاب بر این موضوع تصریح داشتند که با انس با قرآن و تامل در آیات الهی، از زاویه نگاه قرآن می‌شود به دل‌ها راه یافت و در دل‌ها نفوذ کرد.

وی ضمن تأکید بر ادامه و احیای رویکرد تفسیری امام خامنه‌ای در میان فرهیختگان قرآن پژوه به نوع نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب به موضوعات متعدد اجتماعی اشاره نمود و ابراز داشت: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب پیش از انقلاب و بعد از انقلاب متفاوت بوده، و تفسیر آیات الهی را مبتنی بر اقتضائات و شرایط روز مورد توجه قرار دادند.

آیت الله حسینی بوشهری تفسیر حضرت آیت الله خامنه‌ای از قرآن را تفسیر اجتهادی دانست و گفت: ایشان از رهگذر عقل و خرد ضمن تفسیر قرآن به قرآن، آیات الهی را مبتنی بر روایات اسلامی تفسیر نمودند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: رویکرد قرآنی رهبر معظم انقلاب از یک جهت اجتهادی و از جهتی متناظر با موضوعات زمان است.

وی بر اهمیت پایش همه جانبه اندیشه‌های قرآنی رهبر معظم انقلاب تاکید کرد و اظهار داشت: برخی از اساتید در بررسی کلمه به کلمه و جمله به جمله تفاسیر امام خامنه ای، نکات بدیلی را در رابطه با روش و گرایش تفسیری و قواعد آن ارائه نمودند.

آیت الله حسینی بوشهری تدبر در قرآن را از مهمترین نکات پیش از تلاوت قرآن دانست و ابراز داشت: شأن پیامبر شأن تبیینی نسبت به آیات قرآن بود؛ لذا در تدبر به قرآن باید در عین توجه به محکمات، معنای متشابهات را در مسیر ارجاعات علمی قابل قبول استخراج نمود.

وی با بیان این که تفسیر قرآن باید به گونه‌ای باشد که خواص بپسنند و عوام بفهمند، خاطرنشان کرد: تفسیر قرآن به قرآن رهبر معظم انقلاب همچون سیاق علامه طباطبایی متاخذ از «القرآن یفسر بعضه بعضا» است؛ لذا کسی که می‌خواهد یک آیه تفسیر کند، باید به سایر آیات قرآن اشراف داشته باشد تا گمراه و به بیراهه نرود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بخش دیگری از سخنان خود ضمن ارائه تشریحی از تفسیر قرآن به قرآن، به مصادیقی از آیات الهی که مکمل و مفسر دیگر آیات هستند، اشاره و به تبیین برخی از ملاک‌های زندگی مومنانه از نگاه قرآنی پرداخت.

آیت الله حسینی بوشهری با بیان این که باید به دغدغه‌های اجتماعی جامعه پرداخت و خود را محصور در احکام فردی ننماییم، اظهار داشت: باید با رویکرد هدایتی و تربیتی وارد میدان تجلی احکام اجتماعی شده، راه حل‌ها را از بند بند آیات قرآنی اتخاذ نماییم.

وی قرآن را نسخه شفابخش، موعظه گر، هدایت آفرین و رحمت بخش برای مومنان دانست و اظهار داشت: کسی که تحت تاثیر موعظه قرآن قرار گیرد، زنگار‌ها از دل زدوده شده، زمینه هدایت فراهم خواهد شد و کسی که مشمول هدایت گردد، مشمول رحمت الهی خواهد بود.

آیت الله حسینی بوشهری با تأکید بر این که نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در چند جلد مکتوب خلاصه نمود، خاطرنشان کرد: بحث‌های تفسیری رهبر معظم انقلاب با راه و سخن ایشان عجین شده است؛ به گونه‌ای که هرجا سخنی می‌گویند، مبتنی بر نکته سنجی‌های دقیق و عمیق معارف قرآنی است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن اشاره به جایگاه سنت‌های اجتماعی جوامع در نگاه قرآنی، شبهه زدایی از معارف قرآنی در اذهان مخاطبان را یکی از سیره‌های تفسیری رهبر معظم انقلاب دانست.

وی به تبیین مصادیقی از نحوه پاسخگویی رهبر معظم انقلاب به شبهات مبتنی بر نگاه قرآنی پرداخت و با تاکید بر این که زندگی حقی همگانی است اظهار داشت: اینگونه نیست که یک عده‌ای هرکاری دلشان خواست انجام دهند و از دیگران بخواهند که ساکت بمانند، نمی‌شود که رژیم صهیونیستی به بزرگترین جنایات رقم بزند و در مقابل پاسخ حق دفاع فلسطینیان، رویه محکومیت را در پیش گیرند.

آیت الله حسینی بوشهری مقابله و مقاومت را تنها مسیر عقلی و دینی پاسخ به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی دانست و ابراز داشت: اسلامی که در رأس ابراز عواطف احساسی است؛ وقتی با جنایات ظالمان مواجه می‌شود، دستور به تنبیه و مقابله می‌دهد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • صدا و سیما، خط مقدم جهاد تبیین است
  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • لزوم تبعیت و الگوبرداری از شهید مطهری در جهاد تبیین
  • همه وظیفه داریم در راستای کاهش سوانح اقدام کنیم
  • راه مبارزه با ناامیدی جهاد تبیین در عرصه‌های مختلف است
  • مسئولان عملیات فرهنگی و جهاد تبیین را جدی بگیرند