Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از عینک های آفتابی در روزهای گرم تابستان افزایش پیدا می کند و فرصت مناسبی برای تجارت دستفروشانی مهیا می شود که سلامت مردم را معامله می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرصادنیوز، چندسالی است که در فصل گرم تابستان شاهد حضور دستفروشانی در خیابان های شهر کرمانشاه هستیم که عینک های آفتابی غیر استاندارد را به کمتر از نصف قیمت می فروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع عینک‌های آفتابی به دلیل مواجه شدن با گسترش مصرف و تقاضا در سال‌های اخیر با پدیده تولید غیراستاندارد در سطحی وسیع روبرو شده است و از سوی دیگر مدگرایی و تمایل برای استفاده از عینک های متنوع موجب شده تا استفاده از عینک هایی با قیمت پایین بدون در نظر گرفتن استاندارها و سلامت چشم جای استاندارهای کیفی را بگیرد.

موسی سلیمی در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: برخورد با دستفروشان عینک‌های آفتابی از وظایف شهرداری است.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان ساعت و عینک کرمانشاه گفت: وظیفه ما برخورد با واحدهای صنفی عینک فروشی غیر مجاز است که عینک های غیر استاندار را بفروشند و سلامت جامعه را تهدید کنند.

وی با بیان اینکه بر مغازه های عینک فروشی نظارت صورت می گیرد، افزود: در سال گذشته تعدادی از واحدهای صنفی بدلیل تخلف و فروش عینکهای غیر استاندار و نداشتن مجوز کسب، بعد از اخطار پلمپ شدند و آنهایی که فک پلمپ غیرقانونی انجام دادن به اداره اماکن و سپس به دادگاه معرفی کرده ایم.

سلیمی بیان کرد: مغازه های عینک فروشی که علاوه بر عینک آفتابی، عینک طبی هم می فروشند باید مجوز معاونت بهداشت و درمان را داشته باشند. البته برخی واحدها در گذشته از سازمان فنی و حرفه ای تاییدیه گرفته اند.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان ساعت و عینک کرمانشاه خاطرنشان کرد: عینک آفتابی برای محافظت از چشم در مقابل آفتاب استفاده می شود بنابراین شهروندان چگونه به خودشان اجازه می‌دهند که در کنار خیابان عینکی بخرند که هیچ علامت استانداری هم ندارد!

در ادامه با "مسئول اجرائیات و تخلفات شهرداری کرمانشاه" تماس گرفتیم که وی پاسخگوی تماسهای مکرر ما نبود.

امیر اعتمادی در گفتگو با مرصادنیوز اظهار داشت: عینک‌ آفتابی غیراستاندارد، به علت داشتن شیشه‌های نامرغوب، آفتاب را بیشتر به خود جذب می‌کند.

این اپتومتریست‌ گفت: استفاده از عینک‌ آفتابی غیراستاندارد، حساسیت چشمی ایجاد می‌کند و ممکن است زخم قرنیه‌ چشم را به‌ وجود می ‌آورد.

وی با تاکید بر اینکه بهتر است افراد برای استفاده از عینک‌های آفتابی، با چشم پزشک خود مشورت کنند، گفت: افرادی که در محیط‌های باز حضور دارند، باید برای محافظت از چشمهای خود، از عینک‌های آفتابی مناسب و استاندارد استفاده کنند.

اعتمادی با تاکید بر اینکه شهروندان برای تهیه عینک آفتابی به دستفروشان مراجعه نکنند، گفت: تهیه عینک آفتابی از دستفروشان توصیه نمی شود زیرا اغلب این عینک ها غیراستاندارد هستند و استفاده از آنها مشکلاتی نظیر سردرد و دید نامناسب را برای فرد به وجود می آورد.

وی همچنین نسبت به استفاده از عینکهای آفتابی غیراستاندارد توسط کودکان به والدین هشدار داد و گفت: استفاده از عینکهای آفتابی فانتزی به دلیل زیبایی ظاهری در کودکان بیشتر دیده میشود.

این اپتومتریست‌ نیز با بیان اینکه استفاده از عینک‌های آفتابی مناسب در سنین مختلف ضروری است، گفت: عینک‌های آفتابی مانند سایر عینک‌ های طبی، نیازمند تجویز توسط اپتومتریست‌ها و چشم ‌پزشکان و تهیه از مراکز مجاز هستند.

به گزارش مرصاد، عینک‌های آفتابی مثل شمشیر دو لبه است! عینک ‌هایی که دارای استانداردهای لازم هستند، از چشم در برابر اشعه‌های مضر آفتاب محافظت می‌کنند، ولی عینک‌های غیر استاندارد، صدمات زیادی را متوجه چشم افراد می‌کنند.

و چنین به نظر می رسد برخی از دستفروشان از خسارت‌های گوناگون مصرف عینک‌های آفتاب‌گیر غیراستاندارد بی‌خبر هستند و یا به هر بهانه ای خود را به بی خبری میزنند!

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: استفاده از عینک عینک های آفتابی عینک آفتابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، روز گذشته وزارت جهاد کشاورزی عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی با کد تعرفه ۰۷۱۰۱۰۰۰ از ۱۵ اردیبهشت ماه و به منظور تامین نیاز داخل تا اطلاع ثانوی اعمال کرد.

خسرو طالبی - رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی، در پاسخ به چرایی تعیین عوارض ۶۰ درصدی برای صادرات سیب زمینی اظهار کرد: ناهماهنگی‌هایی که در تصمیم گیری‌های وزارت جهاد کشاورزی وجود دارد، باعث نگرانی است زیرا اگر دلیل اصلی تعیین عوارض تامین بازار داخلی باشد، سازمان تعاون روستایی چندین هزار سیب زمینی را در اردبیل با قیمت کیلویی ۸۰۰۰ تومان خریداری کرده و در انبارها موجود است. یعنی کمبودی در این بخش نداریم.

وی با تاکید بر اینکه کمبودی در تولید نداریم و مشکل اصلی ما عدم نظارت صحیح بر بازار است، گفت: از مبدا تا مقصد نظارت درستی بر توزیع محصولات وجود ندارد. قیمت سیب زمینی در مبدا یعنی جنوب کرمان سر زمین کیلویی ۸۰۰۰ تا ۱۰ هزار تومان است اما همان سیب زمینی در برخی از مناطق تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان می رسد.

رئیس انجمن ملی سیب‌زمینی اضافه کرد: نیاز به نظارت بیشتر در بخش توزیع داریم. این درست نیست که تصمیمات از پشت میز گرفته شود. یعنی چون قیمت سیب زمینی در تهران به ۵۵ هزار تومان رسیده برای صادرات آن عوارض ۶۰ درصدی وضع شود. نیاز است بررسی‌های میدانی صورت گیرد و با تشکل‌های این بخش جلساتی گذاشته و با آنها مشورت شود.

تولید سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی

وی با اشاره به اینکه سالانه ۵ تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود، گفت: سرانه مصرف سیب زمینی با احتساب بذر حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تن و میانگین صادرات در ۵ سال گذشته نیز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن است. سال گذشته ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار تن سیب زمینی تولید و ۳۰۰ هزار تن صادرات صورت گرفت. این یعنی با کسر نیاز بازار داخل، برای سال ۱۴۰۳ حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن سیب زمینی‌های سال گذشته در سردخانه‌ها وجود دارد که قرار است با سیب زمینی‌های جدید وارد بازار شود.

تصمیمات آنی انگیزه کشاورزان را کم می‌کند

این تولیدکننده سیب زمینی تصمیمات یکباره برای صادرات را عاملی برای کاهش انگیزه تولیدکنندگان دانست و گفت که با این تصمیمات استمرار تولید تهدید می‌شود و اثراث منفی آن بر بازار نمایان خواهد شد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به استان‌های تولیدکننده سیب زمینی اشاره کرد و گفت: سیب زمینی در جنوب کرمان (جیرفت)، گلستان و خوزستان در حال تولید و عرضه به بازار است و از ماه‌های بعد علاوه بر این استان‌ها، فارس، اصفهان، همدان و سپس اردبیل نیز اضافه می‌شوند.

رئیس انجمن ملی سیب‌ زمینی در ادامه گفت: امروز قیمت هر کیلو سیب زمینی سر زمین ۸ تا ۱۰ هزارتومان است. این در حالیست که قیمت سیب زمینی برای تولیدکننده کیلویی ۱۲ هزار تومان تمام می‌شود. حال سوال اینجاست که چرا باید تولیدکننده در حال حاضر سیب زمینی را که پارسال تولید کرده و هزینه‌های سردخانه و انبار را متحمل شده کیلویی ۸ تا ۱۰ هزار تومان بفروشد ولی مغازه‌داران کیلویی ۵۵ هزارتومان؟ علت این موضوع چیست؟

وی در پایان گفت: برای تحقق شعار سال از مسئولان خصوصا وزیر جهاد کشاورزی درخواست داریم که تشکل‌های بخش خصوصی و مردم را برای جهش تولید مشارکت دهند. انجمن هم برای تحقق شعار سال و جهش تولید و مشارکت های مردمی جهادی خدمت می کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام /

کد خبر: 1229109 برچسب‌ها قیمت کالا

دیگر خبرها

  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • محصولات داخلی قابل عرضه در بازار داخلی و خارجی است
  • هوای گرم و آفتابی تا پایان هفته در مازندران
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟