Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@06:24:39 GMT

ایسنا مورد اعتماد مردم و جامعه است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۳۶۴۳

ایسنا مورد اعتماد مردم و جامعه است

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه رعایت ارزش خبری و روایت صحیح آن موضوع بسیار مهمی است، گفت: ایسنا مورد اعتماد مردم و جامعه است.

دکتر روح اله متفکر آزاد روز چهارشنبه، ۱۹ مرداد ماه، به مناسبت روز خبرنگار با حضور در خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: خبرنگاری کاری بسیار سخت است چراکه خبر خوب آنها را کسی نمی‌بیند اما خبر بد بدون توجه به جوانب همه می‌کوبند اما ما سعی می‌کنیم عدالت را رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خبرنگاران رسمی که به اصول حرفه‌ای آشنا هستند، وارد عقده گشایی نشده و تخریب نمی‌کنند اما تعدادی ورود کرده و پیش هم می‌روند.

وی افزود: تاکنون با هیچ خبرنگار و خبرگزاری تعامل مالی نداشتم و می‌دانم هم که خبرنگاران حقوق چندانی ندارند اما عزت نفس که دارند؛ بنابراین در خصوص تامین مالی، نیازهای خبرنگاران و بیمه‌ بازنشستگی آنها در سطح کلان باید فکری شود چراکه جامعه خبری مظلوم هستند.

متفکر آزاد خاطرنشان کرد: ضمن عرض خدا قوت به جامعه خبری؛ سلامت جامعه خبری استان ارزشمند بوده و ارزش خبری برای آنها بسیار مهم است که حضرت زینب(س) نیز ارزش خبری را زنده نگهداشت و سیدالشهدا(ع) نیز به آن متعهد بود چراکه امام حسین(ع) در واقعه کربلا هوشمندانه این حوزه را مدیریت کردند تا عاشورا در تاریخ ثبت شود.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: خبرهای ایسنا استناد دارد و از اعتبار خبری بالایی برخوردار است و رسانه‌هایی که اعتبار خود را افزایش می‌دهند، منابع خبری معتبری می‌شوند که ایسنا از مجموعه‌های خبری منبع موثق است.

دکتر جعفر محسنی، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این بازدید گفت: با اینکه با تمامی دغدغه‌ها و مشکلات از خبرگزاری ایسنا بازدید کردید، کمال تشکر را دارم اما باید به مشکلات خبرنگاران توجه بیشتری شود و با تمام توان می‌خواهیم آن را جبران کنند و شما به‌عنوان نماینده رسانه و مردمی مایه افتخار هستید.

احد حاجی بلند، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا سالانه ۷۰۰۰ الی ۸۰۰۰ خبر تولید می‌کند و در مجموع با خبرگزاری ایکنا سالانه ۱۱۰۰۰ خبر در جهاد دانشگاهی استان تولید می‌شود و شعار ما اطاعت از رهبری و حمایت از دولت خدمتگزار است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی روز خبرنگار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900092

دیگر خبرها

  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود
  • علیرضا بیگی: پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود /تا زمانی که شایعات دراینباره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا