Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@05:00:14 GMT

اسکله‌های صیادی در استان بوشهر ساماندهی می شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۰۸۶۹

اسکله‌های صیادی در استان بوشهر ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده روز چهارشنبه در آئین اعزام لنج‌های صیادی برای صید میگو در اسکله جلالی بوشهر افزود: اسکله های صیادی در استان دارای سن زیادی هستند و در بیشتر آنها گِل و لای قابل توجهی رسوب کرده به نحوی که در برخی از آنها در نقطه جزر در محل موج شکن و کنار اسکله آبی وجود ندارد.

وی ادامه داد: به همین دلیل لایروبی اسکله ها یکی از مهمترین برنامه های استان برای ساماندهی آنها است و به دنبال ساز و کار لازم برای اجرای این عملیات هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی زاده اضافه کرد: همچنین تلاش می شود با ارائه امکانات و خدمات مناسب در اسکله ها زمینه کار برای صیادان در اسکله ها روان تر شود.

به گفته استاندار بوشهر در همین ارتباط بخشی از اعتبارات شهرستان‌های ساحلی به سمت شیلات با هدف ساماندهی اسکله های صیادی هدایت شده اما با توجه به گستردگی کار  می طلبد منابع اعتباری لازم از سوی سازمان شیلات ایران نیز به این امر اختصاص یابد تا روند ساماندهی و نوسازی اسکله های استان سرعت بگیرد.

محمدی زاده با اشاره به اهمت سخت و زیان آور بودن حرفه صیادی اضافه کرد: در زمان حاضر اقدامات لازم برای شناخته شدن سخت و زیان آور بودن حرفه صیادی انجام شده و قرار است این طرح به مجلس و تبدیل به قانون شود که سازمان شیلات ایران به دنبال انجام این کار است.

وی تاکید کرد: صید و صیادی جزء کارهای سخت و طاقت فرسا به شمار می رود و باید این حرفه بعنوان مشاغل سخت و زیان آور شناخته شود.

استاندار بوشهر در خصوص صید ترال و خارج از فصل در آبهای این استان گفت: این شیوه صید بعنوان یک تخلف به شمار می‌رود و سازمان شیلات ایران به دنبال ساز و کاری است که به صورت نهادینه جلو این کار را بگیرد و تلاش می شود با تشکیل کارگروه‌هایی پی‌گیری های لازم برای جلوگیری از این شیوه صید مخرب انجام شود.

وی تاکید کرد: صید ترال یک مشکل قدیمی صیادان است و امروز تلاش می شود که با ایجاد ساز و کارهای لازم جلو این شیوه مخرب صید گرفته شود.

محمدی زاده گفت: امید می رود امسال صیادان بتوانند صید خوبی داشته باشند و بتوانند در خصوص تامین غذای مردم گامی موثر بردارند.

وی همچنین با اشاره به نقش خبرنگاران اظهار کرد: نقش خبرنگاران در جمهوری اسلامی همان نقش حضرت زینب (س) است و اینها پیام رسان مجاهدت های مردم، شهدا و رهبر معظم انقلاب هستند. 

استاندار بوشهر گفت: این خبرنگاران هستند که آنچه شهدا و مردم در دفاع از سرزمین، انقلاب، کشور و ناموس خود انجام می دهند را بازگو می کنند و همیشه این گروه علاوه بر نقش پیام رسانی نقش رزمنده خط مقدم را نیز داشته اند.

وی با اشاره به خبرنگاران مدافع حرم افزود: رزمندگان اسلام در سوریه و عراق در سرزمینی غریب دفاع کردند و خبرنگاران پیام رسان نقش آنها در دفاع از حرم بودند.

محمدی زاده با اشاره به نقش بزرگ خبرنگاران در مقابل این هجمه بزرگ رسانه ای  دشمن تاکید کرد: اگر امروز انقلاب اسلامی در مقابل دشمن محکم ایستاده و نقش خود را ایفا می کند بخشی از آن را مدیون تلاش خبرنگاران در انعکاس فعالیت مردم و مسئولان هستیم.

وی ادامه داد: خواهران و برادران خبرنگار معاون پنجم من هستند و امروز بسیاری از تصمیماتی که در استان حل نشده بود با کمک خبرنگاران و رسانه ها حل شده و توافقی که با نفت کردیم بخش بزرگی از آن به واسطه کمک خبرنگاران بوده است.

محمدی زاده اضافه کرد: خبرنگاران از لحاظ مالی، بیمه ای و شغلی در شرایط خوبی قرار ندارند و مایل هستم اگر بتوانم کاری برای آنها انجام دهم.

رسیدگی به مشکلات اسکله ها در اولویت کار شیلات باشد

فرماندار بوشهر گفت: امسال هشت میلیارد تومان از محل اعتبارات شهرستانی به بخش شیلات شهرستان بوشهر اختصاص یافته که ۲ میلیارد تومان آن به اسکله ها اختصاص می یابد و انتظار می رود شیلات نیز ۲ برابر این اعتبار را برای ساماندهی کار اسکله ها تخصیص دهد.

صالح رحیمی افزود: نبود امکانات اطفا و حریق از کمبودهای اساسی اسکله های صیادی به شمار می رود که می طلبد این مساله مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین بر ساماندهی قایق های بی هویت در اسکله ها تاکید کرد و گفت: حضور این قایق‌ها افزون بر اینکه فضای اسکله را تنگ می کنند موجب تضییع حقوق سایر شناورها نیز می شود.

۵۳۷ فروند لنج برای صید میگو به دریا زدند

مدیرکل شیلات استان بوشهر گفت: با اعلام کمیته مدیریت صید این استان و براساس نتایج گشت‌های تحقیقاتی پژوهشکده میگوی کشور مستقر در بوشهر، صیادان قایقی از دیروز ۱۸ مرداد و لنج ها نیز از امروز برای صید میگوی معروف به «طلای صورتی جنوب» راهی دریا شدند.

علی بازدار افزود: افزود: پژوهشکده میگو مستقر در بوشهر در گشت‌های تحقیقاتی خود با بررسی ذخایر میگو در ۳۰ منطقه از آب‌های این استان صید را آزاد اعلام کرده است.

بازدار اظهار داشت: ۱۲ هزار صیاد در قالب یکهزار و ۴۷۴ قایق و ۵۳۷ فروند موتورلنج در استان بوشهر فعال هستند و شناورهایی که مجوز صید می‌گیرند برای صید میگو در ۳۵ صیدگاه در خلیج فارس عازم دریا می‌شوند.

وی اضافه کرد: مجوز صید میگو برای قایق‌ها ۲۴ ساعت است و باید هر روز مجوز صید خود را تمدید کنند و برای لنج‌های صیادی نیز چهار تا پنج روزه صادر می‌شود.

بازدار گفت: بر اساس گزارش تحقیقاتی موسسه پژوهشکده میگو در استان بوشهر پیش بینی می‌شود امسال وضعیت صیدگاه‌های این استان نسبت به سال گذشته ضعیف تر باشد و صید امسال نسبت به سال گذشته ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یابد.

وی ادامه داد: صیادان بوشهری سال گذشته در مدت ۴۳ روز صید ۲ هزار و ۸۰۰ تن میگو از آب‌های این استان صید کردند.

برچسب‌ها بوشهر احمد محمدی زاده سازمان شیلات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر احمد محمدی زاده سازمان شیلات ایران بوشهر احمد محمدی زاده سازمان شیلات ایران سازمان شیلات ایران اسکله های صیادی برای صید میگو استان بوشهر محمدی زاده اسکله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۰۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد

به گزارش خبرآنلاین فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا روز دوشنبه تصاویر اولیه از اسکله دریایی را که به ادعای آنها قرار است برای کمک‌رسانی به نوار غزه در مقابل سواحل این منطقه ایجاد شود، منتشر کرد.

طبق گزارش روسیا الیوم، ارتش آمریکا از هفته گذشته ساخت این اسکله موقت را در نزدیکی سواحل غزه آغاز کرده است. ساخت این اسکله در شرایطی انجام می‌شود که آمریکا هیچ تاکیدی به رژیم صهیونیستی برای باز کردن گذرگاه‌های زمینی برای انتقال کمک‌ها ندارد.

خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا فاش کرد که هزینه ایجاد ایجاد اسکله شناور در سواحل غزه ۳۲۰ میلیون دلار خواهد بود.

به نقل از ایسنا آمریکا قصد دارد این اسکله موقت را با هدف کمک به ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه ایجاد کند. احتمالا ساخت این اسکله در ماه مه به پایان خواهد رسید و در نهایت به ارتش رژیم صهیونیستی تحویل داده خواهد شد.

پنجشنبه گذشته وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد ارتش آمریکا ساخت اسکله شناور را برای ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه آغاز کرده است.

مارس گذشته جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد این کشور بندر موقتی را در ساحل دریای مدیترانه در غزه برای کمک‌رسانی ایجاد خواهد کرد. پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون هم گفت: می‌توانم تایید کنم که کشتی‌های نظامی ما مراحل اولیه از ساخت بندر موقت را آغاز کرده‌اند.

رایدر گفت: پنتاگون نوعی حملات خمپاره‌ای در غزه را رصد کرده است که منجر به آسیب‌های جزئی در منطقه ساخت بندر موقت شده است. نیروهای آمریکایی هنوز انتقال هیچگونه چیزی به این منطقه را آغاز نکرده‌اند و هیچ نیروی آمریکایی بر روی خاک این منطقه وجود ندارد.

مسئولان آمریکایی می‌گویند ساخت این بندر موقت شامل استقرار نیروهای آمریکایی در نوار غزه نیست اما سربازان آمریکایی در زمان ساخت بندری که نیروهای اسرائیلی بر آن نظارت خواهند داشت، در نزدیکی غزه خواهند بود.

به دنبال مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در ورود کمک‌ها به غزه از طریق گذرگاه‌های زمینی، آمریکا که خود حامی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه و ایجاد فاجعه انسانی در این منطقه بوده است، اعلام کرد قصد دارد یک اسکله موقت و پلی را در مقابل سواحل غزه به‌عنوان جایگزین مسیرهای زمینی برای کمک‌رسانی به غزه ایجاد کند.

آمریکا با این اقدام می‌خواهد از موج انتقادات بین‌المللی علیه خود به دلیل حمایتش از رژیم صهیونیستی که دست به نسل‌کشی مردم غزه زده است، بکاهد و خود را به‌عنوان طرفی نشان دهد که به غیرنظامیان و حقوق آن‌ها و کمک‌رسانی به آن‌ها توجه دارد.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) پیشتر مدعی شد می‌توان از طریق این بندر روزانه بیش از ۲ میلیون وعده غذایی را به ساکنان غزه رساند. مسئولان بین‌المللی می‌گویند شمال غزه با قحطی روبرو است و ۷۰ درصد ساکنان از گرسنگی فاجعه‌باری رنج می‌برند.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901260

دیگر خبرها

  • کاهش ۲ متری تراز آب دریای خزر طی ۲۰ سال گذشته
  • (عکس) ساخت اسکله شناور در سواحل غزه
  • آمریکا تصاویر اولیه از اسکله موقت در سواحل غزه را منتشر کرد
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار
  • آتش‌سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار/ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌ سوزی ۲ فروند لنج در چابهار؛ یک نفر فوت کرد
  • آتش‌سوزی در لنج صیادی چابهار
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی