Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حسین قربان‌زاده با اشاره به اینکه باشگاه‌ها برای حضور در مسابقات لیگ برتر باید قراردادهایشان را به طور عمومی اعلام کنند، گفت: ما نامه‌ای را نوشته و ارسال کردیم زیرا برای اینکه قرارداد بازیکنان و کادرفنی عادلانه باشد، لازم است که مجموع ارقام پرداختی، اعلام عمومی شود تا در نظام باشگاه‌داریِ حرفه‌ای نظام عادلانه رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با اینکه آیا استقلال و پرسپولیس به این الزام عمل کرده‌اند یا خیر، گفت: این دو باشگاه به خاطر حضورشان در بورس وظیفه دارند این ارقام را افشا کنند. ۱۰درصد سهام این دو باشگاه به فروش رفته و در بورس ثبت شده است. 

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در مورد شرایط تیم‌های صنعتی برای اعلام عمومی قراردادها خاطرنشان کرد: در این نامه مدیران عامل شرکت‌هایی که مالک اصلی باشگاه هستند را خطاب قرار دادیم. هفت شرکت خودشان بورسی هستند و الزام دارند قوانین اعلام عمومی را رعایت کنند. این وظیفه شرکت‌هایی است که در بورس هستند. این هفت شرکت هشت تیم لیگ برتری را دارند(مس دو تیم دارد)؛ طبق نامه خواسته شده تا باتوجه به لزوم رقابت عادلانه، آنها هم نسبت به افشای قرارداد کادر فنی و بازیکانشان اقدام کنند.

قربان‌زاده در پاسخ به این پرسش که ضمانت اجرای این قانون چیست، تصریح کرد: من نامه‌ای به رییس سازمان بورس زدم و با توجه به دستورالعمل افشا حتما بورس هم این موضوع را پیگیری می‌کند. بورس ضمانت اجرایی مشخصی برای شرکت بالاسری این باشگاه‌ها دارد. صدور مجوز برای این شرکت‌ها نیز به افشای قراردادها منوط است.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی درمورد رونمایی از نماد بورسی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس تاکید کرد:  مشکل همین افشای قراردادها بود و اصرار فرابورس بود که اینکار پس‌ از این موضوع انجام شود. برای اینکه شرمنده مردم نشویم، قول می‌دهم و علاوه بر این، امروز آخرین تعاملات را با شرکت بورس و فرابورس داشتیم. به‌زودی نماد این دو باشگاه بازگشایی می‌شود و مردم می‌توانند خرید کنند. هفته آینده نماد این دو باشگاه در فرابورس بازگشایی خواهد شد.

وی در رابطه با این شائبه که این دو باشگاه زیان‌ده هستند، تاکید کرد: خیر. من بارها تاکید کردم که در فرابورس بازارهای زیادی وجود دارد و امکان عرضه‌اولیه شرکت زیان‌ده وجود دارد. به عنوان مثال، باشگاه پرسپولیس سال گذشته سودده بود اما زیان انباشته داشتن با سوددهی بودن متفاوت است.

برچسب‌ها سازمان خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس فرابورس پرسپولیس حسین قربان زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس فرابورس سازمان خصوصی سازی باشگاه پرسپولیس فرابورس پرسپولیس حسین قربان زاده دو باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۱۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟

زمان فروش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس توسط مالکان خصوصی آنها مشخص شد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روز 5 اردیبهشت ماه سال جاری  مالکیت باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس رسماً به بخش خصوصی واگذار شد. بر این اساس 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، شرکت‌های تابعه آن شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس واگذار شد و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز به بانک‌های شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (پنج درصد)، رفاه (پنج درصد) و اقتصاد نوین (پنج درصد) انتقال پیدا کرد. 10 درصد سهام دو باشگاه نیز پیش‌تر به هواداران واگذار شده بود. طبق اعلام وزیر ورزش قرار است 5 درصد باقی‌مانده سهام دو باشگاه نیز به زودی به پیشکسوتان واگذار شود.

پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ 5 درصد

در این میان سؤالی مطرح است که آیا مالک خصوصی چه زمانی قادر به واگذاری باشگاه مورد تملکش است؟ پاسخ این سؤال نیازمند رعایت یک پیش‌نیاز است.

از آنجایی که دو باشگاه به‌صورت اقساطی خریداری شدند، طبق توافق صورت گرفته، سرخابی‌ها تا شش سال زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی خواهند بود و مالکان بخش خصوصی آنها باید تا تاریخ معین شده، اقساط خود را  به دولت بپردازند. حتی اگر بخش خصوصی سریع‌تر از زمان موعود (پیش از شش سال)، اقساط خود را تسویه کند، می‌تواند فردای همان روز سهام باشگاه موردنظر را در فرابورس عرضه کند. در غیر این‌صورت بعد از پایان شش سال و تسویه مطالبات دولت از محل سرخابی‌ها، بخش خصوصی قادر به فروش سرخابی‌ها خواهد بود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • خرید و فروش استقلال و پرسپولیس در چه زمانی امکان‌پذیر است؟
  • تشکیل کارگروه رصد: برای هفته‌های آخر لیگ
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند/ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • افشای هویت شرکای رائفی‌پور؛ پول موسسه او از کجا تامین می‌شود؟
  • افشای هویت شرکای رائفی‌پور
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس | افزایش ۷۶۳ هزار و ۶۵۶ واحدی شاخص کل
  • رشد یک‌هزار واحدی شاخص بورس
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • پرسپولیس و استقلال رسماً واگذار شدند؛ سهم پیشکسوتان؛ ۵ درصد
  • پرسپولیس و استقلال رسماً به بخش خصوصی واگذار شدند