Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@11:21:19 GMT

سرانه تولید پسماند در خمین ۶۰۰ گرم است

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۱۳۸۱۴

سرانه تولید پسماند در خمین ۶۰۰ گرم است

وحید قاسمی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تولید پسماند و زباله در شهر خمین با وسعت یک‌هزار و ۴۰۰ هکتار و حدود ۷۵ هزار نفر جمعیت شهری بسیار زیاد است.

وی، خدمات و نظافت شهر را یکی از مسائل مهم در خدمات و ایمنی شهری دانست و گفت: ۷۵۰ سطل مکانیزه بزرگ در خمین جانمایی و استقرار یافته و از شهروندان در خواست می‌شود برای افزایش میزان پاکیزگی شهر زباله‌ها و پسماندهای خود را داخل سطل‌های مکانیزه قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون خدمات و ایمنی شهری شهرداری خمین گفت: شهروندان از انداختن  زباله‌هایی غیر از پسماند خانگی مانند علف‌های هرز باغچه‌ها، شاخه‌های هرس شده درختان و ابزار بزرگ مثل گلیم و فرش کهنه داخل سطل های مکانیزه خودداری کرده و با اطلاع به شهرداری  از ماشین‌های حمل زباله مخصوص برای این کار استفاده کنند.

قاسمی اظهار داشت: سطل‌های مکانیزه بایستی در دوره‌های مناسب شستشو داده شوند و از ریختن خاک و مصالح ساختمانی مانند گچ و سیمان به داخل سطل‌ها جلوگیری شود.

وی با اشاره به گلایه شهروندان از بوی نامطبوع سطل‌های مکانیزه در فصل تابستان، افزود: ریختن خاک و مصالح ساختمانی داخل سطل‌های مکانیزه سبب جذب شیرابه ضایعات، مواد پلاستیکی و ایجاد حالت سیمانی و بسیار سفت و محکم در سطل‌ها و جلوگیری از تخلیه آنها توسط ماشین حمل زباله می شود.

قاسمی تصریح کرد:به منظور جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع سطل‌های زباله، از آهک استفاده شده و شهروندان در صورت مشاهده خروج بیش از اندازه شیرابه از سطل‌های مکانیزه با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند تا نسبت به تعویض و یا اصلاح سطل زباله اقدام شود.    

خمین در جنوب استان مرکزی است و این شهرستان با مرکزیت شهری به همین نام دارای شهر قورچی باشی و بخش‌های مرکزی و کمره است.
 

برچسب‌ها استان مرکزی خمین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی خمین استان مرکزی خمین سطل های مکانیزه داخل سطل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۳۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد

به گزارش خبرنگار مهر، آرش رضوی ظهر شنبه در گفت وگو باخبرنگاران با بیان این که چالوس یک شهر خطی و دارای محدودیت‌هایی است، افزود: محدودیت‌های کوه، جنگل و دریا سبب شده تا چالوس به شهر خطی تبدیل شود.

وی با عنوان این که ایجاد جاده‌های موازی از جمله راهکارهای برای برون رفت از ترافیک است، افزود: ایجاد رینگ دوم شهری از طرح‌هایی است که سبب رفع گره ترافیکی می‌شود.

وی ایجاد پیاده روی و دوچرخه سواری در کنارگذر رودخانه و ساحل را از برنامه‌های پیش روی ذکر کرد و گفت: ایجاد پل دوستی و طبیعت بین نوشهر و چالوس از جمله طرح‌های پیشنهادی در منطقه به شمار می‌رود.

رضوی ایجاد جاده‌های موازی و رینگ شهری را از جمله طرح‌ها برای رفع معضل ترافیکی خواند و گفت: اتصال پل آبنما به رادیو دریا و اتصال بلوار امام رضا به چالوس محله از دیگر طرح‌ها برای کاهش بار ترافیکی است.

رئیس شورای شهر چالوس روشنایی معابر وخیابان ها را از دیگر طرح‌های مدیریت شهری برشمرد وگفت: حدود ۵۰ میلیارد تومان برای خرید و نصب روشنایی‌ها صرف شده است.

وی با بیان این که ۳۷ کیلومتر کانال در دست ساخت است، افزود: مکانیزه کردن کانال رادیو دریای چالوس نیز در دست اقدام است.

رضوی میزان هزینه کردن برای اجرای طرح آسفالت در محلات را ۱۰۰ میلیارد تومان ذکر کرد و گفت: همچنین در سال جاری خرید زمین و آماده سازی و تجهیز پارک‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر چالوس کشتارگاه را یکی از دغدغه‌های محلات چالوس ذکر کرد و گفت: در این دوره با احداث کشتارگاه جدید این معضل بزرگ از محله عسل سر برداشته می‌شود.

رضوی زباله را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری چالوس ذکر کرد و گفت: ظرفیت نیروگاه زباله سوز نوشهر بیش از ۲۰۰ تن است و برای امحای زباله چالوس در این نیروگاه هزینه پرداخت می‌شود.

وی با بیان این که بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شهرداری چالوس مورد تأیید هیأت تطبیق قرار گرفت، افزود: این بودجه در حوزه‌های مختلف عمرانی، جاری و غیره تدوین شده است.

وی گفت: ۲۸۰ میلیارد تومان از بودجه جاری و مابقی عمرانی است.

کد خبر 6089812

دیگر خبرها

  • اقدام به موقع پلیس جان ۲ نفر را در سنندج نجات داد
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود