Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، در پی افزایش تنش‌ها میان آمریکا و چین بر سر تایوان، یک کارشناس آمریکایی در مسائل نظامی گفت، چینی‌ها می‌توانند در مدتی کوتاه ۹۰۰ هواپیمای جنگی آمریکایی را نابود کنند.

به نوشته وبگاه خبری «بلومبرگ»، هم‌زمان با رزمایش‌های گسترده چین پیرامون تایوان که در واکنش به سفر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به این جزیره انجام شد، گروهی از کارشناسان نظامی آمریکا مشغول شبیه‌سازی جنگ فرضی چین و آمریکا در این منطقه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبیه‌سازی که در مرکز «مطالعات بین‌المللی و راهبری»، محلی نه چندان دور از کاخ سفید انجام شد، جنگی میان دو کشور در سال ۲۰۲۶ را شبیه سازی کرده و دریافتند که حتی اگر آمریکا و تایوان بتوانند بر چین پیروز شوند بهایی سنگین بابت این جنگ خواهند پرداخت.

«مارک کانسیان» مشاور ارشد این مرکز مطالعاتی گفت، برای شبیه‌سازی این جنگ، سناریوهای متعددی اجرا شدند و این فرض در نظر گرفته شد که ژاپن اجازه استفاده از پایگاه‌هایش را به آمریکا می‌دهد اما در آن مداخله نمی‌کند مگر اینکه به این کشور نیز حمله شود. همچنین در این شبیه سازی، استفاده از تسلیحات اتمی در نظر گرفته نشدند.

این تحلیلگر بازنشسته بودجه نظامی کاخ سفید گفت، در هر ۱۸ مورد از ۲۲ سناریوی جنگ میان چین و آمریکا که تاکنون اجرا شده‌اند، موشک‌های چینی بخش عظیمی از ناوگان آمریکا و ژاپن و صدها هواپیمای نظامی را نابود کردند و «با این وجود، حملات متقابل هوایی و دریایی متحدان موجب نابودی ۱۵۰ کشتی چینی شد».

وی متذکر شد این در حالی است که در چهار سناریوی باقی‌مانده، «اتفاقاتی نظیر تعلل آمریکا در حمایت از تایوان، پافشاری ژاپن بر اعلام بی‌طرفی و اتفاقاتی که به چین طیفی از برتری‌ها را خواهد داد» در نظر گرفته خواهند شد. این سناریوهای بسیار پرهزینه و چالش‌برانگیز هنوز اجرا نشده‌اند و طبق آن‌ها چین می‌تواند تمام جزیره را تصرف کند.

کانسیان گفت علت تلفات سنگین آمریکایی‌ها در جنگ علیه چین در این منطقه این است که آن‌ها برای از کار انداختن توان نظامی چین باید بیش از حد به آن‌ها نزدیک شوند.

او توضیح داد: «ایالات متحده باید پیش از رسیدن به برتری دریایی، نیروهایی را برای حمله به ناوگان چین، به ویژه کشتی‌های دوزیست آن اعزام کند. برای درک بهتر ابعاد تلفات آمریکا باید بدانید که در آخرین شبیه‌سازی، ایالات متحده بیش از ۹۰۰ هواپیمای جنگی و جنگنده خود را در یک جنگ چهار هفته‌ای از دست داد. این تعداد معادل نیمی از تمام موجودی نیروی هوایی و دریایی آمریکا است».

این نظامی سابق آمریکایی متذکر شد، در این شبیه‌سازی، عواقب اقتصادی چنین جنگی و همچنین تلفات انسانی نیروهای آمریکایی و متحدانش محاسبه نشده‌اند.

کانسیان افزود، توان موشکی چین علاوه بر اینکه ویرانگر است، می‌تواند تا مدتی بسیار پایدار بماند و تهی نشود، به همین دلیل زیردریایی‌ها و بمب‌افکن‌های آمریکایی مجهز به موشک‌های دوربرد «به‌طور اخص مهم هستند». برای تایوانی‌ها نیز موشک‌های ضد کشتی از کشتی‌ها و جنگنده‌هایشان نقش مهمتری دارند.

وی در این باره توضیح داد، توان دفاعی تایوان اهمیت ویژه‌ای در این محاسبات دارد زیرا نیروهای آن باید بتوانند در برابر تلاش کشتی‌های دوزیست چینی برای رساندن نیروهای نظامی به سواحل تایوان مقاومت کنند. موشک‌های ضد کشتی «هارپون» ساخت امریکا در اینجا نقشی اساسی دارند. زیرا اگر نتوانند در برابر چینی‌ها مقاومت کنند فقط ظرف چند روز نیمی از نیروی هوایی و دریایی این جزیره نابود خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: چین آمریکا تایوان شبیه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود

ایسنا/ایلام استادیار علوم سیاسی دانشگاه پیام‌نور ایلام گفت: قابلیت‌های فرماندهی و موشکی ایران در عملیات «وعده صادق» درسطحی بسیار وسیع و از نظر نظم بی‌نظیر بود.

دکتر علیرضا شیخ‌محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین تحولاتی که اخیرا اتفاق افتاد عملیات نظامی و موشکی ایران تحت عنوان وعده صادق بود و این عملیات یکسری اثرگذاری هایی داشته است.

استادیار علوم سیاسی دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه این عملیات از ابعاد مختلفی مهم محسوب می‌شود، گفت: این عملیات در سطح بسیار وسیع و مختلفی انجام شد و باعث شد که قابلیت‌های فرماندهی و توان عملیاتی ایران را به خوبی نشان دهد و در نوع خود در دنیا کم نظیر است.

این کارشناس سیاسی با اشاره به اینکه این عملیات از چند حیث مهم و قابل بررسی است، تصریح کرد: در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد گفته شده است که هر کشوری که خاک آن مورد تجاوز قرار بگیرد، حق دفاع مشروع از سرزمین خود را دارد. طبق اصول سرزمینی و اصول دیپلماتیک، اماکن دیپلماتیک و کنسولی جزء خاک یک کشور محسوب می‌شوند و این در چهارچوب اصلی است به نام اصل سرزمینی کشورها است.

شیخ‌محمدی ادامه داد: رژیم غاصب بدون توجه به چهارچوب‌ها و مقررات اصول بین‌الملل، مکان دیپلماتیک ما را موشک باران کرد و چندین نفر از عزیزان ما را به شهادت رساند، این باعث شد معاهدات و کنوانسیون‌های بین‌المللی در این قضیه نقض شوند. این قضیه باعث شد که ایران در چهارچوب مشروع دفاع بین المللی، از کیان خود حفاظت کند. عملیات وعده صادق در چهارچوب دفاع بود نه در چارچوب تهاجم.

وی افزود: از زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسیده است، هیچ وقت ما قصد تهاجم نداشته‌ایم، ولی اگر مورد هجمه قرار بگیریم طبق مقررات مشروع می‌توانیم از سرزمین خود دفاع کنیم. در دوران دفاع مقدس هم این اتفاق رخ داد و ما تنها از خود دفاع کردیم.

این کارشناس مسائل سیاسی گفت: دومین عاملی که در بحث وعده صادق بسیار مهم بود این بود که باید یک جایی جلوی حرکات رژیم صهیونیستی گرفته شود و این رژیم نیاز داشت یک گوشمالی ببیند.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین موضوع در این عملیات اصل بازدارندگی بوده است، گفت: نیاز بود ما یک بار توان خودمان را به دنیا ثابت کنیم و بگوییم که ما به لحاظ نظامی کشور اول منطقه هستیم. عملیات وعده صادق نشان داد که اگر یک وقتی چهارچوب سرزمینی ما مورد هجمه قرار بگیرد، با یک ضربه سخت به آن‌ها پاسخ می‌دهیم. این عملیات یک اعلان موضع جدی به تمام دنیا خصوصاً کشورهای همسایه و آمریکا و رژیم صهیونیستی بود.

استادیار گروه علوم سیاسی دانشگاه پیام نور ایلام گفت: اثر عملیات وعده صادق هم در بعد جهانی و هم در بعد منطقه‌ای بسیار مهم بود. تا قبل از این عملیات آمریکایی‌ها هر زمانی بحث ایران که می‌شد می‌گفتند تمام گزینه‌ها روی میز است یعنی علیه ایران اقدام نظامی می‌کنیم ولی این عملیات نشان داد که توان نظامی ایران چقدر است و از تنها چیزی که صحبت نشد عملیات نظامی و گزینه روی میز بود.

شیخ‌محمدی گفت: این عملیات باعث شد جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین انرژی مضاعفی بگیرند، در واقع این عملیات باعث دلخوشی آن‌ها شد.

وی افزود: عملیات وعده صادق باعث شد که همبستگی و همگرایی ملی نیز به نحو احسن نمود پیدا کند و دیدیم که اقشار مختلف مردم از این عملیات حمایت کردند. این عملیات، مقابله‌ای بود با تمام فضاسازی‌هایی که در عرصه بین المللی ایجاد شده بود.

شیخ‌محمدی گفت: این عملیات یک ویژگی دیگر نیز داشت و آن این بود که پوچی توان رسانه‌ای رژیم صهیونیستی و آمریکا مشخص شد، شاید دیده باشید که اسرائیل تا قبل از این ماجرا همیشه عنوان می‌کرد که از قدرت بالایی برخوردار است و هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را از لحاظ اطلاعاتی و نظامی به چالش بکشد. سیستم اطلاعاتی، عملیاتی و گنبد آهنین آن‌ها در حملات موشکی ایران به درستی جواب نداد. این عملیات یک ضربه جبران‌ناپذیر هم از لحاظ نظامی و حیثیتی به آمریکا وارد کرد و اثرات آن را در حال حاضر شاهد هستیم که در حمایت از این قضیه دانشگاه‌های آمریکا پای کار آمدند و انزجار خود را از ژیم صهیونیستی و حمایت‌های آمریکا اعلام کردند.

وی افزود: مطمئناً افکار عمومی دنیا بیش از پیش پای کار خواهد آمد و وعده راستین قرآن هست که باطل رفتنی است و هیچ جایی  نخواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از مردم غزه از اثرات عملیات «وعده صادق» بود
  • خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ ویرانگر در غزه
  • شبکه آمریکایی‌: بایدن به دنبال اعطای پناهندگی به برخی از آوارگان فلسطینی است
  • گوترش: عملیات در رفح یک تراژدی ویرانگر خواهد بود/ درباره گورهای جمعی تحقیق شود
  • حضور ویرانگرِ آمریکا در افغانستان + فیلم
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • آمریکا با هواپیمای آخرالزمانی آماده جنگ احتمالی هسته‌ای می‌شود
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه