Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان گفت: تکمیل پل اتومبیل‌رو بین ایران و آذربایجان باعث رونق تجاری در هر ۲ کشور و حمل و نقل ترکیبی بین آنها خواهد شد.

 سید عباس موسوی روز چهارشنبه در بازدید از پل اتومبیل‌رو در حال احداث بین آستارا ایران و آستارا آذربایجان اظهار کرد: این پل با هدف اتصال به محور بزرگراهی ترانزیت بین المللی ۲ کشور (اتوبان باکو به رشت-قزوین) به طول ۸۹ متر و عرض ۳۰ متر بر روی رودخانه مرزی آستاراچای احداث می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: بر این اساس به‌زودی وزیران راه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بررسی آخرین وضعیت این پروژه‌ها و دیگر مسائل ترانزیتی میان ۲ کشور با یکدیگر دیدار خواهند داشت.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان افزود: همچنین نشست سه جانبه بین ایران- آذربایجان- روسیه در آینده نزدیک برای بررسی و هم‌افزایی در مورد مسائل ترانزیتی، گمرکی و تنوع‌بخشی به مسیرهای کریدور جهانی شمال به جنوب برگزار خواهد شد.

وی گفت: در این میان شهرستان مرزی آستارا یکی از نقاط مهم کریدور جهانی شمال- جنوب است و با تکمیل پروژه‌های تاثیرگذار اقتصادی در دست اجرا، اهمیت منطقه‌ای و بین‌المللی آن بیش از پیش نمایان خواهد شد.

ارزش پروژه‌های ریلی آستارا برای قدرت‌های اقتصادی مشهود است

فرماندار آستارا در ادامه اظهار کرد: طرح راه‌آهن آستارا-آستارا و آستارا-رشت وضعیت اقتصادی این شهرستان، استان و کشور را متحول خواهد کرد و ارزش آن برای قدرت‌های اقتصادی دنیا مشهود است.

عنایت رضایی‌پور تاکید کرد: بر همین اساس باید از ظرفیت این پروژه‌های ریلی در مسیر منافع ملی و پیشرفت کشور عزیزمان، جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم.

پروژه‌های ریلی آستارا با منافع ملی گره خورده است

نماینده شهرستان آستارا در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه راه‌آهن آستارا تاثیرات مثبت فرامنطقه‌ای دارد، گفت: از اثرات اقتصادی خط ریلی آستارا-آستارا و آستارا-رشت این است که کشورهای جمهوری اسلامی ایران، جمهوری آذربایجان، روسیه و همین‌طور کشورهای همسایه و سایر کشورهای منطقه به صورت مستقیم از احداث آن بهره‌مند خواهند شد.

غلامرضا مرحبا اضافه کرد: راه‌آهن آستارا-آستارا و همچنین آستارا-رشت با منافع ملی گره خورده است و در این راستا تکمیل سریع راه‌آهن آستارا-رشت و تکمیل کریدور شمال به جنوب بسیار مهم است.

پروژه راه‌آهن آستارا-رشت با طول حدود ۱۶۰ کیلومتر در ادامه مسیر ریلی رشت- قزوین است که از ایستگاه رشت ۲ شاخه شده، یکی از شاخه‌ها به بندر انزلی متصل می‌شود و دیگری به شهر مرزی آستارا در منتهی الیه غرب گیلان می‌رسد.

پروژه راه‌آهن رشت- انزلی- آستارا علاوه بر برخورداری از مزیت اتصال به راه‌آهن قزوین- رشت، پس از بهره‌برداری زمینه‌ساز اتصال خط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به کشورهای مستقل مشترک‌المنافع (سی‌آی‌اس) خواهد شد.

/انتهای پیام

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران جمهوری آذربایجان راه آهن آستارا آستارا رشت خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۵۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل

سفیر ایران از آزادی پنج صیاد ایرانی بازداشت شده در کشور «سیشل» و بازگشت آنها به کشور خبر داد.

به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام حسن علی بخشی سفیر اکردیته جمهوری اسلامی ایران در سیشل، پنج صیاد بلوچ بازداشتی در این کشور آفریقایی آزاد شدند.

سفیر ایران افزود: با پیگیری همه جانبه سفارت، این پنج نفر که سرنشین یک لنچ ماهیگیری بوده‌اند و در دی‌ماه سال گذشته به جرم ورود غیرقانونی به آبهای سیشل دستگیر شدند، آزاد شده و فردا از طریق خطوط شرکت هواپیمایی قطر به میهن اسلامی باز می‌گردند.

سیشل با نام رسمی جمهوری سیشل، کشور جزیره‌ای در خاور قارهٔ آفریقاست که در درون آب‌های اقیانوس هند جای گرفته‌است. سیشل، کوچک‌ترین کشور قاره آفریقا است که پایتخت آن ویکتوریا است.

این کشور، تنها کشور آفریقایی دارای شاخص توسعه انسانی با درجهٔ بسیار بالا می‌باشد. سیشل از مجمع‌الجزایری شامل ۱۱۵ جزیره تشکیل شده‌است که در حدود ۱۵۰۰ کیلومتری قاره آفریقا واقع شده‌اند.

این جزایر در شمال ماداگاسکار قرار گرفته‌اند. سیشل با ۱۰۰٬۰۹۲ نفر جمعیت، یکی از کمترین جمعیت‌ها را در میان کشورهای آفریقا دارد./ ویکیپدیا

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • ادعای اقدام علیه املاک دولت ایران؛ باکو قصد مصادره اموال کرده است؟
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • آوای وعده صادق در صدا و سیمای قم نواخته شد
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند