Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا شریف زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: موج هفتم کرونا از ۱۴ تیرماه ۱۴۰۱ شروع شد که روند افزایشی موارد مبتلا در هفته اول و دوم مرداد ماه بوده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه از شنبه هفته جاری روند کاهشی موارد مثبت و موارد بستری را داشته‌ایم.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی بیان کرد: در هفته دوم مرداد ماه موارد بستری تنفسی ۲۷ درصد، موارد بستری مثبت ۲۵ درصد و موارد بستری در بخش آی سی یو نیز ۲۵ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی در موارد فوتی هم افزایش هشت درصدی نسبت به هفته اول مرداد ماه داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در هفته جاری دو روز تعطیل بوده و مراکز جامع سلامت ۱۶ ساعت فعال بوده است، گفت: روند کاهشی کرونا در این هفته به همین علت است و پیش بینی می‌شود دوباره روند افزایشی را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه پروتکل‌های بهداشتی کمتر از ۱۰ درصد رعایت شده است، بیان داشت: به لحاظ علمی نقطه اوج پیک هفتم را سپری کرده‌ایم ولی با افزایش تجمعات و رعایت نکردن پروتکل‌ها در روزهای آتی روند افزایشی را خواهیم داشت.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی اضافه کرد :۵۳۲ هزار و ۶۱۷ نفر دوز دوم با پوشش ۸۴.۸ درصد در استان داشته‌اند.

به گفته وی ۲۲۴ هزار و۵۲۱ نفر نیز دوز سوم با پوشش ۴۰.۷ درصدی را تزریق کرده‌اند.

وی با بیان اینکه ۹ هزار و ۷۸۹ نفر دوز چهارم را تزریق کرده‌اند، گفت: این میزان ۱.۸ درصد جامعه هدف را شامل می‌شود.

شریف زاده عنوان کرد: مجموعاً ۱۳۵ هزار و ۵۱۲ دوز واکسن در استان تزریق شده است که پوشش نوبت اول و نوبت دوم ایده آل و قابل قبول بوده است ولی پوشش نوبت سوم و چهارم خیلی پایین است.

وی با اشاره به فعالیت ۷۳ مرکز جامع سلامت در استان گفت: روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ نفر برای واکسیناسیون به این مراکز مراجعه کننده داریم.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی ادامه داد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته قطعاً در کل کشور بعد از موج هفتم در آبان ماه شاهد موج هشتم کرونا هستیم که روند نزولی خواهد داشت.

وی بیان کرد: افرادی که نوبت اول و نوبت دوم را یک واکسن مشابه تزریق کرده‌اند می‌توانند نوبت سوم و چهارم را از واکسن غیرمشابه استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه واکسن آسترازینکا که از سبد واکسیناسیون کل کشور حذف شده است، عنوان کرد: سایر واکسن‌ها در استان موجود است.

شریف زاده اظهار داشت: خوشبختانه در کل کشور واکسن‌های متنوع و قابل قبول داریم و ضرورتی بر اینکه یک واکسن خارجی تزریق شود نیست چون واکسن‌های فخرا، سایکوژن و رازی جز واکسن‌هایی هستند که مثل آسترانزینکا هستند.

وی ادامه داد: متأسفانه در فضای مجازی شایعه شده واکسن‌هایی که در استان است تاریخ مصرف آن گذشته که همچنین موضوعی اصلاً صحت ندارد چون اولین اولویت ما سالم بودن واکسن است.

دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی توصیه کرد: زمان واکسیناسیون به موقع صورت گیرد تا بهترین سیستم ایمنی را در بدن ایجاد کند.

کد خبر 5559546

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا دانشگاه علوم پزشکی بیرجند محرم 1401 مراسم عزاداری عاشورا ماه محرم بوشهر حسینیه مهر عکس استانها ویروس کرونا تاسوعای حسینی همایش شیرخوارگان حسینی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه تاسوعا و عاشورا گرگان دبیر ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل کرونا خراسان جنوبی روند افزایشی موارد بستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، بنابر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشور‌هایی که زائران آن‌ها عازم سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک را انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از دارو‌هایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند، علاوه بر این، در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • ادامه روند کاهشی نرخ سود بین بانکی+جدول
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آغاز روند کاهشی دما در زنجان