Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو- انتشار قسمت سیزدهم سریال یاغی هفته گذشته به دلیل بررسی قضایی مجدد متوقف شد. اما حالا این هفته قرار است که قسمت سیزدهم و چهاردهم پنج شنبه و جمعه منتشر شود. اما با وجود وقفه یک هفته‌ای و گذشت سه ماه از انتشار این سریال، آهنگ زنگ گوشی جاوید گنجی همچنان مورد توجه کاربران قرار دارد.

به گزارش فرارو، در حال حاضر سوال کاربران این است که آهنگ زنگ گوشی جاوید گنجی را چه کسی ساخته و چرا این موسیقی به گوش شان آشنا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع آهنگ زنگ گوشی جاوید در سریال یاغی مربوط به قطعه مشهور «مرا ببوس» با شعری از «حیدر رقابی» و آهنگی از «مجید وفادار» است. ویولن این کار را هم پرویز یاحقی و پیانو را هم مشیر همایون شهردار نواخته است.

جالب است بدانید که این قطعه جاودانه را ابتدا خواننده‌ای قشقایی به نام بتول رضایی با نام هنری پروانه اجرا کرد، اما آنطور که باید و شاید مورد توجه موسیقی دوستان قرار نگرفت.

اما چندی بعد از کوتادی ۲۸ مرداد، این قطعه با بازخوانی حسن گل نراقی پخش شد و جاودان شد. به اعتقاد موسیقی دانان قطعه مشهور «مرا ببوس» به عنوان ترانه قهرمانی، فریاد علیه کودتا و اختناق در دهه سی و چهل هجری شمسی ماندگار شده است.

مشهورترین قطعه حسن گل نراقی چگونه ساخته شد؟

در مورد نحوه ساخته شدن قطعه جاودانه «مرا ببوس» روایت‌های بسیاری وجود دارد. قطعه‌ای که به مشهورترین اثر حسن گل نراقی بدل شد و او را در تاریخ موسیقی ایران جاودان کرد. اما قابل استنادترین روایت مربوط به کتاب خاطرات هنری «اسماعیل نواب صفا» ترانه‌سرای معاصر که با نام «قصهٔ شمع» انتشار یافته است.

او در واقع این روایت را به نقل از «عباس فروتن» که در سال ۱۳۳۶، تنظیم برنامه «شما و رادیو» را که روز‌های جمعه از رادیو پخش می‌شد عهده‌دار بود نقل کرده و نوشته است:

«روزی آقای مهدی سهیلی که با آقای گل‌نراقی دوست بود، ایشان را نزد من آورد و اظهار داشت، آهنگ جالبی آقای مجید وفادار ساخته که شعر آن از آقای حیدر رقابی می‌باشد و آقای گل‌نراقی آن را به‌خوبی اجرا می‌کند، وقتی آن را خواندند، متوجه شدم که کار تازه و بسیار جالبی است و برای پخش در برنامه شما و رادیو خیلی تناسب دارد. آقای وفادار حضور نداشت؛ ولی آقایان مشیر همایون و پرویز یاحقی حاضر بودند. پس از تمرین، آقای گل‌نراقی همراه با پیانوی مشیر همایون، و ویولن یاحقی برای نخستین بار اجرا کرد و روز جمعه از رادیو پخش شد و مورد استقبال فراوان قرار گرفت…»

قطعه ای هم که اکنون باقی مانده حاصل هم ضبط در میدان ارک تهران است و پس از آن اجرا و ضبط دوباره ای صورت نگرفت.

بازیگر نقش جاوید در سریال یاغی

نقش جاوید در سریال یاغی را علی شادمان بازی می‌کند. او متولد ۱۳۷۵ در ایلام است. ما علی شادمان را نخستین در فیلم سینمایی میم مثل مادر به کارگردانی رسول ملاقلی‌پور دیدیم. دلیل انتخاب  شدن او برای این فیلم طبق گفته ملاقلی پور توانایی وی در نواختن ویولن بود.  

از نمونه آثار او می‌توان به مهمانخانه ماه نو، مردن در آب مطهر، جان دار، رویای سینما، اروند و یتیم خانه ایران اشاره کرد.  

منبع: فرارو

کلیدواژه: سریال یاغی جاوید در سریال یاغی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • پشت‌پرده آهنگ مشهور فریدون فروغی بعد از ۱۶سال فاش شد + ویدئو
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • گرامیداشت روز معلم در دانشگاه آزاد ارومیه برگزار شد
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!