میزان یارانه واریزی مرداد ماه ۱۴۰۱ چقدر است؟
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۶۰۹۴
فرارو- تنها ۴۸ ساعت به واریز یارانه مرحله مرداد ماه ۱۴۰۱ باقی مانده است و با توجه به کاهش میزان یارانه دریافتی در مرحله پیشین، حالا سوال یارانه بگیران این است که در این مرحله میزان دریافتی آنها چه میزان خواهد بود.
به گزارش فرارو، در مرحله ۱۳۷ پرداخت یارانههای نقدی، برخی یارانه بگیران گفته بودند که به میزان ۳۵ هزار تومان از مجموع یارانه دریافتی آنها کاسته شده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
علت کسر مبلغ ۳۵ هزار تومان هم به دریافت وام کرونا در سال ۱۳۹۹ بر میگردد. در آن سال بخش اعظم یارانه بگیران در دو مرحله تیر ماه و آذر ماه یارانه یک میلیون تومانی دریافت کردند و قرار شد اقساط آن در سر ماه از یارانه آنها کسر شود.
در چنین شرایطی، افرادی که تیر ماه ۱۳۹۹ وام یک میلیون تومانی کرونا دریافت کرده اند، تاکنون ۲۴ قسط را پرداخت کرده اند و باید تا دی ماه امسال هم شش قسط دیگر پرداخت کنند. اما سرپرستان خانواری که در دی ماه ۹۹ وام به حساب شان واریز شده است، ۱۸ قسط را پرداخته اند و همچنان تا مرداد ماه سال آینده باید اقساط این وام را بپردازند.
در مرحله مرداد یارانه بگیران چه میزان یارانه نقدی دریافت میکنند؟در مورد میزان یارانه واریزی مرداد ماه ۱۴۰۱ دولت همچنان قرار است یارانه نقدی را مطابق مراحل پیشین پرداخت کند؛ بنابراین افراد حاضر در دهک اول تا سوم در مرداد ماه به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان دریافت میکنند. این میزان برای افراد حاضر در دهک چهارم تا نهم به ۳۰۰ هزار تومان میرسد.
اما اگر وام کرونا را در سال ۹۹ دریافت کرده اید، از مجموع دریافتی تان ۳۵ هزار تومان کاسته میشود. مثلا اگر خانوادهای سه نفره هستید و در دهک اول تا سوم قرار دارید، باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به حساب تان واریز شود که با کاستن قسط ۳۵ هزار تومانی وام کرونا این میزان به یک میلیون و ۱۶۵ هزار تومان میرسد.

منبع: فرارو
کلیدواژه: یارانه نقدی یارانه یارانه بگیران ۳۵ هزار تومان میزان یارانه مرداد ماه یک میلیون
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۶۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
کسری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی منابع یارانه در بودجه ۱۴۰۱
به گزارش قدس آنلاین، تبصره ۱۴ قانون بودجه کشور مختص هدفمندسازی یارانهها است. منابع مربوط به فروش نفت و فرآوردههای نفتی در جدول تبصره ۱۴ قرار میگیرند و در طرف مقابل مصارف آن در چارچوب مصارف هدفمندسازی پرداخت میشود که یکی از مهمترین آنها پرداخت یارانه به مردم است.
به گفته رییس سازمان برنامه و بودجه دولت توانسته است تا منابع لازم برای بودجه عمومی کشور را تقریبا به طور کامل تامین کند. به این ترتیب دیگر شاهد کسری بودجه دولت در سال جاری نخواهیم بود. البته این مضوع با مجوز مقام معظم رهبری برای کاهش ۱۰ درصدی سهم صندوق ملی از درآمدهای نفتی ممکن شد.
با این وجود و براساس گزارش مرکز پژوهشهای مجلس شاهد کسری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی در منابع تبصره ۱۴ هستیم. طی سال جاری شاهد بودیم که مصارف این تبصره(افزایش یارانهها پس از حذف ارز ترجیحی) رشد کرد؛ اما در طرف مقابل شاهد کاهش درآمدهای آن بودیم.
لازم به ذکر است، کل منابع تبصره ۱۴ در بودجه سال ۱۴۰۱، برابر ۶۳۶ هزار میلیارد تومان بوده است. به این ترتیب باید طی ۱۰ ماهه حدود ۵۳۰ هزار میلیارد تومان وصول میشد؛ اما این رقم در حال حاضر ۳۸۰ هزار میلیارد تومان است.
با توجه به پیگیریهای انجام شده، به منظور افزایش یارانهها پس از حذف ارز ترجیحی، دولت حدود ۱۶۰ هزار میلیارد تومان در قانون بودجه پیشبینی کرده بود؛ اما این رقم به ۳۰۳ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. در بخش درآمدها نیز تنها کاهش نرخ خوراک پتروشیمیها که در ابتدای سال و بر خلاف رقم تعیین شده در لایحه بودجه دولت انجام شد سبب کسری ۱۰۰ هزار میلیارد تومانی شده است.
گفتنی است، با توجه به وضعیت ناترازی انرژی به خصوص بنزین و در نظر داشتن اینکه بخش عمده ای از درآمدهای تبصره ۱۴ از این محل تامین میشود، با حفظ روند فعلی، در سالهای آینده شاهد تشدید کسری تبصره ۱۴ خواهیم بود.
یکی از پیشنهاداتی که وجود دارد تلفیق تبصره ۱۴ و بودجه عمومی است. تا کنون تبصره ۱۴ به مانند یک خزانه دوم عمل میکرد؛ اما با توجه به قوانین بالا دستی لازم است تا تبصره ۱۴ به طور کامل وارد بودجه عمومی کشور شود. به نظر میرسد که سازمان برنامه و بودجه نیز با این پیشنهاد موافق است، چراکه در لایحه بودجه سال جاری شاهد ورود بخشی از تبصره ۱۴ به بودجه عمومی کشور بودیم که این موضوع باید در آینده به طور کامل محقق شود.