Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان مدیرکل امور آب وزارت جهاد کشاورزی گفت: عملیات آبخیزداری بر پایداری و افزایش آب دهی قنات تأثیرگذار است.

رضا سرافراز در حاشیه بازدید معاون وزیر جهاد کشاورزی از روستاهای خایان، برکت‌آباد و ونایی بروجرد در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بروجرد از قنوات زیادی برخوردار است کیفیت منابع آبی که از قنات استحصال می‌شود به دلیل کیفیت خوب آن باید حداکثر بهره‌برداری را از قنات کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: توصیه ما این است که تا جایی که امکان دارد از قطره‌قطره این آب استفاده شود و امسال برای اولین بار توافقی با سازمان جنگل‌ها و آبخیزداری کشور منعقد شده است.

مدیرکل امور آب وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: سازه‌های که ما در قنوات انجام می‌دهیم آن‌ها نیز باید در بالادست طرح‌های آبخیزداری انجام دهند به دلیل اینکه عملیات آبخیزداری می‌تواند بر پایداری و افزایش آب دهی قنات کمک کند.

سرافراز اضافه کرد: بهره‌برداران از این فرصت استفاده کنند و با برنامه و درخواست‌های که به منابع طبیعی و آبخیزداری استان ارائه و این امکان را فراهم می‌کنند که در بالادست کارهای آبخیزداری انجام شوند.

وی بیان کرد: جهادکشاورزی استان متناسب با شاخص‌ها و اعتباراتی که در اختیار دارد نسبت به بازسازی و مرمت قنات اقدام خواهد کرد.

مدیرکل امور آب وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: امیدواریم با تقویت اعتبارات ملی و استانی شاهد اقدامات بهتری بر روی منابع آبی که از اهمیت بالای برخوردار است، باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها جهاد كشاورزي بروجرد سازمان جنگل ها جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۰۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: آفت جوانه خوار بلوط به جان جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد افتاده و موجب شده است جنگل بلوط این شهرستان در معرض خطر و آسیب جدی قرار گیرد.
یونس خلیلی افزود: در همین راستا با همکاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مبارزه با این آفت در شهرستان فلارد را از ۱۶ فروردین امسال آغاز کردیم.
وی گفت: طغیان آفت جوانه خوار بلوط باعث کاهش رویش، زوال جنگل، تغییر در زادآوری و توالی و حتی باعث مرگ و میر درختان می‌شود.
خلیلی خاطر نشان کرد: لارو‌های ابتدایی این آفت در اوایل فصل بهار وارد جوانه‌های بلوط می‌شوند و از آن تغذیه می‌کنند در حالی که لارو‌های رشد کرده و بزرگ شده، از برگ‌ها تغذیه می‌کنند تا جایی که درختان در اواخر بهار کاملا عاری از برگ می‌شوند.
رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان فلارد گفت: برای حفاظت و صیانت از جنگل‌های بلوط، کار مبارزه با این آفت در سطح ۶۶۷ هکتار از جنگل‌های بلوط شهرستان فلارد در بخش‌های مرکزی و امامزاده حسن با ۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی از ۱۶ فروردین امسال شروع شد.

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۳۴۸ رشته قنات در استان قزوین
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • مبارزه با طرح آفت جوانه خوار درختان بلوط در شهرستان فلارد
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • مدیرکل اقتصادی استانداری، از سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چین در بخش کشاورزی مازندران خبر داد
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان