Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، زمانی که پره‌های توربین‌های عظیم بادی به پایان عمر کاری خود می‌رسند، می‌توانند به عنوان زباله دفن شوند. شرکت زیمنس گیمسا برای اولین بار تیغه‌ای قابل بازیافت ساخته که می‌توان از آن پس از اتمام استفاده در قالب پره برای تولید محصولات جدید استفاده کرد.

اگرچه سایر اجزای توربین بادی، مانند برج‌ها و برخی قطعات دیگر، از قبل قابل بازیافت بوده‌اند، اما مواد کامپوزیتی که برای تولید پره‌های بزرگ در توربین‌های بادی تجاری استفاده می‌شوند، اغلب پرهزینه و غیرقابل بازیافت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلید تولید پره قابل بازیافت نوعی رزین اپوکسی جدید است که قابل بازیافت بوده و بازیافت تیغه و بخش تقویت‌کننده آن را امکان‌پذیر می‌سازد. مواد تشکیل دهنده تیغه بازیافت شده را می‌توان مجدداً مورد استفاده قرار داد. علاوه بر این، رزین برای واکنش پذیری بسیار آهسته طراحی شده تا فرآیند پذیری آن در زمان استفاده در تولیدات صنعتی بهبود یابد.

در پایان عمر پره های قابل بازیافت این توربین‌ها، رزین، فایبرگلاس، چوب و سایر مواد مورد استفاده برای تولید پره های قابل بازیافت با استفاده از محلول اسیدی ملایمی جدا می‌شوند و پس از آن می‌توان از آنها در تولید محصولات جدید مانند چمدان یا روکش صفحات تخت استفاده کرد.

پس از آزمون اعتبارسنجی و آزمایش‌های مختلف، اولین تیغه‌های قابل بازیافت که توسط زیمنس گیمسا در تاسیساتی در آلبور دانمارک ساخته شد، سال گذشته در بریتانیا برای ساخت توربین بادی به کار گرفته شدند.

اکنون اولین توربین بادی با پره های قابل بازیافت به ارتفاع ۸۱ متر به صورت آزمایشی در شرایط عملیاتی است و در عین حال در مزرعه بادی فراساحلی کاسکیسی در دریای شمال برق تولید می‌کند. انتظار می‌رود تا پایان امسال ۳۸ توربین از این نوع با ظرفیت ۳۴۲ مگاوات تولید انرژی برق از باد نصب شوند.

کد خبر 5557626

منبع: مهر

کلیدواژه: توربین بادی شرکت زیمنس بازیافت انرژی های تجدیدپذیر شرکت دانش بنیان حاکمیت سایبری فناوری فضایی تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تلسکوپ فضایی جیمز وب فناوری نانو محقق ایرانی نوآوری ماهواره خیام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پارک علم و فناوری قطع اینترنت ماهواره قابل بازیافت توربین بادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۵۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود

در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشور‌های روسیه و مغولستان به امضاء رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی وارد دومین روز کاری خود شد که حضور سرمایه‌گذاران خارجی و داخلی در غرفه استان فارس قابل توجه بود، به طوری که در نخستین روز این رویداد حداقل سه تفاهم‌نامه با سرمایه‌گذارانی از کشورهای روسیه و مغولستان به امضاء رسید.

تفاهم‌نامه‌های کشت فراسرزمینی محصولات کشاورزی، بسته‌بندی میوه و تولید گوشت با این دو کشور به امضاء رسید.

امروز نیز سرمایه‌گذارانی از کشور‌های افغانستان، پاکستان، چین، ایتالیا و اندونزی با حضور در غرفه استان فارس از ظرفیت‌های این استان در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تولیدات دانش‌بنیان آگاه شدند و چند تفاهم‌نامه همکاری در زمینه صادرات مواد غذایی، واردات و صادرات مواد اولیه تولید بیسکوئیت و همچنین نوشیدنی‌ها و گیاهان دارویی منعقد شد.

از دیگر کشور‌هایی که از غرفه استان فارس بازدید کردند می‌توان به سرمایه‌گذاران کشور‌های عراق، ترکیه، سنگاپور، پاکستان اشاره کرد.

در همین ارتباط حسن شیخ‌نیا، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس از حضور 32 هیات تجاری کشور‌های مختلف در غرفه استان فارس خبر داد و گفت: در جریان این دیدار‌ها و مذاکرات انجام شده 15 تفاهم نامه همکاری به امضاء رسید.

وی با بیان اینکه اگر این تفاهم‌نامه‌ها به قرارداد تبدیل شود ظرفیت قابل توجهی برای استان فارس ایجاد می‌شود، اظهار داشت: وزارت کشور دو زنجیره ارزش را برای استان فارسی مصوب کرده که شامل فولاد و گیاهان دارویی است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس یکی دیگر از ظرفیت‌های قابل توجه استان فارس را در زمینه گندم عنوان کرد و گفت: فارس به عنوان دومین تولیدکننده گندم کشور ظرفیت‌های زیادی برای ایجاد زنجیره ارزش این محصول استراتژیک دارد.

شیخ نیا از افزایش برداشت گندم در سطح هکتار به دلیل استفاده از روش‌های علمی و فناورانه در تولید دانه و نهاده خبر داد و گفت: خوشبختانه در زمینه صرفه جویی در مصرف آب برای بخش زراعت اقدامات خوبی انجام شده به طوری که به ازاء هر هکتار کشت غرق آبی، 9 هکتار کشت به صورت آبیاری قطره‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه تلاش می‌شود فارس به عنوان پایلوت مرکز تحقیقات گندم کشور معرفی شود، اظهار داشت: علاوه براین در زمینه تولید آرد و نان کامل و همچنین تولیدات پروتئینی به عنوان پایلوت کشور شناخته می‌شویم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • آغاز زندگی مشترک دو زوج ناشنوا در سلامت شهر
  • آغاز پذیرش حوزه‌های علمیه خواهران
  • آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • آزمایشگاه‌های تشخیص طبی دارای کمترین شکایت هستند
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده