Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش آصفی که در فیلم رستاخیز نقش بُکیر بن حرّ را ایفا می‌کند، در گفت‌وگو با خبرنگار سینمایی ایرنا با اشاره به شرایط سخت ساخت پروژه‌های تاریخی-مذهبی برای عوامل بازیگران، اظهار داشت: حساسیت‌های بی‌مورد باید از پیش پای تولید آثار مذهبی برداشته شود تا شاهد ساخت آثار فاخر بسیار زیادی که مورد استقبال جامعه و علاقمندان هم قرار می‌گیرد، باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به تحقیقاتی که از قبل راجع به این پروژه‌ها می‌شود، بررسی‌هایی که صورت می‌گیرد و مهمتر از این‌ها، توسط کارگردان‌های بنامی که آثار قابل توجه بسیاری از آنها را تاکنون دیده‌ایم که همگی در این نظام رشد و کار کرده‌اند و تولیدات هم منافاتی با اصل داستان ندارد، سخت‌گیری‌های و برخوردهای سلیقه‌ای آسیب می‌زند.

این بازیگر سینما که از سال ۷۶ فعالیت خود در عرصه بازیگری را در سریال ایستگاه به کارگردانی مرحوم منوچهر عسگری نسب آغاز کرده گفت: این سخت گیری‌ها در خصوص پروژه‌های تاریخی و مذهبی در حالی است که قانونی هم در این باره تصویب نشده که بخواهند بر مبنای آن جلوی پخش چنین کارهایی گرفته و یا ممیزی‌هایی بر آنها اعمال شود. بلکه صرفا سلیقه اشخاص است که در این ارتباط تاثیرگذار بوده و همین برخوردها مانع از ورود کارگردان‌ها برای ساخت چنین آثاری می‌شود.



آصفی با اشاره به ۱۰ سال پشت در اکران ماندن فیلم رستاخیز، درباره انتخابش برای بازی در این فیلم گفت: بعد از بازی در فیلم مواجهه کار سعید ابراهیمی‌فر که در سال ۸۳ توقف شد (این فیلم پس از ۱۴ سال توقیف در سال ۹۶ اکران شد) در کلاس‌های بازیگری امین تارخ شرکت کردم که به دنبال بازی در چند فیلم کوتاه و تله تصمیم گرفتم که بازی کردن را کنار بگذارم و اتفاق‌هایی رخ می‌داد که دیگر نخواستم بازیگری را ادامه دهم.

وی ادامه داد: در کلاس‌های مدیتیشن در تهران ثبت نام و برای حضور در این کلاس‌ها مدتی به هند رفتم و همواره از اعماق ذهنم این فکر را داشتم که در یک کار تاریخی و یا مذهبی به هر شکلی که باشد ایفای نقش کنم. در آن موقع حتی برای بازی در دوران زندگی کار بهرام عظیم پور هم دعوت شدم اما به دلیل این که قصد رفتن به هند را داشتم سر این کار نرفتم.

آصفی افزود: از آنجایی که پیشتر با مرحوم منوچهر عسگری نسب در سریال ایستگاه کار کرده بودم در کنار دیگر کاندیداها برای نقش پسر حر، من هم از طرف کارگردان رستاخیز به این پروژه دعوت که پس از توقف کار به دنبال اتفاق‌های سال ۸۸ و از سرگیری مجدد آن در نهایت برای بازی در این فیلم انتخاب شدم. از آنجایی هم که در این سال‌ها به نقش هم نزدیک‌تر شده بودم و از بچگی نیز هنر اسب دوانی و سوارکاری می‌کردم به بازی در این پروژه مشغول شدم.

بازیگر سریال تلویزیونی مدینه درباره تاثیرات ایفای نقش پسر حر در رستاخیز، گفت: در هر جایی که ظلمی بر شخصی و یا مردمی سیطره پیدا می‌کند و آن هم در این فیلم که درباره ظلم وارده بر امام حسین و یارانش بود، ایفای نقش در چنین شرایطی من را منقلب کرد. رخداد چنین شرایطی در هر دوره‌ای که باشد آزاردهنده است و انسان را منقلب می‌کند.


آصفی خاطرنشان کرد: همچنان تمایل به ایفای نقش در پروژه‌های تاریخی را دارم اما بدون ممیزی‌ها و سدهایی که پیش روی آنها گذاشته می‌شود. او این را هم یادآوری می‌کند که مواجهه، منافاتی با اصل داستان نداشت ولی با توقیف مواجه شد و همچنان دلیل این که چرا توقیف شد روشن نیست.

وی لازمه تولیدات بیشتر در حوزه تاریخی مذهبی را روشنفکری و آگاهی متولیان امر از چنین آثاری و داشتن درک درست از آنها عنوان کرد و گفت: دلیل این که تولیدات تاریخی و مذهبی کم شده «مته به خشخاش گذاشتن» هاست و کارگردان‌ها واهمه دارند که برای ساخت این آثار پا پیش بگذارند چرا که به مشکل برمی خورند.

بازیگر سریال تلویزیونی سرجوخه تصریح کرد: شرایطی که برای آثار تاریخی مذهبی در کشور اعمال می‌شود و سخت گیری‌هایی که صورت می‌گیرد در حالی است که در کشورهای همسایه و عربی از جمله قطر راحت‌تر ساخته می‌شود اما در کشور کارهای تاریخی زیر تیغ ممیزی‌ها می‌رود و برخوردها سلیقه‌ای است و دلیل مشخصی از حیث ممیزی‌ها وجود ندارد.

وی گفت: کارگردان‌های ایرانی دنبال تحریف داستان و این که بخواهند چیزی را با ساخت این پروژه‌ها زیر سوال ببرند نیستند.

عاصفی با طرح این که دلیل این سخت گیری‌ها چیست؟ گفت: کسی نذر کرده تا اثری را با رعایت تمام اصول و قواعد حاکم بسازد. فیلمساز خوبی هم است. چرا نباید شرایط برای کار مهیا نباشد؟ چنین مسائلی باعث دلسرد شدن کارگردان‌ها و بازیگران می‌شود.

برچسب‌ها فیلم رستاخیز امین تارخ آرش آصفی رستاخیز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیلم رستاخیز امین تارخ آرش آصفی فیلم رستاخیز امین تارخ آرش آصفی رستاخیز کارگردان ها سخت گیری ها ایفای نقش پروژه ها ممیزی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  سعید کمانی تهیه کننده مجموعه «خط روی خط»، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنان خود درباره شکل گیری این برنامه گفت: شکل گیری این برنامه به این شکل نبود ولی برنامه به سمت یک برنامه ترکیبی و نمایشی پیش رفت از اول قرار نبود که برنامه طنز باشد و قرار بود که کار نمایشی برنامه کمتر باشد ولی باتوجه به اینکه بحث نمایش در شبکه کم بود، کار نمایشی این برنامه بیشتر شد.

کمانی درباره انتخاب موضوعات و داستان‌ها گفت: بر اساس نیازی که خومان در جامعه احساس می‌کنیم و مسئولیتی که روی دوش خود شهروندان است مثل اخلاق، مثل احترام به بزرگتر و حقوق شهروندی، که رعایت این مسایل حاکمیتی نیست و خودمون باید رعایت کنیم، به سمت این موضوعات رفتیم و تمام قسمتهای این مجموعه از این قبیل موضوعات است.

وی گفت: مجموعه «خط روی خط» در شصت قسمت تولید شده است که ۲۰ قسمت را خانم آل اقا و ۴۰ قسمت بعدی را محمدرضا خسروی کارگردانی کردند. یکی از جنبه‌های مثبت این برنامه این است که بازیگر جدید، نویسنده و کارگردان جدید داشتند که خود اینها دست اورد این برنامه است.

کمانی درباره نقش شفیعی جم هم گفت: قرار بود شفیعی جم تا آخر برنامه همراه باشد ولی به دلایلی بیماری که داشت در آن مقطع فقط در ۲۰ قسمت همکاری کردند و بسیار انرژی خوبی داشت در کار.

کمانی درباره تولید فصل های دیگر این مجموعه گفت: تولید فصل های بعدی به استقبال و حمایت مردم بستگی دارد، امیدوارم که مردم این برنامه را دوست داشته باشند و درخواست مردم باعث تولید فصل های بعدی خواهد بود.

هومن رمضانی بازیگر مجموعه «خط روی خط» هم در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره شخصیتی که در این مجموعه دارد گفت: شخصیت یک آدم شرور و فضول را بازی می کند. 

وی افزود: وقتی متنی به بازیگر داده می‌شود دیگر آن بازیگر خودش نیست و بسته به متن و داستان بازیگر خودش را با آن شخصیت وفق می دهد.

رمضانی درباره نحوه کار کردن گفت: یک کار گروهی انجام می دهیم و کارها با مشورت با کارگردان و بقیه بازیگر ها پیش می رود .

وی گفت: هر کاری که انجام می دهیم هم نقاط مثبت دارد هم نقاط منفی، بعد از انجام کار نگاه می کنیم و نقاط منفی کار را می بینیم و تلاش می کنیم برای قسمت های دیگر ایراد هایی که وجود دارد را برطرف کنیم و همه اینها با تمرینات بیشتر میسر است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • حریم عمارت خسروآباد سنندج بازنگری شود
  • متلاشی شدن باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه سه هزار ساله در ارومیه
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • رستاخیز یکخوابه ها در تهران / اجاره آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • اجاره آپارتمان ۳۰ تا ۵۰ متر در تهران؛ رستاخیز یکخوابه‌ها
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه