Web Analytics Made Easy - Statcounter

در روزهای اخیر سوالاتی درباره نحوه فعالیت مرکز پزشکی "ایفمارک" مطرح شده است. در این زمینه برخی خبرگزاری ها به خصوص ایسنا با بررسی ابهام‌های موجود، به دلایل فعالیت انحصاری این مجموعه در فوتبال بپردازد. در همین راستا سازمان لیگ فوتبال ایران با انتشار بیانیه‌ای رسما اعلام کرد ایفمارک متعلق به این سازمان است و حسابداری این مجموعه هم بر عهده سازمان لیگ است؛ اما سازمان لیگ مالک کدام ایفمارک است؟

در حال حاضر مجموعه‌ای در مرکز ملی فوتبال با عنوان انگلیسی “IFMARC” فعالیت می‌کند که پیش از آغاز فصل، بازیکنان تیم‌های لیگ برتری و لیگ یک ملزم هستند با حضور در این مرکز به انجام تست‌های پزشکی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه در سال ۱۳۹۴ با حضور وزیر ورزش وقت و رییس فدراسیون فوتبال افتتاح و معرفی شد.

 

به موازات این مرکز پزشکی، مجموعه‌ای هم در یکی از مراکز تجاری تهران با نام “IFMARK” فعالیت می‌کند که دقیقا به انجام تست‌های پزشکی می‌پردازد اما با این  تفاوت که در پایان نام ایفمارک به جای حرف “C” از “K” استفاده کرده است.

امضای قرارداد مددی، مدیرعامل پیشین استقلال در IFMARK

به این ترتیب در حال حاضر دو مرکز پزشکی با نام فارسی "ایفمارک" و نام انگلیسی متفاوت IFMARC و IFMARK در حال فعالیت هستند که یکی از آن‌ها مجوز فیفا را دارد و دیگری احتمالا مجوز فیفا ندارد. البته پیگیری‌های خبرنگار ایسنا نشان می‌دهد مدیر هر دو مرکز یک نفر است اما با توجه به تفاوت نوشتاری اسم دو مرکز، احتمالا با دو مجموعه متفاوت رو به رو هستیم که به فعالیت‌های اقتصادی در حوزه تست‌های پزشکی ورزشی می‌پردازند.

سازمان لیگ فوتبال ایران مدعی مالکیت ایفمارک شده است اما این سازمان که هیچ توضیحی درباره فعالیت‌های اقتصادی و درآمدهای این مرکز نکرده است، حالا باید بگوید دقیقا مالک کدام ایفمارک است و مسئولیت کدام مجموعه را بر عهده دارد؟ ایفمارکی که به “C” ختم می‌شود و در مرکز ملی فوتبال است و یا ایفمارکی که به “K” می‌رسد و در یک مرکز تجاری فعالیت دارد؟

منبع : ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: محرم عاشورا روز خبرنگار محمود صارمی ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج ایفمارک زهره هراتیان فدراسیون فوتبال سازمان لیگ محرم عاشورا روز خبرنگار محمود صارمی ماهواره خیام هوشنگ ابتهاج سازمان لیگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۲۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: بچه‌های طرشت قبل از اینکه مدرسه‌دار شوند و پشت نیمکت‌های چوبی بنشینند به مکتب می‌رفتند؛ مکتب‌خانه عالم‌خانم، عزراخانم، صغراخانم‌هایی که اتفاقا جاری هم بودند و رقیه‌خانم. مکتب‌خانه‌های روستای طرشت را زنان مدیریت می‌کردند و دختر و پسربچه‌ها در آن درس قرآن و نماز می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

زهرا تیموری، متولد ۱۳۳۴، بانوی طرشتی، که سال‌ها مدیریت مدرسه حسنیه و نوش‌آفرین‌خانم طرشت را بر عهده داشت می‌گوید: «بچه‌های طرشتی اول به مکتب‌خانه می‌رفتند تا اینکه بانو نوش‌آفرین نخستین مدرسه طرشت را درمقطع دبستان وقف کرد. این مدرسه دولتی بود و دختر و پسر آنجا درس می‌خواندند. یادم می‌آید والدینم اجازه رفتن به مدرسه نوش‌آفرین‌خانم را به من ندادند. البته بسیاری از دختران طرشت این اجازه را دریافت نکردند، چون این مدرسه اسلامی نبود. بعدها خاله‌ام به نام «فرح زهره» یک مدرسه در خانه‌اش راه‌اندازی کرد و من و دیگر دخترانی که شرایطمان یکسان بود آنجا مشغول درس خواندن شدیم. کمی بعدتر زهره‌خانم نخستین مدرسه ملی طرشت را که به جامعه تعلیمات اسلامی وابسته بود بعد از انقلاب راه‌اندازی کرد و اسمش را دبستان حسنیه گذاشت. زهره‌خانم مدرسه راهنمایی را هم راه‌اندازی کرد. مدرسه حسنیه هنوز هم فعال است. بعد از انقلاب مدرسه نوش‌آفرین‌خانم به مدرسه شهید فرهاد حسین‌مردی تغییر نام داد. شهید فرهاد حسین‌مردی نخستین شهید مفقودالاثر طرشت بود. این مدرسه در دو نوبت دخترانه و پسرانه فعال بود که همچنان درهایش به روی دانش‌آموزان باز است.»

زهرا تیموری، از نخستین دانش‌آموزان مدرسه حسنیه طرشت، بعدها به‌عنوان مدیر مدرسه به کار خود ادامه داد. او می‌گوید: «۱۶ سال در مدرسه حسنیه و ۴ سال نیز در مدرسه فرهاد حسین‌مردی مدیر مدرسه بودم. یادم می‌آید در مدرسه حسین‌مردی یا همان نوش‌آفرین‌خانم که یکی از واقفان بزرگ غرب تهران بود، وقتی پنجره مدرسه را باز کردم، پنجره به دلیل فرسودگی افتاد. از همان روز به فکر پیگیری نوسازی مدرسه افتادم و از اوقاف اعتبار گرفتم. در جوار مدرسه زمینی خالی بود که آن زمین هم وقف بود. خوشبختانه تلاش‌هایم نتیجه داد و آنجا دبیرستان حسنیه را ساختیم.»

کد خبر 846899 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • بررسی کردیم: ابهامات حکم جنجالی عبدالله!
  • این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • سنگین‌ترین تنبیه مالی لیگ برتر؛ عبدالله ویسی ۲ میلیارد تومان جریمه شد
  • تزریق آنتی بیوتیک در مطب، زن جوان را راهی بخش مراقبت های ویژه کرد
  • خانمی در کلاله درپی تزریق آنتی بیوتیک، کارش به مراقبت‌های ویژه کشید
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • جسد مارادونا را از قبر بیرون می‌کشند + جزئیات | دست از سر مرده مارادونا هم بر نمی‌دارند!
  • ۱۸ کرسی آسیای مرکزی به والیبال ایران رسید
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده