Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، پیر حسین کولیوند رئیس این جمعیت در این‌باره گفت: افزایش بارش‌های سیل آسای خارج از فصل همزمان با خشکسالی از تبعات نامطلوب تغییرات اقلیمی است و هلال احمر در هنگام وقوع حوادثی چون سیل به سانحه فراخوانده می‌شود در حالی‌که مبارزه با تاثیرات تغییرات آب و هوایی و پیشگیری از حوادث ناشی از آن مدتی است در اولویت‌های جمعیت هلال احمر قرار گرفته‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از کنفرانس جهانی تغییرات اقلیمی در گلاسکو اسکاتلند در سال گذشته، امسال این نشست بزرگ بین‌المللی در شرم الشیخ مصر برگزار می‌شود و وزیر اجتماعی همبستگی این کشور پیش از این از جمعیت هلال احمر ایران خواسته بود تجربیات این جمعیت در دو بخش پاسخگویی و پیشگیری از خشکسالی و سیل‌های با منشا تغییر اقلیم، تدوین و به عنوان راهکارهای عملی و منطقه‌ای در اختیار سران کشورهای جهان در نشست شرم‌الشیخ قرار گیرد.

کولیوند بیان کرد: انتظار است که در داخل کشور نیز مشارکت و تعامل بیشتری برای پیشگیری از سانحه سیل و بحران خشکسالی با جمعیت هلال احمر شکل بگیرد.

وى اضافه کرد: جمعیت هلال احمر با اجرای طرح‌هایی چون « نذرآب» در تابستان هرسال می‌کوشد متاثرین از خشکسالی در مناطق کم‌برخوردار کشور را یاری کند و امسال نیز این طرح با تمرکز بر تامین آب شرب سالم و پایدار برای روستاهای درگیر تنش آبی برگزار خواهد شد.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: هلال احمر کشور ظرفیت انتقال تجارب بین‌المللی در پیشگیری از سیل‌های مخرب خارج از فصول بارش را با اتکا به تجربیات خود و شرکای بین‌المللی اش دارد و از تعامل و همکاری دستگاه‌های مسئول در کشور برای پیشگیری و افزایش آمادگی در برابر این سوانح استقبال می‌کند.

بنا بر این گزارش، پس از عدم تحقق انتظارات فعالان محیط زیست و سران کشورهای بیشتر آسیب‌دیده از گرم شدن زمین در نشست جهانی COP26 که آبان امسال در گلاسکو اسکاتلند برگزار شد؛ اکنون چشم جهان به بندر شرم شیخ در مصر است.

میزبانان کنفرانس شرم‌الشیخ تلاش می‌کنند حضور نهادهای مردمی را بیشتر و تجربیات جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر را مدنظر قرار دهند. COP27 قرار است از 7 تا 18 نوامبر 2022 مصادف با 16 تا 27 آبان 1401 برگزار شود.

انتهای پیام 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: هلال احمر تغییرات اقلیمی پیرحسین کولیوند جمعیت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۶۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: در صورت ادامه بارندگی‌ها، پیش‌بینی تجهیزات انجام شده و آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی وجود دارد، همچنین علاوه بر اجرای مستمر لایروبی انهار، طرح ویژه لایروبی کانال‌ها و تخلیه آب‌گرفتگی معابر اصلی به‌وسیله پمپ‌های مکنده در خیابان‌های منطقه اجرا می‌شود.

سیدسلمان قاضی‌عسگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از زمان اخطاریه سازمان هواشناسی مبنی بر شدت بارندگی و احتمال آب‌گرفتگی معابر و جاری شدن سیلاب، کارکنان حوزه خدمات شهری منطقه اقدام به هدایت و دفع آب‌های تجمیع شده در نقاط آب‌گیر کردند.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: علاوه بر کنترل و بازبینی چاه‌های جذبی، اولویت بندی معابر اصلی و فرعی برای رفع آبگرفتگی در زمان بارش‌ها انجام شده است.

قاضی‌عسگر ادامه داد: تمام نیروهای خدمات شهری طی چندین اکیپ خدمات‌رسانی و گشت‌زنی از سطح منطقه و نقاط آبگیر را انجام دادند.

وی بیان کرد: در بارش‌های روز گذشته هیچ‌گونه آب‌گرفتگی در سطح منطقه گزارش نشد.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان گفت: لایروبی کانال‌ها برای پیشگیری از بروز آب‌گرفتگی در سطح منطقه انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی تجهیزات انجام شده و آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی وجود دارد، همچنین علاوه بر اجرای مستمر لایروبی انهار، طرح ویژه لایروبی کانال‌ها و تخلیه آب‌گرفتگی معابر اصلی به وسیله پمپ‌های مکنده در سطح خیابان‌های منطقه اجرا می‌شود.

قاضی‌عسگر یادآور شد: علاوه بر شناسایی نقاط آبگیر، استقرار نیرو به‌همراه تجهیزات، کنترل و بازبینی چاه‌های جذبی انجام و اولویت‌بندی معابر اصلی و فرعی برای رفع آب‌گرفتگی در زمان بارش‌ها صورت گرفته است.

مدیر منطقه ۹ شهرداری اصفهان عنوان کرد: در نظر داریم در برنامه‌های آتی، تمهیدات لازم را به منظور جمع‌آوری آب‌های سطحی منطقه از طریق ایجاد همکاری و ارتباط حوزه‌های خدمات شهری، فنی و عمرانی و همچنین اداره آب و فاضلاب صورت گیرد و با توسعه شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهری و جلوگیری از ورود فاضلاب به شبکه آب‌های سطحی از مشکلات بکاهیم.

کد خبر 750192

دیگر خبرها

  • ۲۱ استان کشور متأثر از سیل و آبگرفتی
  • ۲۰ استان و ۱۱۰ شهرستان متأثر از بارش‌ها و سیلاب بهاری / بهره‌مندی ۳۲۰۰ نفر از خدمات امدادی
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • امدادرسانی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی نیرو‌های عملیاتی هلال احمر به بیش از ۱۹۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی / ۷۸ عملیات امداد و نجات در ۴۸ ساعت گذشته صورت گرفت
  • آمادگی لازم برای مقابله با اثرات مخرب بارندگی را داریم
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد