Web Analytics Made Easy - Statcounter

به اذعان کارشناسان عرب بین کشوری که توانایی هسته‌ای بومی دارد و خودش سازنده سلاح است با کشوری که به آمریکا پناه می‌برد تفاوت محسوسی وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سال‌های مملو از تهدید ترجمان توانایی هسته ای ایران است که هر سال پیشرفت های قابل توجهی دارد و هیچ چیزی مانع آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اعلام شبکه سعودی الحدث، تهران از ورود به یک مرحله جدید خبر داده و اعلام کرده تنها مانع موجود در راه دستیابی به اولین بمب اتمی، تمایل سیاسی است.   این شبکه به سخنان اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی فناوری لازم اعم از غنی سازی اورانیوم را در سطح نظامی دارد اشاره کرده است.    الحدث همچنین اعلام کرد ایران روشن کردن دوربین های آژانس را به بازگشت آمریکا به برجام منوط کرده و به گفته رافائل گروسی ایران در مسیر بمب حرکت می کند.   رسانه های اسرائیلی به توانایی ایران اعتراف کرده و معتقدند سطح غنی سازی فعلی ایران به ۶۰ درصد رسیده و توانایی برای رسیدن به ۹۰ درصد هم وجود خواهد داشت.   سایت های عبری و عربی در حالی ایران را متهم به استفاده جنگی از تسهیلات نظامی می کنند که کارشناسان عرب با این موضوع مخالف بوده و آن را نقد می کنند.     حسن مرهج کارشناس امور خاورمیانه با انتقاد از سرکش خواندن ایران به شبکه i۲۴ می گوید؛ ایران قدرتی منطقه ای است و حاکمیتی مستقل داشته است.   وی ادامه می دهد؛ آمریکا برای مقابله با ایران هزاران برنامه ریخته است، تمام سیاستمداران اروپایی به ایران سفر کرده و آن را جدی گرفته اند.   مرهج اظهار داشت: تاریخ و تمدن ایران قدمتی بیش از تاریخ آمریکا و کشورهای اروپایی دارد، چرا عده ای می گویند ایران سرکش است.   وی ادامه داد: ایران کشورهای خلیج فارس را اشغال کرده است یا آمریکا و متحدانش که به عراق و افغانستان حمله کردند و علیه ژاپن از بمب استفاده کرد.   صالح الازرق مجری شبکه الحوار هم معتقد است" خجالت آور است درست زمانی که ایران توانایی خود را برای ساخت بمب فریاد می زند کشورهای عربی وابسته هستند.     کشورهای حاشیه خلیج فارس باید در صدر کشورهای دارای توانایی نظامی باشند اما قرارادی ۵ میلیارد دلاری برای خرید موشک با آمریکا امضا می کنند.   بین کشوری که توانایی هسته ای بومی دارد و خودش سازنده سلاح است با کشوری که به آمریکا پناه می برد و از آن سلاح می خرد تفاوت محسوسی وجود دارد.   ایران توانسته خودش را به آمریکا ثابت کند، ایران وابسته به آمریکا نیست و کشورهای عربی باید به این مسئله اعتراف کنند، ما هم به این مسئله معترفیم.   اگر عربستان و امارات در تونس، سودان، لیبی یا مراکش سرمایه گذاری می کردند، سود زیادتری نصیب آنها می شد اما آنها منفعت را از اعراب دریغ می کنند.   عربستان ۵ میلیارد دلار پول بی زبان را به بایدن و شرکت های اسلحه سازی می دهد تا آنها را راضی نگاه دارد، از این اسلحه ها هم هیچگونه استفاده ای نمی کند.   همه می دانند که کشورهای عربی به صورت قانونی به آمریکا رشوه می دهند تا صندلی حکومتشان حفظ شود، در واقع آنها بیشتر به فکر اقتصاد آمریکا هستند.
اگر عربستان پول های خود را صرف آموزش، بهداشت و صنعت می کرد یک دولت پیشرفته بود، این در حالی است که ایران با توانایی بومی به قدرت رسید".   طی روزهای اخیر وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ ای اعلام کرد که قصد دارد تسلیحات نظامی به ارزش ۵ میلیارد دلار به عربستان سعودی و امارات بفروشد.   خبرگزاری آسوشیتدپرس هم در گزارشی از این قرارداد، هدف از فروش این تسلیحات را «مقابله با تهدیدات ایران» اعلام کرده است.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است

اندیشکده «شورای آتلانتیک» با ابراز شگفتی از توانایی موشکی و پهپادی ایران عنوان داشت که ایران کمبودها و نقایص در صنعت هوایی خود را با توسعه این تسلیحات جبران کرده است.

به گزارش ایرنا، اندیشکده شورای آتلانتیک در تحلیل واکنش نظامی هفته گذشته تهران با بیان اینکه روزگاری ایران در عرصه صنعت نظامی هوایی ضعیف بود اما اکنون پیشرفت چشمگیری داشته و در اوج به سر می برد، تصریح دارد: حمله بی‌سابقه ۱۴ آوریل ایران به اسرائیل یک تیر اخطار بود. این واکنش نشان می‌دهد که تهران به‌رغم نداشتن نیروی هوایی مدرن ظرفیت بالقوه‌ای برای ضربه زدن به اسرائیل و مقابله با برتری هوایی آن را دارد.

این اتاق فکر آمریکایی تاکید دارد: حمله مستقیم هوایی ایران به خاک اسرائیل نقطه عطفی در شرایط امنیتی رو به وخامت منطقه بود. اگرچه حمله اخیر نکته جدیدی را در مورد توانایی‌های نظامی ایران فاش نکرد اما ظرفیت های خطرناک ایران در بهره برداری از فقدان عمق استراتژیک اسرائیل را نشان داد.

این گزارش با بیان اینکه حمله ایران، اسرائیل را به تجدیدنظر در محاسباتش در مورد ایران وادار می‌کند، افزود: برخی تحلیلگران سیاست خارجی، نوع واکنش ایران در پاسخ دادن به حمله اسرائیل به کنسولگری در دمشق را دارای بازخوردهای منفی برای تهران توصیف می‌کردند اما جمهوری اسلامی و رهبر آن آیت الله علی خامنه ای این امر را از دیدگاهی متفاوت مشاهده و ارزیابی می‌کردند.

نویسنده گزارش با تکرار ادعاهای رسانه‌های صهیونیست در مورد مقابله و همکاری غرب در کنار اسرائیل با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی مدعی شد که حمله ایران آسیب زیرساختی قابل توجهی را به دنبال نداشت. با این‌حال شورای آتلانتیک با بیان اینکه ممکن است همه این اقدامات از روی برنامه ریزی انجام شده باشد، اذعان کرد اگر سه هزار یا ۳۰ هزار موشک و پهپاد بدون اخطار قبلی به سمت اسرائیل پرتاب شوند، مقابله با آن‌ها بسیار سخت خواهد بود.

این در حالی است که بر اساس برخی اطلاعات، گفته می شود حزب الله لبنان که اصلی‌ترین متحد ایران است، زرادخانه‌ای متشکل از ۱۵۰ هزار راکت و موشک در اختیار دارد.

این مرکز پژوهشی آمریکا، نیروی هوایی را پاشنه آشیل امنیتی ایران از زمان جنگ هشت ساله ایران و عراق (۱۹۸۰-۱۹۸۸) عنوان داشت و اعلام کرد که پس از آن جنگ، ایران برای تقویت توان هوایی خود تلاش کرد و در کنار آن بخش عمده ای از منابع خود را در زمینه توسعه برنامه موشکی بالستیک و پهپاد رزمی سرمایه گذاری کرد. ایران به دلیل آنکه سال‌ها با محدودیت‌های تسلیحاتی سازمان ملل درگیر بود، پیوسته سعی کرد تا برد و دقت موشک و پهپادهای خود را افزایش دهد و در این مسیر موفق شد قابلیت موشکی و پهپادی خود را به این سطح بالا ارتقا دهد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اسرائیل درمانده است ایران قواعد بازی را تغییر داد | این جمله یک اشتباه بزرگ از سوی بایدن بود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود
  • وزیر خارجه آمریکا به عربستان می‌رود؛ غزه محور اصلی گفت‌وگو با مقامات سعودی
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • معاریو: برخی اعراب از اسرائیل خواسته‌اند حماس را نابود کند؛ اما این محال است
  • توانایی پهپادی و موشکی ایران در اوج
  • ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک: ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • اندیشکده شورای آتلانتیک : ایران در اوج توانایی پهپادی و موشکی است
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟