Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-01@08:03:51 GMT

نخستین محموله نفت آمریکا به آلمان رسید

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۱۵۲۴

نخستین محموله نفت آمریکا به آلمان رسید

نفتکش حامل نفت ترش آمریکا هفته گذشته برای نخستین بار در بندر روستوک آلمان تحویل داده شد.

به گزارش ایران اکونومیست، اتحادیه اروپا قصد دارد تحریم واردات نفت از روسیه را در پنجم دسامبر به اجرا بگذارد و بر همین اساس، تلاش می‌کند وابستگی به واردات نفت از این کشور که خوراک پالایشگاه‌های آلمان، لهستان و کشورهای اروپای مرکزی را از طریق خط لوله تامین می‌کند را قطع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پالایشگاه‌های اروپایی قصد دارند واردات نفت دریابرد از نروژ، عربستان سعودی، انگلیس و آمریکا را جایگزین نفت روسیه کنند. روسیه پیش از این در بازار گاز طبیعی ثابت کرده که حاضر است عرضه انرژی به مقصدهای اروپایی را به تلافی تحریم‌های مالی اتحادیه اروپا بر سر جنگ در اوکراین، قطع کند.

طبق آمار کشتیرانی رفینیتیو، نفتکش کاپریکورن که نفت ترش مارس را از کرانه لوییزیانا در آمریکا بارگیری کرده بود، سوم اوت محموله خود را در بندر روستوک تخلیه کرد. این نفتکش توسط شرکت شل کرایه شده بود و برآورد می‌شود حامل حدود ۵۷۰ هزار بشکه نفت بوده است.

به گفته جیم میچل، مدیر حوزه نفت آمریکا در رفینیتیو، اگر چه این نخستین صادرات نفت خام مارس است اما در گذشته نفت ترش وست تگزاس به آلمان صادر شده است؛ هر چند که میزان آن اندک بوده است.

پایانه نفتی روستوک در دریای بالتیک از طریق خط لوله به دو پالایشگاه – پالایشگاه پی سی کی شودت با ظرفیت ۲۳۳ هزار بشکه در روز و پالایشگاه توتال انرژیز با ظرفیت ۲۴۰ هزار بشکه در روز - متصل است.

روبرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان، اظهار کرد: این کشور روی راه‌کاری برای پالایشگاه شودت کار می‌کند که شامل استفاده از ذخایر ملی نفت و دریافت محموله‌های نفت از بندر روستوک و احتمالا گدانسک در لهستان است.

شودت عمده سوخت برلین را تامین می‌کند و آلمان به دلیل نگرانی از تلافی جویی مسکو در صورت ملی شدن این تاسیسات و تردید شرکت‌های غربی برای حضور، برای به دست گرفتن کنترل آن با چالش روبروست.

پاتریک پویانه، مدیرعامل شرکت فرانسوی توتال انرژیز هم اعلام کرده است این شرکت دریافت نفت روسیه از طریق خط لوله را کاهش خواهد داد.

بر اساس گزارش رویترز، آمار وزارت انرژی آمریکا نشان داد آمریکا حدود سه میلیون بشکه در روز نفت در سال ۲۰۲۱ صادرات کرده اما آلمان خریدار نسبتا کوچکی بوده و تنها ۷۷ هزار بشکه در روز نفت از این کشور وارد کرده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: صادرات نفت آمریکا به آلمان ، تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه روسیه ، حمله روسیه به اوکراین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: صادرات نفت آمریکا به آلمان تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه حمله روسیه به اوکراین بشکه در روز هزار بشکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۱۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد

ایالت هاوائی به نخستین ایالتی تبدیل شد که در کنگره ایالتی خود قطعنامه‌ای در حمایت از آتش‌بس دائمی در غزه به تصویب رساند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مجلس نمایندگان و مجلس سنای ایالتی در هاوائی با تصویب قطعنامه‌ای از دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته‌اند در غزه آتش‌بس برقرار کند. هاوائی نخستین ایالتی در آمریکا است که چنین قطعنامه‌ای به تصویب رسانده است.

پیش از این در ماه مارس مجلس سنای هاوائی با 24 رأی موافق و یک رأی مخالف این قطعنامه را تصویب کرده بود. مجلس نمایندگان با 48 رأی موافق و 3 رأی مخالف این قطعنامه را روز جمعه به تصویب رساند. با آنکه هاوائی نخستین ایالتی است که اقدام به تصویب چنین قطعنامه‌ای می‌کند اما «اتاق دسترسی عمومی» کنگره ایالتی هاوائی به هافینگتون‌پست گفت که از قدرت لازم برای اجرایی کردن این قانون برخوردار نیست و این قطعنامه به امضای فرماندار نیاز ندارد.

طبق نوشته یاهونیوز، قانونگذاران ایالتی خواستار آن شده‌اند که جو بایدن برای برقراری آتش‌بس فوری و دائمی در غزه تلاش کند. علاوه بر این، قطعنامه مذکور خواستار آن شده که دولت بایدن در جهت ترک خصومت‌ها و تسهیل ورود کمک‌های انسان‌دوستانه به غزه تلاش کند.

دولت جو بایدن در 207 روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد از اصلی‌ترین موانع برقراری آتش‌بس دائمی در غزه بوده و تا کنون چند قطعنامه را در شورای امنیت سازمان ملل متحد در حمایت از آتش‌بس وتو کرده است. این در حالی است که از زمان آغاز جنگ در غزه بیش از 34 هزار نفر به شهادت رسیده و ده‌ها هزار نفر دیگر زخمی شده‌اند.

روز 207 طوفان‌الاقصی|تداوم حملات هوایی اسرائیل به غزهبایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیمرسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • کاهش قیمت نفت توقف‌بردار نیست
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ |برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • کاهش یک درصدی بهای نفت در بازار جهانی
  • نخستین ایالت آمریکا قطعنامه‌‌ای برای آتش‌بس غزه تصویب کرد
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین