Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، پایگاه خبری جمهور افغانستان با اعلام این مطلب افزود: در صورت ایجاد این کریدور، ظرفیت انتقال کالاهای بازرگانی از چین به افغانستان چندین برابر می‌شود.

بخت‌الرحمان شرافت رییس اداره خط آهن افغانستان، عظمت سخیوف مسوول خط آهن قرقیزستان و حسن‌الدین حاصلوف سرپرست راه آهن ازبکستان، از طریق ویدیو کنفرانس در مورد این پروژه گفت و گو کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این جلسه، یک شرکت تدارکاتی چینی موسوم به واخان کرویدور نیز دعوت شده بود.

در بیانیه اداره خط آهن ازبکستان آمده است: "طرفین در مورد ساماندهی کریدور جدید چین، قرقیزستان، ازبکستان و افغانستان و ایجاد شرایط سودمند متقابل برای تردد کالا از طریق این کریدور و مهمتر از همه معرفی تعرفه‌های رقابتی گفتگو کردند."

اداره خط آهن ازبکستان گفته که برنامه ریزی شده است تا محموله‌های تجارتی از کاشغر چین به منطقه اوش قرقیزستان از طریق جاده برسد و سپس از طریق راه آهن از خاک ازبکستان به حیرتان افغانستان منتقل شود.

گفته می‌شود که با استفاده از این دهلیز حمل و نقل چندوجهی، تردد کالا از چین به افغانستان از ۳۵۰۰ کانتینر در سال می‌تواند تا ۶۰ هزار کانتینر در سال افزایش یابد.

برچسب‌ها ازبکستان افغانستان قرقیزستان چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازبکستان افغانستان قرقیزستان ازبکستان افغانستان قرقیزستان چین خط آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۵۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان

اداره بازرسی آمریکا در امور بازسازی افغانستان که از زمان خروج نظامی این کشور به طور عملی در بیکاری به سر می‌برد، هزینه‌های این کشور را کمک به افغانستان عنوان کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، اداره بازرسی ویژه آمریکا در امور بازسازی افغانستان (سی‌گار) در گزارشی تازه‌ای مدعی شد واشنگتن پس از خروج نظامی از افغانستان تاکنون بیش از 17 میلیارد دلار به این کشور کمک کرده است.

با نگاهی به صورت هزینه‌های ارائه شده توسط اداره سیگار، به راحتی این ادعا مشخص می‌شود.

2.8 میلیارد دلار برای هزینه کمک بشردوستانه گفته شده است.

بر اساس گزارش سی‌گار، 5.35 میلیارد دلار برای برنامه پذیرایی از افغان‌های همکار آمریکا و پناهجویان به این کشور مصرف شده است.

این اداره همچنین 3.5 میلیارد دلار از انتقال دارایی‌های بانک مرکزی افغانستان به صندوق امانی در سوئیس را نیز در جمع کمک‌های آمریکا محسوب کرده است.

این درحالی است که رسانه‌ها نیز حتی دارایی‌های افغانستان و سایر ارقام را پای حکومت کنونی کابل می‌نویسند.

اداره آمریکایی سی‌گار در این گزارش آورده است که آمریکا بزرگترین کمک‌کننده به افغانستان در شرایط کنونی این کشور است.

کمک آمریکا به فروپاشی اقتصاد افغانستانتاثیر بلوکه ماندن دارایی‌های افغانستان بر نظام بهداشت و درمان این کشورکابل: سازمان ملل به آزادی دارایی‌های افغانستان کمک کند

گروه بین‌المللی بحران پیش از این در گزارشی اعلام کرده بود: تحریم‌های آمریکا پس از به قدرت رسیدن طالبان، مانع مهمی برای سرمایه‌گذاری در افغانستان است.

بر اساس این گزارش، این تحریم‌ها فعالیت بسیاری از نهادها را نیز در افغانستان به توقف کشانده است. 

گروه بین‌المللی بحران تأکید کرده بود: تحریم‌ها به ابزار برجسته‌ای برای آمریکا در جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان