Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شیخ عبدالله جبری» دبیرکل حزب الامة لبنان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، در رابطه با نقش نهضت امام حسین(ع) در حفظ اسلام از انحرافات فکری و آموزه‌های قیام کربلا در مبارزه با مستکبران در زمان کنونی، اظهار داشت: سخن از امام حسین(ع) آسان نیست.

وی تصریح کرد: افراد بسیاری در مورد سیره امام حسین (ع) سخن گفته‌اند، اما مهم‌ترین و تاثیرگذارترین محور این سخنان در رابطه با اهداف امام حسین(ع) در نهضت کربلا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیخ جبری، عاشورا را حامل درس‌هایی برای همه اقشار جامعه خواند و تاکیدکرد: برهمه ما لازم است که حقیقت حسین(ع) را بشناسیم تا قلوب ما به او نزدیک شود و از او بهره ببریم.

وی با بیان این که امام حسین(ع) جان شریف خود، خانواده و یارانش را فدای دین جد بزرگوارش کرد، تا آن را از انحرافات حفظ کند، گفت: کسی که تاریخ زندگی امام حسین(ع) در زمان پیامبر(ص)، پدر و مادر و در زمان شهادت برادر بزرگوارش تا زمانی که فرستاده یزید برای گرفتن بیعت نزد ایشان را به خوبی بداند، حقیقت او را خواهد شناخت.

دبیرکل حزب الامة لبنان در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت مطالعه در مورد امام حسین(ع) از منظر کربلا اظهار داشت: امام حسین(ع) از ما نمی‌خواهد که برای شخص او گریه کنیم بلکه او از ما می‌خواهد برای دینی که دچار انحراف شده بود و این تحریف در هر زمانی وجود دارد، گریه کنیم.

وی ادامه داد: ما باید هم برای او بگرییم و هم برای حفظ اسلام به او اقتدا کنیم. این اشک‌ها اگر جان‌های ما را شست و شو ندهند و پاک نکنند، چه ارزشی دارند؛ پوشیدن لباس مشکی، اگر خدای نکرده قلب‌های ما سیاه باشد، چه فایده‌ای دارند؛ و یا این که در مراسم سوگواری شرکت کنیم اما نماز نخوانیم یا آن را سبک شماریم.

آموزه‌های قیام امام حسین(ع) برای همه اقشار جامعه
این عالم اهل سنت با بیان این که امام حسین(ع) با شهادت خود درس‌های زیادی به ما داد، تصریح کرد: اولین درسی که ما از امام حسین(ع) می‌آموزیم، آن است که عقیده برتر از زمین و ایمان برتر از وطن است و اسلام ما شایستگی آن را دارد که در راه آن قربانی شویم.

وی خاطرنشان کرد: او نوه پیامبر(ص) است و همه او را دوست دارند. او در آن زمان می‌توانست، مکان‌هایی که در سلطه سرکشان بود، را ترک کند اما او تسلیم شدن و زندگی در سایه ظلم را رد کرد.

وی افزود: یکی از آموزه‌های امام حسین(ع) به نهایت یقین به این امر است که خداوند یاری کننده و تایید کننده کسی است که دین او را یاری کند. هرکه با خدا باشد، خداوند با اوست.

«شیخ عبدالله جبری» با بیان این که هر کدام از ما باید به تکلیف خود عمل کند، و نتیجه نزد خداوند متعال است، تاکیدکرد: امروز مجاهدان در فلسطین و لبنان به تکلیف خود عمل می‌کنند و خود را مجهز می‌کنند و یقین دارند که یاری و تایید از سوی خداوند تبارک و تعالی است.

وی اظهار داشت: ساعت 11 و نیم شامگاه یکشنبه یکی از درگیری‌ها با دشمن صهیونیستی در فلسطین اشغالی به پایان رسید. این درگیری‌ها دشمن را به لرزه درآورد و به او فهماند که نمی‌تواند تا هرزمانی که بخواهد به دشمنی‌های خود ادامه بدهد.

دبیرکل حزب الامة لبنان خاطرنشان کرد: بعد از نبرد سیف القدس حدود یک سال و نیم پیش، همه معادلات تغییر کرد و امروز معلوم شده است که موشک در برابر موشک قرار دارد و مقاومت قادر است به هر دشمنی‌ای در هر مکانی از فلسطین اشغالی و مناطق اشغال شده پاسخ دهد.همین طور در سال 2000 و 2006 در لبنان و پیش از آن در سوریه و امروز اگر دشمن فکر کند که می‌توان به جمهوری اسلامی حمله کند.

وی ادامه داد: این از درس‌های مدرسه حسینی است که هر فردی به تکلیف خود عمل کند و ظلم و استکبار را رد کند. این مکتب امام خمینی (ره) و انقلاب مبارک اسلامی است که همچنان با رهبری امام خامنه‌ای بر همین شیوه ادامه دارد.

این  عالم لبنانی تصریح کرد: امام حسین(ع) دیدگاه روشنی داشت که با همان دیدگاه مشکل را تشخیص داد. انتشار فساد و بدتر از آن استفاده از دین در راستای فساد. که این سیاست فاسد همچنان ادامه دارد.

وی افزود: متاسفانه امروز بسیاری از عالم نماها دعوت به فتنه می‌کنند و آمریکا و اسرائیل از آنها برای اجرای پروژه‌های خبیثانه خود بهره می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) فرمود من برای اصلاح امت جدم خروج کردم. هدف او اصلاح و انسان‌سازی بود. امام حسین(ع) بسیار حریص بود بر این که انسان بر اساس عقیده صحیح انسانی و ارتباط محکم با خداوند تعالی تربیت شود.

 «شیخ عبدالله جبری» ادامه داد: امروز این سوال مطرح است که نقش ما در ادامه یافتن این مسیر مبارک چیست؟

ضرورت حفظ وحدت و مبارزه با هر نوع تفرقه
وی گفت: در وهله اول باید ارتباط ما با خداوند محکم باشد، و آگاهی را در جوامع خود نشر دهیم و همگان را علیه آمریکا، اسرائیل و ایادی آنها در منطقه بسیج کنیم. ما باید وحدت خود را حفظ کرده و با تفرقه خواه بین پیروان یک مذهب واحد و یا پیروان مذاهب مختلف اسلامی مبارزه کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: ما نباید راه امام حسین(ع) را به یک مذهب و یا حتی یک قوم واحد منحصر کنیم بلکه راه و مدرسه امام حسین(ع) از آن همه بشریت است. 

منبع: تقریب

کلیدواژه: امام حسین ع کربلا امام حسین ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش از ظهر یکشنبه در مراسم روز ملی شوراها در سنندج اظهار کرد: موضوع شورا از مهمترین مباحثی است که در ادبیات و دایره‌المعارف انقلاب اسلامی و قانون اساسی جمهوری اسلامی ذکر شده و از ارکان و وجوه حکمرانی مردمی امام و انقلاب اسلامی محسوب می‌شود که در قانون اساسی تعبیه شده است.

وی با بیان اینکه مهمترین شاخصه انقلاب اسلامی و مهمترین ویژگی امام و رهبری توجه و اتکا به نیروی مردمی بوده و هست، افزود: نوع رفتار و مسلک امام نشان می‌دهد اتکای اصلی به مردم داشتند.

استاندار کردستان ایجاد حساب ۱۰۰ امام، راه‌اندازی کمیته امداد امام و تشکیل بسیج مستضعفین در راستای توجه به محرومان و مردم را از دستاوردهای امام راحل در اوایل شکل گیری پیروزی انقلاب اسلامی خواند.

زارعی‌کوشا اضافه کرد: معتقدم خدمات شهری و روستایی در چهارچوب مدیریت و شوراها باید تعریف شود و دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی از زیرمجموعه شورا تعریف شوند.

وی به شکل گیری مجلس جدید اشاره کرد و گفت: نمایندگان منتخب مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی افرادی توانمند و مجرب هستند و باید در جایگاه خود اثرگذار باشند.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه در طول ۲ سال اخیر در استان ۱۴۰ سفر شهرستانی و روستایی داشته‌ام، افزود: در این سفرها مشکلات مردم از نزدیک شنیده شد و معتقدم باید با حضور در میان مردم مشکلات احصا و رفع شوند.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ برای شهرداری‌ها ۴۵۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده و قیر تأمین شد که در سال ۱۴۰۲ این مبلغ به یک‌هزار و ۶۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار کردستان یادآور شد: کمک دولت به دهیاری‌ها نیز در سال گذشته ۳۲۵ میلیارد تومان بود که در سال ۱۴۰۱ این مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان بوده است.

زارعی‌کوشا به رویدادهای فرهنگی استان نیز اشاره کرد و یادآور شد: رویداد هزار دف در پالنگان با پیش بینی پنج هزار نفر جمعیت برنامه‌ریزی شد اما به رویداد منحصربفردی تبدیل شد که جمعیت بی‌شماری به این روستا مراجعه و در رویداد شرکت کردند.

وی اضافه کرد: اینگونه رویدادها در سایر روستاهای استان نیز برگزار شده و مورد استقبال مردم بوده است.

وی مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای استان و بازگشت ۴۰ هزار نفر مردم از روستا به شهر، اجرای راههای روستایی را از اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم خواند و گفت: باید با همدلی و برادری بتوانیم برای خدمت به مردم گام برداریم.

کد خبر 6090695

دیگر خبرها

  • برگزاری تظاهرات در حمایت از غزه در استانبول
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • جهان ایران را به عنوان قدرت برتر پذیرفت
  • برگزاری همایش حکمت مطهر در مراغه
  • شهید مطهری مجاهدی در عرصه جهاد تبیین بود
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • آیت‌الله حسینی همدانی: اینکه دانشجویان آمریکایی در آمریکا به خاطر غزه کتک می‌خورند و به زندان می‌روند یعنی غزه پیروز است/ نفرت جهانی از آمریکا کاملاً عیان شده است/ امروز همه مردم آزاده عالم با نفرت فریادشان بر سر اسرائیل بلند است