Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه روش رفع محرومیت و ایجاد درآمد پایدار برای گروه‌های مختلف مردمی و اقشار محروم از مسیر افزایش تولید می‌گذرد گفت: در الگوی مدنظر آیت‌الله رییسی در سند تحول اقتصادی به وظایف بازتوزیعی، رفاهی و رفع محرومیت به عنوان یک اصل اساسی نگاه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیداحسان خاندوزی روز پنجشنبه در سفر استانی دولت به کرمان در آیین کلنگ‌زنی پروژه‌های گوهرزمین در شهرستان بردسیر افزود: اینگونه تلاش‌ها کمک کرده بخش‌هایی از چهره این استان از محرومیت پاک شده و رونق اقتصادی در آن به چشم بخورد.

وی با اشاره به اینکه استان کرمان با مجموع تلاش‌های انجام شده توانسته در زمینه توسعه اقتصادی، صنعتی و معدنی برای سایر مناطق کشور نمونه باشد، اظهار داشت: پروژه‌هایی مانند گوهرزمین  می‌توانند نمادی برای محرومیت‌زدایی از مسیر تولید در اقتصاد ایران باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با تاکید بر اینکه باید بر پروژه‌هایی تمرکز کنیم که غیر از اهداف خلق ارزش افزوده صنعتی و معدنی به رفع محرومیت منطقه نیز کمک کنند، ادامه داد: این پروژه‌ها نمادی برای حرکت به سمت انتهای زنجیره خلق ارزش افزوده‌ بیشتر هستند.

خاندوزی تصریح کرد: این حرکت در مسیر خلق ارزش افزوده و جدا شدن از یک اقتصاد خام فروش نقطه‌ای اصلی بوده و در سند تحول دولت و ایده‌های اقتصادی رییس جمهور بسیار برجسته شده است.

وی با اشاره به اینکه مجلس شورای اسلامی در بودجه سالانه از ارزش افزوده‌هایی که از طریق خام فروشی نباشد بیشتر حمایت می‌کند، گفت: اگر مدیران اقتصادی کشور در چارچوب قانون و ضوابط عمل می کنند دیگر نباید از هیچ عنصر دیگری باک داشت باشند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه بسیاری از مدیران کشور در گذشته به یک مدیریت روزمره و  کم خطر اتکا داشتند تاکید کرد: حداقل در الگوی دولت سیزدهم در اداره  اقتصاد کشور ارج، قرب، جایگاه و مقام برای آن مدیرانی از اقتصاد دارای اهمیت است که در چارچوب قوانین بدون اینکه منافع فردی و شخصی خود را  تامین بکنند حاضر به پذیرش خطر هستند و تصمیمات تحول‌گرایانه و رو به جلو می‌گیرند.

/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رفع محرومیت ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد

ایسنا/کردستان معاون و نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، گفت: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت های زیادی برای جامعه داشته است.

مهرداد عظیمی امروز دوشنبه (۱۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته کارگر در مجتمع فجر سنندج، با اشاره به اینکه کردستان، برگ های زرین تاریخ کشور را به خود اختصاص داده و نقش مهم مردمان این دیار در پایداری انقلاب بی بدیل است، اظهار کرد: نیروی انسانی درخشان مهمترین ظرفیت استان کردستان علاوه بر ظرفیت‌های خدادادی است.

وی معرفی درست و به جای ظرفیت های انسانی استان را رسالت مهم رسانه های استان ذکر کرد و افزود: ظرفیت های برجسته کردستان و آیین های سنتی این دیار در این برهه زمانی به همت دولت به بالاترین جایگاه خود رسیده و به همگان معرفی شده است.

رییس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تبریک هفته کارگر، عنوان کرد: کارگران مجاهدان عرصه اقتصادی هستند و در شرایطی که دشمنان در صدد تنگ کردن عرصه اقتصادی به مردم هستند، رهبر معظم انقلاب شعار سال را بر پایه اقتصادی انتخاب کرده و مشارکت مردم را مبنای تحقق آن قرارداده است.

وی، با بیان اینکه تقویت بخش خصوصی و مردمی کردن اقتصاد موفقیت اقتصادی را موجب می شود، ادامه داد: تجربه ثابت کرده است که فاصله گرفتن از دولتی بودن امور اقتصادی همیشه منفعت‌های زیادی برای جامعه داشته است.

عظیمی، توجه به کارگران به ویژه کارگران ساختمانی اعلام کرد که دولت مکلف شد که بخشی از اعتبارات عمرانی سالانه دستگاه های اجرایی تحت عنوان تملک دارایی را صرف آموزش مهارت کارگران کنند و این امر از دستاوردهای مهم دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

افزایش ۵۰ درصدی مراکز جوار کارگاهی

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبردهای جدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی، کاهش بی‌سابقه نرخ بیکاری را جز افتخارات دولت عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: توانمندسازی دهک‌های ضعیف جامعه نیز از دیگر اقدامات و توفیقات دولت و این وزارتخانه بوده که این روند به خوبی جلو می‌رود و در وزارتخانه در قالب یک قرارگاه در راستای تحقق منویات و مطالبات مقام معظم رهبری تلاش می کنیم و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی‌های مختلف در قالب این قرارگاه شاهد تحقق منویات رهبری و پاسخگویی به مطالبات مردم عزیز ایران باشیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • طعنه‌زنی سنگین به دو مدیر ارشد اقتصادی دولت رئیسی
  • وزیر اقتصاد به عربستان می‌رود