Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@20:39:31 GMT

فعالیت ۵هزار دست‌فروش در پایتخت

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۶۰۴۵

فعالیت ۵هزار دست‌فروش در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، سید امیر فتاحیان مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران در هشتاد و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حسابرسی شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران با بیان اینکه عدد سرمایه گذاری اولیه شرکت مبلغی ناچیز بالغ بر ۵۸ میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: زیان انباشته شرکت دو هزار و ۵۰۰ درصد کاهش یافته و به هشت میلیارد تومان رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال زیان انباشته شرکت به صفر خواهد رسید و قابل ارائه در گزارش نخواهد بود.

مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران با اعلام اینکه ما سرمایه اولیه در حال حاضر در شرکت نداریم، یادآور شد: اگر سرمایه جزئی به شرکت اضافه کنیم، زیان انباشته‌ای نخواهیم داشت.

وی با تأکید بر اهمیت موضوع ساماندهی دست فروشان، خاطرنشان کرد: قوانین شهرداری تهران باعث می‌شود نگاه جدی و با چارچوب نسبت به ساماندهی دست فروشان داشته باشیم.

فتاحیان با تأکید بر اینکه سد معبر یکی از پر چالش ترین مسائل به شمار می‌رود، گفت: بدون هیچ‌گونه درگیری فیزیکی و تقابل جدی با دست‌فروشان در موضوع سد معبر، تعداد دست فروشان از ۳۱ هزار نفر به پنج هزار و ۸۰۰ نفر رسیده و در برنامه مقرر شده که این تعداد را نیز کاهش دهیم.

مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران اظهار کرد: با وجود افزایش نرخ تورم، نه تنها در سد معبر و دست فروشی افزایش نداشته‌ایم بلکه با کاهش قابل توجهی داشته‌ایم.

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه شرکت از بودجه و امکانات کافی برخوردار نیست، گفت: این دو موضوع، مشکل جدی این شرکت به شمار می‌رود.

مهدی چمران رئیس شورا نیز با بیان اینکه شرکت با مشکلات جدی روبه رو است، اظهار کرد: بخشی از این مشکلات نیز به شرکت برنمی گردد بلکه ساختار موجود ساختار مناسبی نیست.

مهدی اقراریان رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورا در ادامه این جلسه تأکید کرد: شرکت شهربان گزارشی از مشکلات خود را در شورا ارائه دهد و از شورا برای رفع مشکلات کمک بگیرد.

کد خبر 5559365 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران ساماندهی دستفروشان شهرداری تهران محرم 1401 شورای شهر تهران ماه محرم تاسوعا و عاشورا پلیس راهور کمیته امداد امام خمینی عاشورا روز خبرنگار آلودگی هوا رژیم صهیونیستی آتش نشانی شورای شهر سانحه تصادف شهربان و حریم بان شهرداری تهران دست فروشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • شنبه‌های بدون دست‌فروش در محدوده مرکزی تبریز
  • افشاگری جدید علیه زاکانی درباره قرارداد‌های مخفی شهرداری تهران
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم