Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@17:30:23 GMT

ورودی‌های میدان امام (ره) ساماندهی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۰۹۸۱۵

ورودی‌های میدان امام (ره) ساماندهی می‌شود

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان از برنامه‌ریزی کارگروه بافت تاریخی برای ساماندهی ورودی‌های میدان امام (ره) و رفع نازیبایی‌های شهری از این اماکن در کمتر از یک سال آینده خبر داد.

رسول میرباقری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایمنا، در خصوص ساماندهی ورودی‌های میدان امام (ره)، اظهار کرد: از ابتدای شکل‌گیری دوره ششم شورای اسلامی شهر و مدیریت شهری، چند اولویت مهم در کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از این موضوعات مطرح شده، بحث بافت تاریخی شهر و گردشگری اصفهان بود که مورد توجه رئیس شورای اسلامی شهر و شهردار اصفهان قرار گرفت، بر این اساس کارگروه بافت تاریخی ایجاد شد که هر هفته با حضور کارشناسان مربوطه برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان با مثبت ارزیابی کردن تصمیماتی که در کارگروه بافت تاریخی در خصوص بافت تاریخی و گردشگری اصفهان گرفته می‌شود، گفت: برگزاری جلسه با فعالان بافت تاریخی اصفهان و تجلیل از آنها، تعیین راهکار جذب سرمایه‌گذار جدید برای بافت تاریخی و معرفی محورهای تاریخی مغفول مانده همچون مدرس ابن‌سینا از جمله اقدامات انجام شده است.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که به تازگی در کارگروه بافت تاریخی مطرح و پیرامون آن برنامه‌ریزی شده است، بحث نازیبایی‌ها و آسیب‌های ورودی‌های مختلف میدان امام (ره) است.

رفع نازیبایی‌های اماکن تاریخی شهر به کمک شهروندان

میرباقری با اشاره به حضور سالانه چند صد هزار گردشگری خارجی و داخلی در میدان امام (ره) و بهره‌مندی از این ابنیه کم‌نظیر تاریخی، تصریح کرد: در بدو ورود به این میدان تاریخی بی‌بدیل جهانی شاهد نازیبایی‌هایی هستیم که موارد متعدد مرتبط با این موضوع توسط سازمان نوسازی، بهسازی و شهرسازی شهرداری اصفهان، شناسایی شده است.

وی تاکید کرد: سعی داریم این نازیبایی‌ها و آسیب‌هایی که شناسایی شده و مورد نظر شهروندان نیز بوده است، در طول هشت تا ۱۲ ماه آینده به طور کامل رفع شود.

رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان در خصوص بعضی از این نازیبایی‌ها، اضافه کرد: به عنوان مثال در مسیر برخی از ورودی‌های منتهی به میدان امام (ره) منازل و اماکنی تخریب شده است که آثار باقی مانده از آنها تصویری نازیبا را به جای گذاشته است.

وی مخروبه‌های رها شده، اراضی غیرکاربردی که محل جمع شدن زباله‌ها شده را از دیگر مصادیق نازیبایی‌های مورد نظر دانست و گفت: در این عرصه مردم و شهروندان باید به یاری شهرداری اصفهان بیایند، چرا که هر کجا مردم پای در عرصه کمک گذاشته‌اند، موفق شده‌ایم.

میرباقری با اشاره به اینکه ابنیه و آثار تاریخی موجود در اصفهان همچون گوهر بی‌بدیل و ارزشمندی است، خاطرنشان کرد: شهروندان اصفهانی باید بیش از دیگر مردم ایران و جهان قدر و جایگاه این گوهر را بدانند و در حفظ، حراست و رشد آن کوشا باشند.

کد خبر 594176

منبع: ایمنا

کلیدواژه: میدان امام اصفهان ساماندهي شهري رسول میرباقری شورای شهر اصفهان بافت تاریخی آثار تاریخی شهر اصفهان عضو شورای شهر اصفهان کمیسیون عمران معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اصفهان بافت تاریخی شهر اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر کارگروه بافت تاریخی کمیسیون عمران نازیبایی ها میدان امام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۰۹۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود

حسین حیدری در هفتمین اجلاس مجمع رؤسای کمیسیون شهرسازی و معماری شورا‌های اسلامی و معاونین شهرسازی شهرداری‌های کلانشهر و مراکز استان‌ها در سالن اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اظهار داشت: بازآفرینی شهری در واقع یکی از رویکرد‌ها و ره‌یافت در موضوع شهری بود و دنیا در ادامه تفکرات نوسازی به آن رسیده است.

وی بیان داشت: تمام تلاش بازآفرینی و خلق فضا‌ها و مکان‌های شهری برای این است که مردم زندگی استاندارد و با کیفیت داشته باشند.

شهردار بوشهر افزود: توجه به اجتماعات محلی در قالب ایده‌های بازآفرینی تلاش می‌شود بر خلاف روال سابق در ایده بازآفرینی مورد توجه قرار گیرد.

حیدری بیان داشت: اگر با منطق بازآفرینی به این فضا‌ها نگاه شود می‌توان به رفع کمبود مسکن و ایجاد فرصت‌هایی برای زندگی از طریق بازگرداندن مکان زیست و زندگی در زیستگاه‌های شهر کمک شود.

وی گفت: همچنین نابرابری‌های فضایی ترمیم، و اشتغال و کار ایجاد و آسیب‌های اجتماعی در این مناطق کنترل و در نهایت استاندارد و کیفیت زندگی ارتقا پیدا می‌کند.

شهردار بوشهر با بیان اینکه بازآفرینی شهری بدون مشارکت مردم به نتیجه مورد نظر نمی‌رسد اظهار داشت: مردم بهره بردار نهایی و اصلی هستند و بازآفرینی با سه رکن سازمان‌ها، سمن‌ها و جامعه محلی و بخش خصوصی قابل اجراست.

وی گفت: مهمترین مشکل در فرآیند بازآفرینی شهری عدم هماهنگی و نگاه شهری سازمان‌ها به عنوان ذی مدخل در کشور است، همین عدم هماهنگی مشکلات عدیده را به وجود آورده است.

حیدری بیان داشت: وقتی سازمان‌ها هماهنگ عمل نمی‌کنند و منافع سازمانی خود را بسیار مد نظر قرار می‌دهند، همین امر باعث می‌شود که پروژه‌ها زمان بر و هزینه بر باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • تصویب طرح تفصیلی اردبیل/ شهر اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت و ساز شد
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته