Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

عضو هیات عامل و معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر و دریانوردی دیپلماسی اقتصادی را به عنوان یکی از سیاست‌های کلیدی دولت سیزدهم دانست و گفت: سازمان بنادر و دریانوردی از جامعه سازمان‌های بسیار محوری در حوزه توسعه همکاری‌های تجاری در منطقه به شمار می‌رود.


​به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، "جلیل اسلامی" پیش از ظهر روز سه‌شنبه 18 مرداد در آیین تکریم و معارفه مدیران کل بنادر و دریانوردی هرمزگان،  با اشاره به رویکردها و سیاست های کلان سازمان بنادر و دریانوردی به جایگاه بندر شهید رجایی اشاره کرد و افزود: بندر شهید رجایی به عنوان بندری شناخته شده و راهبردی در سرنوشت اقتصادی کشور و به ویژه توسعه تجارت خارجی دارای اهمیت ویژه ای است که توسعه زیرساخت های آن امری بسیار حیاتی و مهم محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دیپلماسی اقتصادی به عنوان یکی از سیاست‌های بسیار دقیق دولت سیزدهم نام برد و بیان داشت: سازمان بنادر  و دریانوردی یکی از سازمان‌های بسیار محوری در حوزه توسعه همکاری‌های تجاری در منطقه به شمار می‌رود و در راستای این سیاست دولت نیز فعالیت‌های ذاتی و حاکمیتی خود را پیش می‌برد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه در حال حاضر سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه دیپلماسی همزمان با توسعه سایر زیرساخت‌ها فعالیت مثبتی را آغاز کرده است، ابراز امیدواری کرد، با حضور متعدد سرمایه‌گذاران خارجی در بندر شهید رجایی شرایط جدید و ظرفیت‌سازی‌های مثبتی در حوزه‌های مختلف توسعه اقتصادی و بازرگانی فراهم گردد.

اسلامی با اشاره به نقش سازمان بنادر و دریانوردی در حوزه بازدارندگی و پاسخ به اقدامات شرورانه دشمنان که در دریاها علیه منافع جمهوری اسلامی انجام می‌شود، را نمونه‌هایی از فعالیت‌های حساس و تعیین‌کننده دانست و ابراز داشت: در بخش دریایی طیفی از مدیران و کارشناسان سازمان بنادر و دریانوردی نیز مجاهدت‌های زیادی داشته و در این بخش بسیاری از نگرانی‌های اولیه برطرف شده که نمونه‌های آن را امروز در حوزه‌های دریایی، دفاعی، نظامی شاهد هستیم.

وی در خصوص نقش بنادر کوچک در راستای حفظ و تامین معیشت ساحل‌نشینان این استان نیز بیان داشت: سازمان بنادر در ایجاد اشتغال و زمینه‌های توسعه بنادر در قالب مدل سازی برای واگذاری بنادر کوچک نقش خود را ایفا نموده و این هدف‌گذاری‌ها ادامه می‌یابد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی، حفظ سرمایه‌گذاری‌های انجام شده و اجرای طرح های جدید را از دیگر برنامه‌های سازمان بنادر و بنادر زیرم جموعه اعلام کرد و ادامه داد: در راستای تحقق استراتژی این برنامه نیز در قالب سامانه‌ای به زودی رونمایی خواهد شد.

اسلامی اضافه کرد: با اجرای این برنامه به دنبال این هستیم در کنار ظرفیت‌های ایجاد شده بتوانیم در راستای سیاست‌های کلان نیز ظرفیت‌های جدید سرمایه‌گذاری به ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی قدم‌های مثبتی برداریم.  

وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع ترانزیت و کریدورهای جدید در بندر شهید رجایی اشاره کرد و بیان داشت: بندر شهید رجایی به واسطه اینکه محور ترانزیت در این بندر متصل به ریل است و ظرفیت‌های پایانه‌ای آن کامل می‌باشد، این بندر می‌تواند به عنوان پایگاه اصلی ترانزیت کشور در کنار سایر کشور‌ها مطرح باشد.

معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی در خصوص ناوگان دریایی به نقش هرمزگان به عنوان پایتخت سفرهای دریایی اشاره و تاکید کرد: در این بخش باید در تمامی حوزه‌ها اعم از زیرساخت، سرمایه‌گذاری و ساماندهی مدل کسب و کار یک تغییر اساسی صورت بگیرد.

اسلامی در خصوص همکاری‌های بین بخشی سازمان‌های مرتبط با اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، گفت: با یک ارتباط هوشمندانه با سایر سازمان‌های درگیر با موضوع کالاهای تجاری می‌توان پاسخگویی مناسبی به خدمت گیرندگان در بندر شهید رجایی را شاهد باشیم.

وی اضافه کرد: نقش مدیریت بنادر و دریانوری استان به دلیل نقش همگرایی و خدمات بین‌بخشی بسیار حائز اهمیت است و در دوره مدیریت جدید نیز نسبت به این موضوعات توجه ویژه و جدی را می‌طلبد.

شایان ذکر است، آیین تکریم و معارفه مدیران کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ظهر امروز سه شنبه ۱۸ امردادماه ۱۴۰۱ با حضور عضو هیات عامل و معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی و جمعی از مقامات استانی و اعضای جامعه دریایی و بندری در سالن همایش های ساختمان مرکزی بندر شهید رجایی برگزار شد.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دیپلماسی اقتصادی تین نیوز بندر شهید رجایی بنادر کوچک جلیل اسلامی هرمزگان ترانزیت کالا تکریم بنادر کوچک تجارت بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی کل بنادر و دریانوردی هرمزگان بندر شهید رجایی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۲۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد شکیبی نسب صبح چهارشنبه در نشست بررسی مشکلات صادرکنندگان مواد معدنی در بندر بوشهر، اظهار کرد: اولویت این اداره کل افزایش صادرات غیرنفتی و بویژه مواد معدنی به عنوان یکی از ظرفیت‌های شاخص استان بوشهر است چراکه این مهم بدون تردید به افزایش ظرفیت سازمانی برای توسعه زیرساخت‌های مجتمع بندری نگین کمک شایانی می‌کند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: در همین راستا در نشست مستمر با صادرکنندگان از بنادر استان موانع و مشکلات فراروی آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: با هدف شتاب بخشی به روند صادرات مواد معدنی از مجتمع بندری نگین، قوانین و مقرراتی وضع شده که شرکت‌های فعال در این حوزه ملزم به رعایت آن هستند.

بهبود روند صادرات

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر تصریح کرد: با هدف بهبود روند صادرات اکنون پروژه پایانه اختصاصی صادرات و ترانزیت در مجتمع بندری نگین با بیش از ۶۸ درصد پیشرفت (اسکله پیشرفت ۹۰ درصد دارد) در حال احداث است.

شکیبی نسب افزود: با پیشرفت مناسبی که پروژه پایانه اختصاصی مذکور دارد انتظار است در نیمه دوم سال جاری به بهره برداری نهایی برسد.

وی عنوان کرد: در شرایط کنونی با احداث ۲ پست اسکله رمپ موقت سالانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد معدنی از مجتمع بندری نگین به مقصد کشورهای کویت، امارات، قطر، هند و شماری از کشورهای آفریقایی صادر می‌شود.

شکیبی نسب گفت: کلینکر، سیمان و سنگ گچ عمده مواد معدنی صادر شده از مجتمع بندری نگین هستند.

کد خبر 6100126

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۸ درصدی پایانه صادرات و ترانزیت کالا در بندر بوشهر
  • پروژه پایانه صادرات و ترانزیت در بوشهر ۶۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • بیش از ۲۳۹ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری غیردولتی در بنادر کشور تحقق یافت
  • اژه‌ای: وضع بنادر و انبار گمرکات با نقطه مطلوب فاصله دارند
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • وضعیت بنادر، گمرکات و انبارهای «تملیکی» و «توقیفی» بهتر شده است
  • استمرار جنایات سبعانه رژیم غاصب صهیونیستی در غزه