Web Analytics Made Easy - Statcounter

در توضیح مرگ کودک ۴ ساله عقرب زده در شهرستان بهمئی علوم پزشکی یاسوج عنوان کرده است:

با سلام و احترام خدمت مردم شریف شهرستان بهمئی و مردم استان کهگیلویه و بویراحمد و عرض تسلیت خدمت خانواده مرحوم غفوری، بیمار سامان غفوری کودک ۴ ساله که در روستای سید صالح رودتلخ شهرستان بهمئی مورد گزش عقرب قرار گرفتند (ساعت تقریبی گزش به گزارش بهورز منطقه ۲۱:۴۲ دقیقه بوده است).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید

درمان عقرب گزيدگي در سفر

بیمار ساعت ۲۲:۱۰ دقیقه به مرکز جامع سلامت «ممبی» که در فاصله ۱۸ کیلومتری این روستا قرار دارد، انتقال یافته اند.

به گزارش پزشک مرکز علائم حیاتی بیمار در بدو ورود ناپایدار بوده و برای بیمار سرم ضد عقرب به همراه آمپول هیدروکرتیزون و کلرفنیرامین جهت پیشگیری از ایجاد حساسیت و آنافیلاکسی تزریق شد و پس حدود ۱۵ دقیقه بیمار همراه با دو نفر از پرسنل درمانگاه (مسئول مرکز و مامای شیفت) به مرکز بستر رمانی لیکک اعزام شد.

در بین راه با توجه به شرایط بیمار که پیش بینی می‌گردید دچار ایست قلبی شد، با پایگاه اورژانس «ماغر» جهت امداد و کمک رسانی اورژانسی (فوریت‌های پزشکی مجهزتر) هماهنگ شد که در ساعت ۲۳:۱۰ دقیقه بیمار به آمبولانس ۱۱۵ منتقل شد و چند دقیقه بعد در آمبولانس فوریت‌ها دچار ایست قلبی و تنفسی شد و حدود ۲۵ دقیقه احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار دوباره برگشت و احیا موفق بود.
بیمار در ساعت ۲۳:۴۷ دقیقه به مرکز بستر درمانی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی رسید که در آنجا توسط متخصص اطفال ویزیت شد و ۵ دقیقه بعد مجددا بیمار دچار ایست قلبی و تنفسی شد و به مدت ۳۰ دقیقه عملیات احیا برای بیمار انجام شد و علائم حیاتی بیمار مجددا برگشت و احیا مجدد نیز موفق بوده است.

بیمار ساعت ۰۰:۵۷ دقیقه بامداد از مرکز بستر رمانی لیکک به بهبهان اعزام شد و در ساعت ۱:۲۰ دقیقه به بهبهان رسید که متاسفانه به دلیل خالی نبودن تخت icu اطفال در بیمارستان، ولی عصر بهبهان، بیمار به ناچار به اتفاقات بیمارستان شهیدزاده بهبهان فرستاده شد و در اتفاقات بستری شد و در آنجا مجددا چند دقیقه بعد دچار ایست قلبی و تنفسی شد و این بار احیا ناموفق بود و با کمال تاسف بیمار فوت کردند.

اگرچه در شیفت عصر و شب پزشک در مرکز «رودتلخ» نبوده است واین مشکل کمبود پزشک در برخی مناطق استان وجود دارد البته تمام مراحل درمانی و احیا در کمترین زمان ممکن انجام شده است، اما عقرب گزیدگی از اورژانس‌های پزشکی بخصوص در کودکان می‌باشد و حتی در بهترین مراکز درمانی دنیا عوارض و مرگ ومیر بالایی دارد و در موارد شدید نیاز به بستری در ICU نیز می‌باشد.

بیمارستان ۳۲ تختخوابی نیز مطالبه عمومی شهرستان مذکور می‌باشد که در چند ماه اخیر جهش بزرگی در تکمیل سازه بیمارستانی صورت گرفته و ان‌شاءالله به زودی فیزیک بیمارستان قابل افتتاح خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در پایان ضمن پذیرفتن نواقص و زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی ضعیف در شهرستان بهمئی و با تشکر از کادر زحمتکش بهداشتی و درمانی، مصیبت وارده رابه خانواده محترم آن مرحوم تسلیت عرض نموده و از خدای سبحان برای آن مرحوم علو درجات و برای بازماندگان صبر بر مصیبت مسئلت می‌نماییم.

گفتنی است که در برخی رسانه‌های استان و فضای مجاری مطرح شد که شنبه شب کودک ۴ساله از اهالی روستای سیدصالح از توابع شهرستان بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد به دلیل عقرب گزیدگی (عقرب سیاه) به درمانگاه نرمون رودتلخ منتقل شد به دلیل نبود پزشک و امکانات اولیه به درمانگاه ممبی و در ادامه به شهر بهبهان در استان خوزستان ارجاع داده شد و متاسفانه این کودک خردسال در بهبهان فوت کرد. نبود پزشک و آمپول ضد عقرب گزیدگی در درمانگاه نرمون رودتلخ بعنوان یک منطقه محروم و روستایی گلایه مردم را در پی داشت که انتظار می‌رود با توجه دورافتادگی دهستان رودتلخی ممبی از شهر لیکک، مرکز شهرستان و بافت عشایری و روستایی این دهستان امکانات اولیه حیاتی در حوزه درمان به مرکز این دهستان اختصاص داده شود.

تکمیل و تجهیز نشدن بیمارستان ۳۲ تختخوابی شهر لیکک، مرکز شهرستان بهمئی از انتظارات مردم این شهرستان است.

روستای سیدصالح در مرز شهرستان‌های بهمئی و باغملک استان خوزستان واقع شده است.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عقرب گزیدگی مرگ کودک دچار ایست قلبی شهرستان بهمئی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۰۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲٫۵ ساله
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • واژگونی خودرو در باشت ۲ کشته برجا گذاشت
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • همایش پیاده روی در یاسوج
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان