Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-07@22:55:16 GMT

۸۶۸ میلیون نفر در جهان غذای کافی ندارند

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۸۰۶۱

۸۶۸ میلیون نفر در جهان غذای کافی ندارند

به گزارش قدس آنلاین و به نقل از نشنال نیوز، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد که قیمت جهانی مواد غذایی شدیدترین کاهش ماهانه خود را در تقریباً ۱۴ سال گذشته به ثبت رساند که بیشتر آن به علت کاهش قابل توجه قیمت روغن نباتی و غلات صورت گرفت.

این سازمان بین‌المللی در گزارش خود نوشت: «شاخص قیمت مواد غذایی فائو، معیاری که برای تغییر ماهانه قیمت‌های جهانی یک سبد از کالاهای غذایی استفاده می‌شود، در ماه ژوئیه به طور متوسط ۱۴۰ و ۹ دهم واحد بود که حدود هشت و هفت دهم درصد کاهش نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم بزرگ‌ترین کاهش ماهانه از اکتبر ۲۰۰۸ تاکنون محسوب می‌شود.

با این حال، فائو تأکید کرد که رقم مربوط به ماه ژوئیه اگر چه چهارمین کاهش متوالی ماهانه می‌باشد اما همچنان نسبت به سال گذشته بیش از ۱۳ درصد افزایش نشان می‌دهد. در این گزارش همچنین آمده است که ۸۶۸ میلیون نفر در جهان غذای کافی ندارند و ۲۵ کشور در معرض خطر جدی هستند و وضعیت آنها

رو به وخامت می‌رود.

علاوه ‌بر این، گزارش فائو از افزایش ۳۰ درصدی قیمت کود از ابتدای سال خبر می‌دهد که علتی برای کاهش تولید محصولات کشاورزی بوده است. افزایش قیمت‌های مواد غذایی باعث افزایش گرسنگی در جهان شده و افراد، خانواده‌ها و جوامع را تحت تاثیر قرار داده است.

بر اساس این گزارش، خانوارهایی که بخش بزرگی از درآمد خود را صرف خرید محصولات اصلی در تجارت بین‌المللی مواد غذایی مانند گندم، برنج و ذرت می‌کنند، بیشتر در معرض خطر کاهش رفاه هستند.

کاهش قیمت روغن و غلات

مؤسسه تحلیلی دانش عمیق Deep Knowledge Analytics در گزارشی در ماه گذشته اعلام کرد که قیمت‌های جهانی مواد غذایی در اواسط سال ۲۰۲۰، زمانی که کسب‌وکارها به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا تعطیل شدند و زنجیره‌های تامین را تحت فشار قرار دادند، شروع به افزایش کرد.

شاخص غلات فائو پس از کاهش ۱۱ و نیم درصدی نسبت به ماه ژوئن، در ماه ژوئیه به ۱۴۷ و سه دهم واحد رسید اما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ و شش دهم درصد افزایش نشان می‌دهد. در عین حال، شاخص قیمت روغن نباتی در ماه ژوئیه به طور متوسط ۱۷۱ و یک دهم واحد بود که تقریباً ۲۰ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح خود در ۱۰ ماه گذشته رسید. میانگین شاخص لبنیات در ماه گذشته با دو و نیم درصد کاهش به ۱۴۶ و چهار دهم واحد رسید، اما همچنان بیش از یک چهارم از ژوئیه ۲۰۲۱ بیشتر است.

گفتنی است، دلیل گرسنگی نزدیک به یک میلیارد نفر از جمعیت جهان صرفا به دلیل کمبود تولید محصولات کشاورزی ناشی از کرونا، کم آبی یا جنگ روسیه با ناتو نیست چرا که قبل از کرونا هم فائو گزارش داد؛ به ازای هر یک نفر، یک و شش دهم واحد غذا در جهان تولید می‌شود اما در همان زمان تعداد گرسنگان به همین تعداد و در آمریکا با تولید نزدیک به ۴۰ درصد غذای جهان، بیش از ۵۰ میلیون نفر بود.

منبع: کیهان

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فائو کمبود غذا مواد غذایی ماه ژوئیه دهم واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۶ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا ۴۹۹ حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • قیمت نفت صعودی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد