Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@16:58:28 GMT

تخصیص اعتبار ۳۰ هزار میلیاردی در حوزه زیتون رودبار

تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۲۷۷۴۳

تخصیص اعتبار ۳۰ هزار میلیاردی در حوزه زیتون رودبار

ایسنا/گیلان نماینده رودبار در مجلس، از تخصیص اعتبار ویژه برای زیتون خبر داد و خاطرنشان کرد: برای نخستین بار زیتون به عنوان دانه روغنی دیده شده و در تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۱ برای زیتون در کنار گندم، جو و دانه های روغنی ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

مهرداد گودرزوند چگینی، با اشاره به شرایط ناشی از آزاد شدن ارز ترجیحی، اظهار کرد: سال گذشته مجلس به خاطر تبعات آزادسازی نرخ ارز به لایحه دولت رای نداد و لذا در بودجه ۱۴۰۱ پیشنهادات مختلفی را برای چگونگی اجرای آن مطرح کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم جلوگیری از افزایش قیمت کالاها و اثرات تورمی آن، افزود: در بودجه سال جاری مقرر شد چنانچه دولت قصد دارد کالایی را از سبد ارز ترجیحی حذف کند، باید از طریق کالابرگ الکترونیکی و بیمه پزشکی اقدام کند تا مصرف کننده زیان نبیند و نرخ کالاها و خدمات به نرخ شهریور ۱۴۰۰ باقی بماند.

نماینده رودبار در مجلس شورای اسلامی در گفت وگوی ویژه خبری، با بیان اینکه دولت قبل از فراهم کردن زیرساخت کالابرگ الکترونیکی حذف ارز ترجیحی را آغاز و اقدام به جبران افزایش قیمت ها با پرداخت نقدی کرد، گفت: متاسفانه شاهد افزایش قیمت کالاها بودیم.

گودرزوند، کاهش عوارض گمرکی از چهار درصد به یک درصد را از دیگر اقدامات دولت در جهت کنترل قیمت کالاها دانست و تصریح کرد: امروز در موقعیت جنگ اقتصادی هستیم و باید بازار را مدیریت کنیم تا مردم متحمل افزایش قیمت نشوند.

وی در ادامه بر لزوم اصلاح قانون برنامه و بودجه تاکید کرد و ادامه داد: این قانون مصوب سال ۵۱ است و تاکنون دست نخورده باقی مانده، در حالی که پاسخگوی سیستم اداره کشور نیست. خواستار ارائه لایحه برنامه و بودجه به صورت ملی، استانی و شهرستانی هستیم که از پنج سال به چهار سال کاهش یابد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، از تخصیص اعتبار ویژه برای زیتون خبر داد و خاطرنشان کرد: برای نخستین بار زیتون به عنوان دانه روغنی دیده شده و در تبصره هشت قانون بودجه ۱۴۰۱ برای زیتون در کنار گندم، جو و دانه های روغنی ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی موظف به بهینه سازی این چهار محصول در قالب پرورش و بهسازی است، عنوان کرد: مشکلات زیتون در حوزه مگس زیتون و صنایع تبدیلی نیز برطرف خواهد شد.

گودرزوند، از پیشرفت ۷۰ درصدی سد دیورش رودبار خبر داد و اضافه کرد: ۱۵۰ میلیارد تومان برای راه اندازی ایستگاه پمپاژ سد تخصیص یافته و طی سه سال آینده مشکل آب پنج شهر و ۲۸ روستای شهرستان رودبار حل می شود.

وی با بیان اینکه در طرح آبرسانی قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) بسیج سازندگی ۶۷ روستای شهرستان رودبار دیده شده است، تاکید کرد: شهر رودبار نیز مشکل فرسودگی شبکه آب دارد که تاکنون بخشی از آن را جایگزین کردیم.

نماینده رودبار در مجلس، با اشاره به حمایت دولت و مجلس از سرمایه گذاران حوزه انرژی های پاک در شهرستان رودبار، یادآور شد: چهار نقطه در شهرستان برای نیروگاه خورشیدی تعیین و تاکنون دو نقطه برای سرمایه گذاری آماده سازی شده است؛ البته سرمایه گذاران باید پیوست های فرهنگی و زیست محیطی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه معدن داران آسایش مردم رودبار را بر هم زده اند، اظهار کرد: بهره برداری از معادن رودبار به طبیعت و محیط زیست منطقه آسیب زده و مردم در شهرها و روستاهای دارای معدن ناراضی هستند. در این راستا خواستار ورود دستگاه های نظارتی به موضوع معادن رودبار و تخلفات زیست محیطی آن هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زيتون مهرداد گودرزوند چگینی دانه هاي روغني حذف ارز ترجیحی افزایش قیمت برای زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۲۷۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است

وزیر کشور با اشاره تشیکل استان تهران شرقی و غربی گفت: برنامه تقسیمات کشوری، براساس نیازهای هر منطقه به توسعه و اداره بهتر با توجه به میزان جمعیت، طراحی می‌شود و این موضوع در دست بررسی است.

به گزارش مشرق، احمد وحیدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع انسداد مرزها گفت: انسداد مرز یک پروژه قدیمی است و کار در مقاطع مختلفی دنبال و بعضا رها شده است. اکنون رئیس‌جمهور در این خصوص تصمیمات مهمی گرفته‌اند و برای آن منابع جدیدی پیش‌بینی شده تا این کار با همت بیشتری انجام شود که در دست اجراست.

وی با بیان اینکه موضوع استان تهران شرقی و غربی در دست بررسی است، گفت: برنامه تقسیمات کشوری، براساس نیازهای هر منطقه به توسعه و اداره بهتر با توجه به میزان جمعیت، طراحی می‌شود.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره توافق با پاکستان برای ورود به خاک این کشور به منظور مبارزه تروریست‌ها، گفت: مقامات پاکستانی کاملا اظهار آمادگی کردند که با هماهنگی هم اقداماتی هم انجام دهیم. الان بحث ادامه عملیات مطرح نیست؛ موضوع مهم این است که آنها هم کاملا با جمهوری اسلامی ایران در موضوع مبارزه با تروریسم هم‌نظر هستند. بعد از سفر رئیس جمهور گام‌های خوبی برداشته می‌شود.

وحیدی با اشاره به تخصیص اعتبار برای بازسازی خرابی‌های پس از سیل استان سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: فعلا دولت مصوب کرد که ۱.۵ همت اعتبار تخصیص پیدا کند، البته طبیعتاً ممکن است بیش از اینها نیاز باشد که در وقت مقتضی با ارزیابی‌های مجدد، تخصیص اعتبار خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • انعقاد قرار با روس‌ها برای صادرات زیتون رودبار
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای بازسازی شبکه فاضلاب اصفهان
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • در مجلس آینده تضارب آرا وجود خواهد داشت
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث مخزن آب آشامیدنی در گوجان
  • وزیر کشور: تقسیم استان تهران در دست بررسی است
  • وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است