Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان،‌ محمدرضا جان‌نثاری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان صبح امروز در جلسه شورای اطلاع‌رسانی استان، با تقدیر از حضور مردم در مراسم‌های عزاداری با بیان اینکه از برگزاری جشن‌های عید غدیر مشخص بود که دهه محرم متفاوتی خواهیم داشت و همین اتفاق نیز افتاد، اظهار داشت: برخی افراد نگران بودند که با وجود مشکلات اقتصادی مراسم‌های مذهبی با رونق برگزار نشود اما شاهد بودیم زمانی که مردم به صحنه بیایند، چنین مشکلاتی را به‌راحتی پشت سر می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شاید با مشکلات موجود، هیئات با موانعی مواجه بودند اما چون مردمی بودند، نه تنها از شکوه و عظمت آن‌ها کم نشد بلکه حتی نسبت به قبل از کرونا نیز با شکوه‌تر برگزار شدند.

جان‌نثاری ضمن گرامیداشت روز خبرنگار، با بیان اینکه روز خبرنگار هم‌زمان با روز شهادت شهید صارمی است، عنوان کرد: او نماد خبرنگار انقلابی و وظیفه‌شناس بود و بر این اساس باید بدانیم وظیفه یک خبرنگار روایت و اعلام رسمی حقایق است یعنی بتواند تجلی حقایق روزگار خود باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با یادآوری اینکه اولین راوی قیام سیدالشهدا(ع) حضرت زینب(س) بودند، یادآور شد: اگر امروز حقایق و روایات‌ درست بیان نشود، دشمن با حقایق روزگار ما نیز کار یزیدیان را خواهد کرد همان‌طور که شاهد برخی تحریفات در جریان دفاع مقدس و مدافعان حرم بودیم.

وی با تأکید بر اینکه اگر روز خبرنگار را گرامی می‌داریم، موضوعی نمادین نیست، تصریح کرد: خبرنگار حقایق را روشن می‌کند و در این مسیر ویژگی خبرنگار خوب این است که مطالبی را بیان می‌کند که باعث جلوگیری از تحریف می‌شود.

انسان‌های فاسد و منافق مخالف خبررسانی صحیح هستند

جان‌نثاری با یادآوری اینکه انسان‌های خناس، فاسد و منافق با سیستم خبررسانی قوی و صحیح مخالف هستند، توضیح داد: اگر روز خبرنگار را گرامی می‌داریم به جنگ تحریف، نفاق و فساد و به استقبال حقایق و خوبی‌ها می‌رویم و در این مسیر نیاز است بستری فراهم کنیم تا خبرنگار مؤمن و متعهد، بتواند واقعیت‌ها را بیان کند و جامعه را از انحراف نجات دهد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان با اشاره به وظایف سنگینی که به دوش خبرنگاران است، خاطرنشان کرد: به رسول اکرم(ص)، پیامبر می‌گوییم یعنی پیام خداوند را بیان می‌کند و این پیام‌رسانی یکی از شئون اطلاع‌رسانی است همچنین شاهدیم که اقدام حضرت زینب(س) پس از واقعه عاشورا نوعی خبرنگاری بود که اگر این اقدام را انجام نداده بودند، پیام این قیام به جایی نمی‌رسید.

جامعه بدون اطلاع‌رسانی، مرداب راکد است

وی با تأکید بر اینکه نیاز است اصحاب رسانه و دیگران روز خبرنگار را گرامی بدارند، گفت: جامعه‌ای که در آن اطلاع‌رسانی و بیان حقیقت وجود نداشته باشد، مانند مردابی راکد است و طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب در آن جای جلاد و شهید عوض خواهد شد.

جان‌نثاری با بیان اینکه معتقدانه روز خبرنگار را گرامی می‌داریم و سمبل آن را شهیدی قرار دادیم که جان خود را در این مسیر فدا کرده است، یادآور شد: در دوران دفاع مقدس، به همان میزانی که اسلحه در دست رزمنده اهمیت داشته، دوربین در دست خبرنگار نیز اهمیت داشته است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان ادامه داد: با وجود اطلاع‌رسانی و خبرنگاران مومن و متعهدی که داریم قدرشناس نیستیم و باید بدانیم اگر این اطلاع‌رسانی از جامعه گرفته شود، جامعه هویت خود را نخواهد داشت و افراد مسؤولیت پذیر از غیر مسؤولیت پذیر جدا نخواهند شد.

وی با بیان اینکه شورای اطلاع‌رسانی وظیفه سنگینی دارد زیرا نیاز است بستر بیان حقایق را فراهم کند و اجازه ندهد روایات غیرصحیح بیان شود، تصریح کرد: وظیفه داریم که در مسیر حقایق بایستیم، از قلم‌هایی که به نفع مردم است حمایت کنیم و افرادی که قلم زهرآگین دارند را جدا کنیم و در این مسیر دولت سیزدهم قصد دارد چنین کاری انجام دهد.

روایت اول، روایت پیروز است

جان‌نثاری با تأکید بر اینکه نباید اجازه دهیم تحریف صورت بگیرد و راه آن اطلاع‌رسانی و خبرخوب است، گفت: هر شخصی که روایت صحیح را اول بیان کرد، کیلومترها از شخصی که قصد ایجاد تحریف را دارد جلوتر است و در این مسیر اگر به رسانه توجه نکنیم، ضرر می‌کنیم و نتیجه آن تحریف انقلاب خواهد بود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در پایان با اشاره به گردهمایی دیروز مردم اصفهان در میدان امام حسین(ع) اظهار کرد: نیاز است بر گردهمایی دیروز تحلیل‌های فراوانی ارائه شود که چگونه این جمعیت در این گرمای هوا عاشقانه برای حضرت اباعبدالله(ع) ایستادند؛ این مراسم سه ساعت بود اما رسانه می‌تواند هزاران ساعت این واقعه را زنده نگاه‌دارد و به رخ دنیا بکشد.

در پایان این جلسه جان‌نثاری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان به مناسبت روز خبرنگار از دفاتر رسانه‌ها بازدید کرد.

انتهای پیام/۶۳۱۲۵/آ/

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه روز خبرنگار خبرنگاران معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان روز خبرنگار را گرامی اطلاع رسانی معاون سیاسی جان نثاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: رانندگان به هیچ عنوان نباید اهمیت راهنمازدن را دست کم بگیرند چرا که این اقدام به ظاهر کوچک، از تصادفات بسیاری جلوگیری می‌کند.

به گزارش ایسنا، سرهنگ علی اصغر شریفی گفت: تجربه، در رانندگی معلم خوبی نیست و احتیاط شرط عقل است؛ چرا که بسیاری از رانندگان با تجربه هم گاهی با بی احتیاطی‌های خود باعث بروز حوادث جبران ناپذیری می‌شوند. به عنوان مثال  ناگهان تغییر مسیر دادن و عرض راه را بدون زدن راهنما طی کردن؛ بسیار خطرناک است اما برخی رانندگان  این کار انجام می‌دهند.

وی با تاکید بر اینکه عدم استفاده از راهنما در هنگام تغییر مسیر نشانه حرفه‌ای بودن نیست، گفت: بسیاری از موتورسیکلت‌ها در همین تغییر مسیرهایی که توسط رانندگان بی‌احتیاط صورت گرفته دچار آسیب‌های شدید و حتی مرگ شده‌اند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: رانندگان هنگامی که رانندگان در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها در حال حرکت هستند و قصد تغییر مسیر دارند باید حتما از راهنما استفاده کنند. همچنین پس از استفاده از راهنما کاهش سرعت نیز ضروری است و پس از آن باید اقدام به تغییر مسیر شود.

شریفی گفت: برخی از تغییر مسیرهای ناگهانی در صورت سرعت بالای خودروی سواری می‌تواند به علت وجود نیروی گریز از مرکز، باعث واژگونی خودرو شود.

وی همچنین با اشاره به رفتار غلطی که برخی از رانندگان مرتکب آن می‌شوند، گفت: رانندگان نباید با بیرون آوردن سر از خودرو و فریاد زدن، دیگر رانندگان را از اهداف خود باخبر کنید بنابراین استفاده از راهنما، بهترین روش است. 

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: حال سوال اینجاست که اگر شما راهنما بزنید؛ حق تقدم عبور با شماست؟ و در جواب این سوال باید گفت خیر. راننده حتما باید حق تقدم عبور را رعایت کرده و ابتدا با نگاه کردن به آیینه‌های وسط و جانبی تردد دیگر خودرو ها را کنترل کند. سپس در منتهی الیه سمت راست، با توجه به اینکه از قبل در فاصله مناسب ۱۰۰ تا ۱۵۰ متری راهنما زده، با کاهش سرعت اقدام به خروج از راه کنند.

شریفی افزود: شاید این جمله را شنیده باشید که برخی از رانندگانی که عادت به زدن راهنما ندارند و  به شوخی می‌گویند که راهنما نزنید چون برق مصرف می‌شود. این کار اصلا درست نیست. در ماده ۱۱۹ آیین نامه راهنمایی و رانندگی نیز عنوان شده که رانندگان باید در بین خطوط حرکت کرده و برای هر تغییر مسیر، با زدن راهنما به دیگر خودروها اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • «راهنما نزدن» نشانه حرفه‌ای بودن راننده نیست
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست