Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، دکتر بهرام عین‌الهی عصر امروز ۲۱ مرداد در شورای اداری رفسنجان اظهار کرد: کمتر کسی است که رفسنجان را نشناسد، این شهرستان بواسطه حضور مردان بزرگ در لشکر ۴۱ ثارالله در دفاع مقدس، شهری تاریخی و مردمان زحمتکش که در انقلاب نقش مهمی داشتند مطرح است.

وی افزود: ۴۳ سال از انقلاب می گذرد و دشمنان چه با تحریم ها و مشکلات اقتصادی و جنگ تحمیلی می خواستند مانع از پیشرفت مردم ما شوند اما ملت ایران بصورت مقاوم ایستادگی کردند و امروز در جنگ اقتصادی، هر کدام از ما در اقتصاد مقاومتی نقش مهمی بر عهده داریم و کشور ما علیرغم این فشارها همیشه رو به پیشرفت بوده و قوی ترین کشور از نظر نظامی و قوی ترین حوزه سلامت منطقه را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عین‌الهی ادامه داد: در قبل از انقلاب بسیاری از مردم بخاطر بیماریهای پیش پا افتاده مجبور بودند که به خارج از کشور بروند اما اکنون برعکس است و بسیاری از بیماران از کشورهای خارجی برای درمان به ایران مراجعه می کنند. در بیماری کرونا نشان دادیم که کشور ما از کشورهای پیشرفته قوی تر عمل کردیم و به خوبی این بیماری را مهار کردیم.

وزیر بهداشت با اشاره به راه اندازی شش مرکز تولید واکسن کرونا در کشور، یادآور شد: امروزه نه تنها واکسن کم نداریم بلکه آماده صادرات واکسن به کشورهای مختلف هستیم. در زمینه های سلامت نیز با جهشی که در صنایع دارویی و تجهیزات پزشکی داریم در این زمینه هم صادرات انجام دهیم و باعث شکوفایی صنایع داخلی شویم.

عین‌الهی در ادامه با اشاره به اینکه راهکارها و فعالیتهای انجام گرفته نباید یک وجهی باشد، افزود: با توجه به شرایط زمان شاید لازم باشد تغییراتی در آن بدهیم. باید اتاق فکری داشته باشیم که در هر مورد لازم بود روش کاری خود را تغییر دهیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: در این منطقه با وجود مجتمع مس سرچشمه، کارهای گسترده‌ای می توان انجام داد. وضعیت کشاورزی، آبیاری نیاز به تجدیدنظر دارد و ایده داد. اولین MRI کشور در رفسنجان ایجاد شد که این نشان می دهد در گذشته با فکر و ایده ای که داشتند اینجا این مرکز را راه اندازی کردند.

عین الهی از فرماندار و مسئولین رفسنجان خواست با مشورت با جوانان نخبه، ایده هایی خلاقانه با نیروهای باسواد و مبتکر استعدادها را در رفسنجان شکوفا کند و در ادامه گفت: مشکلات حوزه بهداشت و درمان امشب در شورای اداری استان مطرح می کنیم و موارد مکتوب را بررسی خواهیم کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وضعیت سلامت در رفسنجان را وضعیتی بالا در سلامت کشور برشمرد و افزود: اگر کشور را در نظر بگیریم وضعیت سلامت در رفسنجان بالای متوسط است و رفسنجان دانشگاه علوم پزشکی دارد که ممتاز است. کمترین جایی در کشور مرکز استان نباشد و دانشگاه علوم پزشکی داشته باشد.

عین‌الهی وجود ۲۱۰ هیات علمی، ۵ دانشکده، ۹ مرکز تحقیقات، یک پژوهشکده و ۷۰۰ ظرفیت خوابگاه دانشجویی را از ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان برشمرد و گفت: رفسنجان از نظر درمانی ۴۸۴ تخت فعال دارد و ۱۴۱ مرکز بهداشتی در این شهرستان وجود دارد که از متوسط کشوری بالاتر است. اگر چه می تواند بهتر از این باشد و ما نیز کمک می کنیم که وضعیت این شهرستان ار نظر درمانی و پزشکی بهتر شود.

وی با اشاره به گذشت ۳۶ سال از تاسیس دانشکده پزشکی و ۳۰ سال از تاسیس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، عنوان کرد: از مردم و خیّرین این شهرستان قدردانی می کنیم. نکته قابل ذکر این است که جمعیت رفسنجان رو به کاهش است. مقام معظم رهبری در سالهای اخیر بر جوانی جمعیت تاکید کرده اند و تمام مراکز بهداشتی رفسنجان باید مبّلغ افزایش جمعیت باشند.

وزیر بهداشت تأکید کرد: اگر جمعیت کم شود کاری نمی توان انجام داد و باید به آن توجه ویژه شود. در بحث بهداشت که مهمتر از درمان است باید توجه ویژه ای به مراکز جامع بهداشت و خانه های بهداشت انجام شود.

عین‌الهی همچنین به کاهش فعالیتهای ورزشی اشاره و بیان کرد: در این زمینه لازم است اقداماتی در این قضیه در شهرستان صورت بگیرد. در مجموع با تلاشی که در سایر حوزه های دولت خواهد شد سعی می کنیم نیازهای مقطعی را حل کنیم اما لازم است به شکل درازمدت حل گردد. مسئله مهم این است که کشور وقتی می تواند پبشرفت کند که همه ما با تمام توان کار کنیم.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: صادرات واکسن وزیر بهداشت دانشگاه علوم پزشکی وزیر بهداشت عین الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۰۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی توانمند است و ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایران مشغول فعالیت هستند از این رو ایران می تواند این محصولات را به کشور‌های حوزه آفریقایی صادر کند.

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو درباره صادرات تجهیزات پزشکی ایران به دیگر کشورها  افزود: هم اکنون تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه خاورمیانه، آسیا  حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه  تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

آصف مهدوی گفت: تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال فن آوری ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های آفریقایی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • دستاورد ۵میلیارد یورویی اکسپو ایران
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری