Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص ساماندهی ورودی‌های میدان امام (ره)، گفت: از ابتدای شکل‌گیری دوره ششم شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، چند اولویت مهم در کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر مطرح شد.

رسول میرباقری ادامه داد: یکی از این موضوعات مطرح شده، بحث بافت تاریخی شهر و گردشگری اصفهان بود که مورد توجه رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار اصفهان قرار گرفت، بر این اساس کارگروه بافت تاریخی ایجاد شد که هر هفته با حضور کارشناسان مربوطه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان با مثبت ارزیابی کردن تصمیماتی که در کارگروه بافت تاریخی در خصوص بافت تاریخی و گردشگری اصفهان گرفته می‌شود، گفت: برگزاری جلسه با فعالان بافت تاریخی اصفهان و تجلیل از آنها، تعیین راهکار جذب سرمایه‌گذار جدید برای بافت تاریخی و معرفی محور‌های تاریخی مغفول مانده همچون مدرسه ابن‌سینا از جمله اقدامات انجام شده است.

او افزود: یکی از موضوعاتی که به تازگی در کارگروه بافت تاریخی مطرح و پیرامون آن برنامه‌ریزی شده است، بحث نازیبایی‌ها و آسیب‌های ورودی‌های مختلف میدان امام (ره) است.
رفع نازیبایی‌های اماکن تاریخی شهر به کمک شهروندان
میرباقری با اشاره به حضور سالانه چند صد هزار گردشگری خارجی و داخلی در میدان امام (ره) و بهره‌مندی از این ابنیه کم‌نظیر تاریخی، تصریح کرد: در بدو ورود به این میدان تاریخی بی‌بدیل جهانی شاهد نازیبایی‌هایی هستیم که موارد متعدد مرتبط با این موضوع توسط سازمان نوسازی، بهسازی و شهرسازی شهرداری اصفهان، شناسایی شده است.

او تاکید کرد: سعی داریم این نازیبایی‌ها و آسیب‌هایی که شناسایی شده و مورد نظر شهروندان نیز بوده است، در طول هشت تا ۱۲ ماه آینده به طور کامل رفع شود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص بعضی از این نازیبایی‌ها، اضافه کرد: به عنوان مثال در مسیر برخی از ورودی‌های منتهی به میدان امام (ره) منازل و اماکنی تخریب شده است که آثار باقی مانده از آن‌ها تصویری نازیبا را به جای گذاشته است.

او مخروبه‌های رها شده، اراضی غیرکاربردی که محل جمع شدن زباله‌ها شده را از دیگر مصادیق نازیبایی‌های مورد نظر دانست و گفت: در این عرصه مردم و شهروندان باید به یاری شهرداری اصفهان بیایند، چرا که هر کجا مردم پای در عرصه کمک گذاشته‌اند، موفق شده‌ایم.

میرباقری با بیان اینکه ابنیه و آثار تاریخی موجود در اصفهان همچون گوهر بی‌بدیل و ارزشمندی است، خاطرنشان کرد: شهروندان اصفهانی باید بیش از دیگر مردم ایران و جهان قدر و جایگاه این گوهر را بدانند و در حفظ، حراست و رشد آن کوشا باشند.

منبع:ایمنا

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میدان امام اصفهان بافت تاریخی آثار تاریخی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد

شهردار اردبیل از اتمام بازنگری طرح تفصیلی شهر اردبیل خبرداد و گفت: طرح تفصیلی شهر اردبیل پس از یک دهه وقفه در وزارت راه و شهرسازی تصویب و ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، محمود صفری اظهار کرد: طرح تفصیلی شهر اردبیل پس از یک دهه بلاتکلیفی در وزارت راه و شهرسازی تصویب و پس از طی مراحل، به‌زودی به مرحله اجرا وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه با اجرای طرح تفصیلی شهر اردبیل، بخش عمده مشکلات شهری رفع خواهد شد، افزود: با اجرای این طرح، که در قالب پهنه بندی و با احصاء کمبودها و معضلات شهری تهیه شده ضمن رفع نواقص و کاستی‌های طرح تفصیلی قبلی، نگاه ویژه‌ای به تأمین کمبود سرانه‌های عمومی شهر و رساندن سرانه‌های مورد نیاز به استاندارد کشوری شده است.

شهردار اردبیل ادامه داد: همچنین جبران کمبودهای مناطق کم برخوردار و توسعه متوازن و یکسان مناطق مختلف شهر از محور اصلی طرح تفصیلی جدید است.

صفری بیان کرد: قطعاً اصلاح ضوابط و موارد مدنظر در طرح تفصیلی باعث نوسازی، بهسازی، رونق و توسعه شهر در جهات مختلف خواهد بود و شهروندان عزیز به زودی شاهد ثمرات مثبت این طرح می‌شوند.

وی به مبادی ورودی‌های شهر نیز اشاره کرد و گفت: اصلاح و توسعه مبادی ورودی‌های شهر اردبیل نیز در جهت ساماندهی ورودی‌ها در برنامه قرار دارد که با ساماندهی مبادی ورودی شهر، شاهد توسعه، رونق و وضعیت بصری مناسب و در شأن کلانشهر اردبیل خواهیم بود.

شهردار اردبیل در ادامه از استاندار محترم، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیر کل راه و شهرسازی و اعضای کمیسیون ماده پنج استان تشکر کرد و افزود: قطعاً بدون حمایت این عزیزان و همراهی صورت گرفته طرح تفصیلی تصویب و به اتمام نمی‌رسید.

صفری در پایان همچنین از رئیس و اعضای شورای شهر اردبیل به جهت حمایت و تصویب طرح، قدردانی کرد و گفت: بی شک دستیابی و اتمام طرح مذکور در سایه تلاش اعضای شورای شهر و معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اردبیل بوده و ابلاغ آن توسط شورای عالی معماری و شهرسازی صورت گرفت.

کد خبر 747890

دیگر خبرها

  • بازسازی بافت تاریخی شهرکرمان نیازمند طرحی کارشناسی و آینده نگراست
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • باز شدن گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • درخواست رستمی برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر