Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد استاندار یزد با اشاره به اهمیت بالای بازتوانی اقتصادی و معیشتی مردم در دوران پسا سیل، از انتخاب یزد به عنوان استان پایلوت کشوری اجرای برنامه «ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا» خبر داد.

«مهران فاطمی» در نشست ارائه «برنامه ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا» که با حضور «محمود کریمی بیرانوند» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تیم همراه برگزار شد، حوزه اشتغال را یکی از حلقه های مفقوده در مسائل مدیریت بحران دانست و گفت: مسائل مربوط به کسب و کارهای آسیب دیده از بحران ها، معمولا به عنوان مسائل اولویت دار محسوب نشده و در بعضی از اوقات مغفول واقع می شود لذا تهیه و تدوین طرح عملیاتی مذکور بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اهمیت بازتوانی حوزه اقتصادی و معیشتی مردم در دوران پسا سیل، اظهار کرد: در سیل اخیر یزد مشاغل غیر رسمی یزد و بخش کشاورزی یزد که عمدتا افراد شاغل در این حوزه افراد بالای 40 سال هستند، متحمل خسارات زیادی شدند که بازگردانی آن ها به چرخه اشتغال نیازمند توجه ویژه است.

استاندار با اشاره به سه مرحله «تسکین»، «ترمیم» و «نوسازی» تعریف شده در قالب برنامه «ترمیم اضطراری اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا»، خاطرنشان کرد: به منظور اجرای هر چه بهتر این طرح در استان کمیته ای ذیل کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان تشکیل و اقدامات و پیگیری های لازم انجام می شود.

وی ادامه داد: با توجه به انتخاب یزد به عنوان استان پایلوت در اجرای طرح مذکور و لزوم ایجاد هماهنگی های ملی جهت سامان اقدامات خارج از حوزه اختیارات استان، کمیته ملی طرح با حضور مسئولین کشوری و دستگاه های مرتبط تشکیل شود تا با اجرای موفقیت آمیز آن تبدیل به پیوست کارآمد حوزه اشتغال در مناطق آسیب دیده از بلایا شود.

فاطمی در پایان اظهار کرد: امید است با استفاده از ظرفیت ها و منابع موجود، همزمان با نوسازی ابنیه و کسب و کارها، مسیر اقتصادی مدرن تر و روبه جلوتر ترسیم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استاندار يزد سیل تابستانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی

به گزارش خبرنگار مهر، موسی فکور عصر یک شنبه در نشست ستاد مدیریت بحران در روستای حادثه دیده امامزاده ابراهیم شفت اظهار کرد: همراهی و همدلی مردم و مسؤولان در حادثه اخیر در روستای امامزاده ابراهیم شفت قابل تقدیر است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار گیلان با تاکید بر پیش بینی سر پناه مناسب و اسکان اضطراری برای ساکنین دائم امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به احتمال نامناسبت بودن شرایط جوی در روزهای آتی از هم اکنون اسکان اضطراری منطقه حادثه دیده فراهم شود.

فکور با بیان اینکه خسارت‌های حادثه دیدگان شفت جبران شود، گفت: ارزیابی‌های نهایی از سوی متولیان بیمه ار منطقه حادثه دیده امامزاده ابراهیم (ع) شفت انجام شده و به زودی روند پرداخت آغاز می‌شود.

وی از پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوار آسیب دیده شفتی خبر داد و افزود: مساله حمایت از آسیب دیدگان امامزاده ابراهیم شفت در جلسه هیأت دولت مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم همکاری بومیان منطقه با دستگاه‌های اجرای برای سرعت بخشی به خدمات اضافه کرد: همکاری و همراهی مردم با دستگاه‌های خدمات رسان به تسریع خروج از بحران کمک می‌کند.

فکور از صدور رایگان پروانه‌های ساختمانی برای آسیب دیده‌های آتش سوزی روستای شفت خبر داد و اضافه کرد: تعدادی از مهندسین برای انجام رایگان کار در امامزاده ابراهیم شفت داوطلب شدند.

وی با تاکید بر ضرورت ساماندهی سند و املاک دچار حریق شده امام زاده ابراهیم شفت افزود: در نقشه برداری و ثبت سند جهت ساخت ساز باید دقت و نظر بیشتری صورت گیرد.

فکور با اشاره به مشکلات و موانع استقرار ایستگاه آتش نشانی در امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: با توجه به مشکل جذب نیروی سازمانی برای آتش‌نشانی در روستای امامزاده ابراهیم شفت پیشنهاد می‌شود برای انجام خدمات این بخش، نیروی روزمزد به کارگیری شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با تاکید بر لزوم رعایت مؤلفه‌های ساخت و ساز چوبی اضافه کرد: کُند سوز کردن چوب‌ها برای کاهش اشتعالزایی در ساخت و ساز روستای امامزاده ابراهیم شفت در دستور کار قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه ایمن سازی خانه‌های روستایی و شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، افزود: با توجه به حادثه خیز بودن گیلان توجه به دستورالعمل‌های فنی و ایمنی در ساخت و سازها بسیار اهمیت دارد.

به گفته وی، هیچ الزامی برای انتخاب سازه چوبی برای ساخت و ساز مجدد در امامزاده ابراهیم شفت نیست.

کد خبر 6097565

دیگر خبرها

  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده