Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، بر اساس قانون و ماده ۲۴ قانون امور گمرکی، مدت مجاز نگهداری کالا در انبارهای گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است.

در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل‌ونقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا ۲ ماه دیگر قابل تمدید است و در صورتی که در مهلت مقرر صاحب کالا برای انجام تشریفات گمرکی و پرداخت وجوه متعلقه اقدام نکند کالا مشمول مقررات متروکه می‌شود

همچنین طبق ماده ۵۳ قانون مبارزه با قاچاق کشفیات قاچاق که توسط دستگاه کاشف انجام می‌شود، باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن پس از کشف با قید مشخصات، تحویل سازمان اموال تملیکی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 بعضی از کالاهای مصرفی و بهداشتی به خاطر طولانی شدن رسیدگی پرونده‌ها پیش از رسیدن به انبارهای اموال تملیکی فاسد می‌شود و سازمان  جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی طبق  قانون، موظف به تحویل کالاهاست. از سوی دیگر کالاهای غیر مصرفی و لوازم خانگی نیز در انبارهای این سازمان بر روی یکدیگر انباشته می‌شوند.

سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی یکی از شرکت‌های دولتی تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی است که مسؤولیت جمع آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک،‌ تصرف، تحت توقیف و یا مدیریت دولت را برعهده دارد و فقط با دریافت مجوزهای لازم از دستگاه قضا اقدام به تعیین‌تکلیف کالاها می‌کند.

گمرک آستارا یکی از گمرک‌های بین‌المللی در استان گیلان است که روزانه محوطه آن با رفت و آمد و کمبود مکان برای کامیون‌های ترانزیتی مواجه بوده و تعداد کالاهای بسیاری زیادی در انبارهای این گمرک ذخیره‌سازی و دپو می‌شود.

در چند وقت اخیر نبود یک نماینده از سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در گمرک آستارا به یک معضل برای مسؤولان مربوطه تبدیل شده است، زیرا وجود برخی از کالاهای اشتعال‌زا و  آتش‌زا در انبارهای غیر اختصاصی می‌تواند منجر به  بروز خطراتی شود.

به گفته مدیرکل گمرک آستارا در چند وقت اخیر اقدامات خوبی در حوزه  مبارزه با کالای قاچاق در شهرستان آستارا انجام و در این خصوص حجم قابل توجه‌ای از کالا قاچاق کشف و ضبط شده است.

علی حسین ذوالقدری با انتقاد از نبود یک نماینده از سازمان سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در گمرک آستارا می‌گوید در چندین مرحله پیگیری‌های لازم در جهت حضورنماینده سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در شهرستان آستارا به منظور شناسایی، طبقه بندی و تعیین تکلیف و انتقال کالاهای متروکه درخواست شده است ولی تاکنون اقدام خاصی در این راستا صورت نگرفته است.

طبق گفته‌های مسؤولان گمرک آستارا برخی از کالاهای قابل اشتعال و انفجار در گمرک آستارا از سال  ۱۳۹۵ دپو شده است، لذا حضور و استقرار یک نماینده از سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و اختصاص یک انبار اختصاصی، منجر به ایجاد تعادل دو جانبه در راستای تعیین تکلیف کالاهای متروکه و رسوبی در گمرک آستارا  می‌شود.

گمرک مرزی آستارا بین‌المللی بوده و محوطه آن با رفت و آمد و کمبود مکان برای کامیون های ترانزیتی مواجه است و وجود برخی کالاهای متروکه خطرناک مربوط به اموال تملیکی که خطر آتش سوزی دارند برای ما متولیان گمرک آستارا به یک دغدغه مبدل شده است.

به گفته مدیرکل گمرک آستارا تن ماهی، جوی دامی، پشم گوسفند، نخود، رب گوجه فرنگی، کیسه، کارتن، یونجه، کنجاله‌، خرما، چای، پنیر، سویا، حبوبات و قیر از جمله جمله کالاهای متروکه مربوط به سازمان اموال تملیکی هستند که در انبارهای گمرک آستارا دپو شده و تاکنون توسط این سازمان اقدامی در رابطه با تعیین تکلیف و خروج آنها از محوطه گمرک آستارا نشده است.

انتهای پیام/۸۴۰۰۷

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مدیرکل گمرک آستارا گیلان آستارا سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کالاهای متروکه گمرک آستارا تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۲۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: برای بیش از ۶۵ هزار و ۷۰۰ دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند.

به گزارش تسنیم، علی القاصی‌مهر؛ رئیس کل دادگستری استان تهران در جلسه امروز (دوشنبه 10 اردیبهشت) شورای عالی قوه قضاییه به ارائه گزارشی از روند تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران پرداخت و گفت: در راستای تعیین تکلیف خودروها و موتورسیکلت‌های رسوبی در توقفگاه‌های زیر نظر فراجا در استان تهران تاکنون 11 جلسه به میزبانی دادگستری استان و با حضور مقامات ذیربط برگزار شده و در رابطه برای بیش از 65 هزار و 700 دستگاه وسیله نقلیه اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌های قضایی مربوط به این وسایل نقلیه، به دادگاه انقلاب ارجاع شده‌اند. 

وی افزود: تاکنون در رابطه با بیش از 27 هزار و 900 دستگاه وسیله نقلیه از سوی دادگاه انقلاب اسلامی تهران رأی صادر شده و روند رسیدگی به پرونده‌های 37 هزار و 800 دستگاه دیگر نیز در حال انجام است.

رئیس کل دادگستری استان تهران ادامه داد: تا امروز تعداد دو هزار و 485 دستگاه خودرو و موتورسیکلت بر اساس احکام قضایی صادره از سطح پارکینگ‌های استان تهران خارج شده‌اند و طبق برنامه‌ریزی به عمل آمده، مقرر است که تا 27 خرداد 1403، تمام وسایل نقلیه از سطح این پارکینگ‌ها خارج شوند.

در ادامه این جلسه علی صالحی؛ دادستان تهران هم به ارائه گزاشی از اقدامات صورت گرفته دادستانی تهران در حوزه گمرکات و سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در سال 1402 پرداخت و گفت: مسئولان دادستانی تهران در سال گذشته و در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی، 10 جلسه را برگزار کرده و 45 بازدید میدانی انجام دادند.

وی با اشاره به تصویب 219 مصوبه از سوی دادستانی تهران در راستای ساماندهی وضعیت گمرکات و اموال تملیکی طی سال گذشته، از تعیین تکلیف 145 دستگاه وسیله نقلیه در سال 1402 خبر داد.

صالحی همچنین از تعیین تکلیف 18 هزار و 835 ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی تهران به ارزش تقریبی 92 هزار میلیارد ریال در سال 1402 خبر داد و گفت: این میزان ردیف کالا از حیث تعداد اقلام 23 درصد و از حیث ارزش ریالی 116 درصد نسبت به سال 1401 افزایش داشته است.

دادستان تهران در ادامه، از تعیین تکلیف 245 دستگاه وسیله نقلیه که در پارکینگ‌های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران قرار داشتند، خبر داد و گفت: همچنین طی سال گذشته، در نتیجه اقدامات صورت گرفته در راستای تعیین تکلیف اموال بلاصاحب موجود در فرودگاه‌ها، ادارات پست و یگان‌های انتظامی، بیش از 10 هزار و 600 فقره از این اموال در فرودگاه‌ها، بیش از هزار و 100 فقره در ادارات پست و بیش از 42 هزار و 900 فقره در یگان‌های انتظامی، تعیین تکلیف شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان