Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد صادق کوشکی، کارشناس مسائل بین‌الملل راه‌اندازی صدها ماشین سانتریفیوژها از سوی ایران را رفتاری طبیعی دانست و گفت: ما برای تغذیه نیروگاه بوشهر و برای اینکه بتوانیم سوخت نیروگاه بوشهر را به عنوان اولین نیروگاه هسته‌ای فعال خودمان و همچنین برای نیروگاه‌های بوشهر ۲ و۳ و سایر نیروگاه هایی که قرار است ساخته شود، تامین کنیم به ۱۹۰ هزار سو به عنوان فرآیند طولانی نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو هیات علمی دانشگاه تهران افزود: ما بر اساس محاسبه در طول سال‌های آینده در دوره میان‌مدت به ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز داریم. یعنی باید ۲۰ هزار مگاوات از نیاز آینده‌مان به برق را از طریق نیروگاه‌های هسته‌ای تامین کنیم و این یک برنامه جدی توسعه‌ای برای جمهوری اسلامی ایران است و برای اینکه بتوانیم این ۲۰ هزار مگاوات را داشته باشیم و نیازهای حال و آینده‌مان را تامین کنیم باید وارد چرخه‌ای شویم که منجر به تولید میله‌های سوخت شود.

کوشکی بیان کرد: در حال حاضر هزار مگاوات برق در بوشهر تولید می‌شود که میله سوخت آن وارداتی از روسیه است و باید از این فرآیند شروع کنیم، به همین دلیل ۱۹۰ هزار سو افق و چشم‌اندازی بود که ما به عنوان یک ضرورت اولیه برای تولید برق به آن نیاز داشتیم و جزو شروطی هم بود که رهبر انقلاب بارها در تذکراتشان در طول سال‌های ۹۳، ۹۴ و ۹۵ براساس نظر کارشناسان اعلام کرده بودند که ما باید این مقدار توان غنی‌سازی را داشته باشیم و حرکت دولت به این سمت و سو برای جبران عقب ماندگی‌ها است.

وی عنوان کرد: متاسفانه در ۱۰ سال گذشته این حرکت متوقف شده است یعنی حرکت به سمت و تولید پایه‌ ۱۹۰ هزار سو که ما برای تولید میله سوخت برای برق نیاز داریم برنامه عقب مانده‌ای است که دولت سیزدهم آن را آغاز کرده و به عنوان یک تکلیف قانونی برای رفع نیاز کشور به میله سوخت و برای تولید برق است که با هیچ موضوع دیگری نباید پیوند بخورد.

کوشکی یادآور شد: همانطور که دولت سد و نیروگاه برای تولید برق می‌سازد اینجا هم قرار است بر اساس برنامه‌ای که در طول سال‌های قبل مصوب شده، باید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای داشته باشیم. این یک گام جدی است برای اینکه به سمت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق که به شدت هم به آن نیاز داریم، برویم.

وی افزود: به همین دلیل باید این اقدام دولت در راه‌اندازی صدها ماشین سانتریفیوژها را اقدامی عمرانی و توسعه‌ای دید و هیچ قید دیگری را نباید به آن اضافه کنیم.  اگر بخواهیم با مازوت و گازوئیل برق تولید کنیم باید گازوئیل و مازوت وارد کنیم تا بتوانیم برق تولید کنیم و این کار شدنی نیست و معنی ندارد این یک موضوع فنی است و نباید آن را به هیچ موضوع دیگری گره بزنیم این موضوع جزو برنامه و مصوبه دولت‌های قبل بوده که متوقف شده و کاملاً کارشناسی است و چشم انداز آن هم برای تولید برق است و حال دولت سیزدهم این اقدام را تکلیف قانونی خود می‌داند.

منبع: ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: تولید برق کوشکی راه اندازی سانتریفیوژها هزار مگاوات برق برای تولید برق ۲۰ هزار مگاوات نیاز داریم هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، محمدحسین عطایی امروز -شنبه هشتم اردیبهشت- در نشست بررسی وضعیت تولید مرغ که با حضور معاونان، مدیران، تشکل‌های بخش طیور و کشتارگاه مرغ برگزار شد، اظهار کرد: اصلی‌ترین هدف وزارت جهاد کشاورزی کمک به تولیدکننده و حمایت از مصرف‌کنندگان است و هیچ محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان توسط شرکت پشتیبانی امور دام نداریم.

وی افزود: تولید مرغ با سیاست‌های سال گذشته با افزایش جوجه‌ریزی و تولید گوشت مرغ و آرامش بازار همراه بود، اما نباید افزایش تولید و کاهش قیمت باعث متضرر شدن تولیدکنندگان شود. همه زنجیره تولید به نحوی به هم متصل هستند و نبایستی در چرخه تولید و اقتصاد جامعه تولید کننده و مصرف کننده متضرر شوند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه ظرفیت تولید مرغ منجمد صادراتی را باید افزایش داد تا تولید کنندگان و مرغداران دچار ضرر نشوند، خاطرنشان کرد: وضعیت تولید مرغ در استان و کشور نسبت به سال گذشته وضعیت خوبی دارد و انتظار می‌رود در این برهه مازاد تولید داشته باشیم که با انجماد و صادرات از تولیدکنندگان می‌توان حمایت کرد.

عطایی ادامه داد: بایستی ظرفیت عمل‌آوری و فروش مرغ به پشتیبانی امور دام را افزایش داد تا مرغ مازاد تولیدی منجمد و صادر شود. تولیدکنندگان و کشتارگاه‌ها می‌توانند با صادرات مرغ در امر تولید مشارکت کنند تا بازار تنظیم شود.

توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی تنظیم بازاری

جمشید زمانی، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز در این نشست از توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در این استان خبر داد و گفت: این میزان گوشت منجمد با قیمت هر کیلوگرم ران ۲۸۵ هزار تومان، سردست ۲۷۵ هزار تومان، راسته ۲۷۰ هزار تومان، گردن ۲۶۵ هزار تومان و قلوه‌گاه ۲۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: این میزان گوشت منجمد گوسفندی با هماهنگی انجمن واردکنندگان فراورده‌های خام دامی و از طریق شرکت تعاونی مصرف جهاد کشاورزی استان خریداری و عرضه می‌شود.

مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه عرضه این میزان گوشت منجمد گوسفندی وارداتی از ابتدای اردیبهشت‌ماه سال جاری آغاز و ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: این طرح با هدف تنظیم بازار، حمایت و دسترسی آسان و به صرفه شهروندان و تعادل بخشی به توازن عرضه و تقاضا توزیع شده است.

کد خبر 748364

دیگر خبرها

  • تولید الماس فقط در ۲ ساعت و نیم!
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید
  • ساخت ۱۰ بازارچه محله‌ای «از تولید به مصرف» تا پایان سال‌جاری
  • پایه اصلی هر سازمانی بر دوش روابط عمومی است