Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس اداره مدیریت انرژی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اعلام اینکه ساختمان های اداری یکی از بزرگترین منابع اتلاف انرژی به شمار می روند، گفت: شهرداری تهران علاوه بر کاهش 10 درصدی مصرف انرژی تا پایان برنامه پنج ساله سوم (1402)، در نظر دارد یک رده، رتبه ساختمان‌های خود را بر اساس برچسب انرژی ساختمان‌ها، ارتقاء دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، "زهره حسامی" با تاکید بر اینکه یکی از بزرگترین چالش های جوامع امروزی کمبود ذخایر انرژی های تجدیدناپذیر است، گفت: اصلاح الگوی مصرف و بهینه‌سازی مصرف انرژی به عنوان یکی از پایه‌های اصلی توسعه اقتصادی از اهمیت بسزایی برخوردار است، به گونه‌ای که حتی افزایش درآمد سرانه ملی نیز بدون آن نمی‌تواند نقش موثری در توسعه پایدار ایفا کند.
وی با اظهار اینکه ساختمان های اداری یکی از بزرگترین منابع اتلاف انرژی به شمار می رود و این مسئله نه تنها در خصوص صرفه‌جویی در مصرف انرژی و هزینه‌های آن اهمیت دارد، بلکه سبب افزایش آلودگی محیط‌زیست می‌شود، افزود: از این رو استفاده بهینه و ممانعت از هدر رفتن امکانات امری اساسی است. منظور از بهینه‌سازی مصرف انرژی، انتخاب الگوها و اتخاذ و بکارگیری روش‌ها و سیاست‌های پربازده در مصرف صحیح انرژی است که از نقطه نظر اقتصاد ملی مطلوب باشد و استمرار وجود و دوام انرژی و ادامه حیات و حرکت را تضمین کند.
رئیس اداره مدیریت انرژی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطر نشان کرد: شهرداری تهران به عنوان اصلی‌ترین ارگان مدیریت شهری، ساختمان‌های فراوانی را در اختیار دارد که مصرف انرژی آن ها، هزینه‌های هنگفتی را به این مجموعه تحمیل کرده است. با انجام اقدامات مختلف نظیر تدوین دستورالعمل اجرایی بهینه‌سازی مصرف منابع (آب، برق، گاز) در ساختمان‌های شهرداری تهران و اجرای راهکارهای موثر، اداره کل محیط‌زیست و توسعه پایدار سعی در کاهش هزینه‌های اقتصادی و ارتقای کیفیت محیط‌زیست شهری کرده است.
حسامی تجهیز 275 ساختمان به سیستم کنترل هوشمند گرمایشی، 38 ساختمان به سیستم کنترل هوشمند سرمایشی، 34ساختمان به سیستم کنترل رادیویی پایانه‌های دمنده‌دار، معاینه فنی موتورخانه 332 ساختمان و ممیزی تفصیلی انرژی 183 ساختمان تا پایان سال 1400 را از جمله اقدامات اجرایی و طرحهایی دانست که با نظارت اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار در مناطق 22 گانه اجرا شده است.
وی ادامه داد: نتایج بدست آمده از مقایسه مقادیر مصرف انرژی و منابع در مجموع ساختمان‌های تحت پوشش نشان میدهد که سرانه مصرف حاملهای انرژی (آب، برق و گاز) در شهرداری تهران در سال 1400 نسبت به سال 1399 کاهش داشته است؛ به‌طوریکه درحوزه مصرف آب دارای کاهش سرانه 6 درصدی، در حوزه مصرف برق دارای کاهش سرانه 0.6 درصدی و در حوزه مصرف گاز کاهش سرانه 13 درصدی مشاهده شد. بنابراین در مجموع به میزان 301.132 کیلوواتساعت کاهش در مصرف انرژی در سال 1400 وجود دارد که این امر منجر به کاهش انتشار  229 تن گاز دی اکسید کربن میشود.
رئیس اداره مدیریت انرژی با اشاره به اسناد فرادستی گفت: شهرداری تهران علاوه بر کاهش مصرف 10 درصدی انرژی تا پایان برنامه پنج ساله سوم (1402)، در نظر دارد یک رده، رتبه ساختمان‌های خود را بر اساس برچسب انرژی ساختمان‌ها، ارتقاء دهد.
حسامی تاکید بر اجرای صحیح مباحث مقررات ملی ساختمان بویژه مبحث 19 و دستورالعمل های ابلاغی در همه سطوح، ایجاد سامانه پکپارچه جهت ثبت اطلاعات و داده‌های میزان مصرف انرژی و منابع، اصلاح اشتراکات و انشعابات ساختمان‌های تحت تملک شهرداری تهران، گسترش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در ساختمان ها، الزام در خرید تجهیزات با رده مصرف انرژی پایین‌تر برای ساختمان، کاهش دمای ترموستات تاسیسات ساختمان، عایق‌کاری ساختمان و درزگیری صحیح درب و پنجره ها به منظور کاهش هدر رفت انرژی و سرویس و نگهداری صحیح و منظم سیستم های تهویه مطبوع گرمایشی و سرمایشی را از نمونه راهکارهایی برشمرد که می‌تواند در بهبود اجرای اقدامات حوزه بهینه‌سازی مصرف انرژی در ساختمان‌های شهرداری تهران مفید واقع شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار بهینه سازی مصرف شهرداری تهران ساختمان ها مصرف انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۴۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ استاندار در نشست خبری با اصحاب با اشاره به موضوع نا ترازی انرژی و جلوگیری قطعی برق در فصل گرما گفت: در گذشته برخی از مسئولان کشور نگاه آینده‌محوری نداشتند و از برنامه‌ریزی‌های بلندمدت برای کشور غفلت شده و با توسعه ظرفیت‌های تولید انرژی در کشور مخالفت‌هایی صورت گرفته است.


سید رضا مرتضوی با اشاره به اینکه نیروگاه‌های متعددی در دست ساخت داریم افزود: برخی از آنها در سال گذشته به بهره‌برداری رسید و در زمینه تامین انرژی به سمت مثبت کردن تراز انرژی حرکت می‌کنیم.


وی گفت: در حال توسعه نیروگاه‌های گازی و سیکل ترکیبی هستیم و در مجموع برای تامین انرژی ظرفیت‌های خوبی برنامه‌ریزی شده است.


استاندار اصفهان افزود: شورای برنامه‌ریزی استان تلاش کرده تا در سند آمایش استان برنامه‌های مختلفی را انجام دهد، اما توسعه اقتصاد گردشگری و دانش‌بنیان دو راهبرد اساسی توسعه استان است و بر همین اساس مصر هستیم که سرمایه‌گذاری در استان براساس راهبرد‌های سند آمایش محقق شود.


مرتضوی با تاکید بر اینکه اولویت اول استان زمینه آب مصرفی، تأمین آب آشامیدنی مردم است، گفت: اصفهان دیگر نمی‌تواند بار مضاعفی از آلودگی هوا را تحمل کند و به همین دلیل مقابل گسترش بی‌رویه صنایع و ایجاد صنایع جدید نیز ایستادگی کرده‌ایم


وی تاکید کرد: این رویکرد باعث شده تا بار‌ها مورد هجمه قرار بگیریم، اما بر اصل تحقق سند آمایش استان تأکید داریم و تنها راه پیشرفت استان اصفهان را در اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد گردشگری متصور می‌شویم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • یک بام و دوهوای دولت برای کولرهای گازی: تبلیغ ممنوع؛ فروش آزاد، قاچاق رها!
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • برنامه‌های شهرداری تهران برای کاهش ترافیک بزرگراه آزادگان
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است