Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@21:01:34 GMT

مردم شیرینی اقدامات دولت را در سال آینده خواهند چشید

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۴۵۱۴

مردم شیرینی اقدامات دولت را در سال آینده خواهند چشید

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان؛ محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور در سفر یکروزه خود به استان زنجان که همزمان با روزهای برگزاری مراسم سوگواری سرور و سالار شهیدان در زنجان انجام شد، در نشست اقتصادی با استاندار زنجان و معاونان وی، با تاکید بر اینکه  تصویر اقتصادی استان‌ها در سال آینده، تغییر پیدا می‌کند، افزود: مردم با چشم خود تحول و شکوفایی اقتصادی را شاهد خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه پیش‌بینی ما این است که با مالیات‌هایی که از بسیاری از گروه‌های مالیاتی گرفته می‌شود، مالیات‌های دریافتی در سال آینده ۲ برابر شود، تصریح کرد: با راه‌اندازی سامانه‌ای برای مالیات که در حال انجام است، با جلوگیری از فرار مالیاتی، درآمد خوبی در این بخش حاصل می‌شود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور اظهار داشت: ولی درصد مالیات افزایش پیدا نمی‌کند.
رضایی همچنین  از تهیه سند راهبردی صنعتی کشور با دستور  مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: برخورداری کشور از سند راهبردی صنعتی، از  اهداف این سند است چون منابع ما محدود است و باید بتوان با اتکاء به نقشه راه اقتصادی، اعتبارات لازم را از دل  ظرفیت‌های هر منطقه به دست آورد. 
 وی تاکید کرد: هم سند راهبردی و هم  نقشه راه اقتصادی کشور، در سطح ملی  تاثیرگذار است و در استان‌ها نیز باید انجام گیرد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور، از  سفرهای ریاست جمهوری به عنوان یک تصمیم خوب نام برد و‌ گفت: با پیگیری‌های استانی، می‌توان این سفرها را به یک نتیجه مطلوب رساند.
رضایی اظهار داشت: همه تلاش ما این است که مصوبات سفر رئیس جمهور به استان‌ها، عملیاتی شود.
رضایی با بیان اینکه امسال تصمیم داشتیم با گام‌های بلندی که در استان‌ها برداشته می‌شود فعالیت در استان‌ها را تغییر دهیم، گفت: با چند اقدامی که بنا بر ضرورت و مسائل پیش آمده صورت گرفت، منابع ما در تهران کاهش داد.
 وی همچنین با اشاره به اینکه گزارش وضعیت اقتصادی  استان زنجان، در مجموع رضایت بخش است افزود: کاملا مشخص است که مجموعه مدیریت در این استان، بر اوضاع تسلط دارند و در  ماه‌ها و سال آینده می توانند در ادامه اقدامات  این دولت، تحولی در استان انجام دهند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور، با بیان اینکه تسهیلات اختصاص یافته به استان زنجان در سفر اول  رئیس جمهور نسبت به استان‌هایی مانند قزوین کمتر بوده است، گفت: می‌توان از طریق اختصاص اعتبارات دیگر، آن را جبران کرد.
 رضایی با تاکید بر پیگیری قطعی این موضوع تصریح کرد: اگر   ۴ تا ۵ هزار میلیارد تومان در قسمت‌های زیربنایی به استان زنجان کمک شود، جهش خوبی در بخش آب، راه‌آهن و سایر بخش‌های این استان انجام می‌گیرد.
رضایی با بیان اینکه هرچه اطلاعات و تحلیل ها دقیق تر شود، برنامه ریزی اقتصادی هم بهتر  انجام خواهد شد تاکید کرد: نکته قابل توجه این است که تاکنون برنامه ریزی دقیقی در حوزه اقتصاد برای کشور انجام نگرفته  و با روی کار آمدن هر دولت،  روی چند موضوع خاص متمرکز شده و  سپس نیمه کاره رها شده است.
وی اظهارداشت: به همین دلیل پروژه های نیمه تمام  و  شعارهای خیلی رویایی در دولتهای گذشته اتفاق افتاده است.
 معاون اقتصادی رئیس جمهور، از  تلاش  دولت سیزدهم، برای ترسیم دقیق و منطقی نقشه راه  اقتصادی دولت خبر داد و گفت: این مهم در مرکز آغاز شده و در استانها نیز نقشه راه اقتصادی هر استان را باید به گونه‌ای تنظیم کنیم که هیچ طرحی نیمه تمام نماند و عملیات اجرایی طرح‌ها و بهره‌برداری از آنها طبق زمانبندی انجام گیرد.
رضایی با تاکید بر اینکه این فعالیت ها باید از یکپارچگی برخوردار و نقش هم‍‌افزایی داشته باشند، تصریح کرد: طرح‌ها نباید به صورت جزیره‌ای که گاهی اثرات کاهنده روی هم دارند، باشند و نباید مثلاً کشاورزی محیط زیست را  تخریب کند و محیط زیست مشکلات دیگری را به وجود آورد و نتیجه آنها ایجاد زنجیره‌ای از تخریب باشد.
وی با بیان اینکه یکپارچگی این برنامه‌ها مهم است، افزود: این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که نقشه راه اقتصادی داشته باشیم.
 معاون اقتصادی رییس جمهور، با اشاره به اینکه استان زنجان هم باید پیشران‌های خود را معین کند، گفت: هر استان حداقل 2 یا سه پیشران می‌تواند داشته باشد و بیشتر از آن امکان پذیر نیست.
 رضایی با بیان اینکه این پیشران‌ها باید نقش هم‌افزایی برای هم داشته باشند تا بتوانند زنجیره ارزش ایجاد کنند، اظهار داشت: به عنوان مثال صنایع بسیار عظیمی در قزوین وجود دارد، ولی هیچ ارتباطی با کشاورزی ندارد و این در حالی است که اگر صنایع تبدیلی کشاورزی قزوین شکل می‌گرفت، میلیاردها دلار درآمدزایی داشت.
وی گفت: اگر بین صنایع و بخش‌های مختلف  مانند کشاورزی، ارتباط یکپارچه و هم افزایی وجود نداشته باشد، در واقع  بین آنها گسستگی ایجاد شده و  زنجیره ارزش شکل  نمی‌گیرد.
معاون اقتصادی رییس جمهور، با تاکید بر اینکه اگر زنجیره ارزشی که به وجود می‌آید تا مراحل نهایی و تولید محصول برسد، می‌تواند درآمد بالایی داشته باشد، تصریح کرد: زنجیره ارزش از طراحی شروع  و به تولیدات نیمه صنعتی و صنعتی می‌رسد که البته تبلیغات، بازاریابی، صادرات و حضور در بازارهای بین‌المللی، مهمتر از نیمه زنجیره ارزش، است.
 رضایی گفت: این زنجیره ارزش وقتی برای محصولات ایرانی، شکل نمی‌گیرد، مانند سدهایی است که، حتی بسیاری از  تولیدات نوآوران ما، پشت این سدها می‌ماند و به بازارهای بین‌المللی راه نمی‌یابد.
وی با بیان اینکه در ایران زنجیره ارزش شکل نگرفته است، اظهارداشت: حوزه کشاورزی، معدنی و نیز صنایع ما زنجیره ارزش ندارند و  عمده محصولات ما به صورت خام  صادر می‌شود و به کالاهای مصرفی نهایی تبدیل نمی‌شود تا ارزش افزوده آن تجمیع شود.
معاون اقتصادی رئیس جمهور، در پایان با اشاره به ارادت خاص و خالصانه مردم ولایتمدار زنجان به سید‌الشهدا و عزاداری های پرشور آنها، گفت: مردم زنجان پرچمدار امام حسین(ع) و پیشرو در عزاداری ها هستند.

 

استاندار زنجان خواهان اختصاص اعتبارات ویژه برای استان شد

 استاندار زنجان هم در این نشست اقتصادی، به لزوم حل مشکلات موجود در حوزه اقتصادی در بخش‌های مختلف از جمله صنایع و کشاورزی در استان، تاکید و تصریح کرد: تعیین تکلیف صندوق پیشرفت و توسعه استان، حل مشکلات دوخطه کردن راه آهن در ۱۱ کیلومتر واقع در حوزه استحفاظی تاکستان، عدم همکاری بانک‌ها،کمبود اعتبارات اختصاص یافته به استان در مقایسه با سایر استان‌‌ها و تخصیص غیر کامل آن، از جمله مشکلاتی است که امیدواریم با حل آنها گام‌های بلندی در رفع بیش از پیش مشکلات استان برداشته شود.
 گفتنی است، در این جلسه مقرر شد، 2 تا سه پیشران در بخش‌های مختلف مانند صنعت و یا کشاورزی استان، تعیین و روی آن متمرکز شود تا زمینه شکوفایی و تحول در اقتصاد استان را فراهم نماید.

انتهای پیام/2308

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون رئیس جمهور رئیس جمهور استان زنجان عزاداری پیشران سند راهبردی فرار مالیاتی افزایش مالیات معاون اقتصادی رئیس جمهور نقشه راه اقتصادی استان زنجان زنجیره ارزش سال آینده استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حاشیه‌های انتخابات یازدهم اسفندماه همچنان ادامه دارد و به ویژه در حوزه مجلس شورای اسلامی با گمانه زنی‌های داغ رسانه‌ای همراه است. حالا مهم‌ترین سوژه برای رسانه ای‌ها هم ریاست بر پارلمان است. پارلمانی که کمتر پیش آمده رئیسش دوباره انتخاب نشود (به جز حداد عادل) و امروز  برای تکرار ریاست محمد باقر قالیباف که برخلاف دوره گذشته که رای اول پایتخت را داشت، دیگر منتخبانی را بالای نام خود می‌بیند سخت‌تر از همیشه است.

اگر ۷ خرداد سال ۱۳۹۹ همه مطمئن بودند رئیس مجلس پس از علی لاریجانی، قالیباف خواهد بود، امروز و برای ۷ خرداد ۱۴۰۳ تردید‌ها بسیار بیشتر شده و رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است. شنیده‌های برخی رسانه‌ها نیز از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   براساس این شنیده‌ها  افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.

شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست. خبر آنلاین در توصیف این لابی‌ها نوشته است: «همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس» شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران به صورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.» در این میان، اما اظهارات اخیر ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس نشان داد که  گفتگو‌ها و لابی‌ها درباره گزینه‌های ریاست مجلس از شنیده‌ها گذشته و جدی و رسمی‌تر شده است.   او گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است. نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدار‌های فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان را برای نامزدی ریاست مجلس آینده اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به این که این توانمندی را برای برعهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند. ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نایب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است. وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

با همه این احوال و  باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم. در چنین شرایطی، این که کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‌های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.  

 حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

رفته رفته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزجمعه ۲۱ اردیبهشت ماه  نزدیک می‌شویم. انتخاباتی که شاید شور و حال دور اول را نداشته باشد، اما به باور کارشناسان می‌تواند ترکیب سیاسی بهارستان دوازدهم را تغییر دهد و از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این رو مشارکت مردم اثرگذار است. اما همان طور که اشاره شد، دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف کرسی‌های باقی مانده؛ در انتخاب رئیس آینده مجلس نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در جدیدترین اظهارنظر خود درباره مجلس دوازدهم،  ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیئت رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مسئله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالی که در دوره‌های قبل  دولت‌ها این گونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب خود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

دیگر خبرها

  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • اصفهانی‌ها یک روز جهانی را به نام خود ثبت کردند؛ روز جهانی گز