Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای اداری شهرستان رفسنجان با حضور بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نماینده ویژه ریاست جمهوری و مسئولان شهرستان در محل فرمانداری برگزار شد.

حسین رضایی، فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه اعتبار شهرستان رفسنجان، طی امسال ۸۷ میلیارد تومان است، گفت: تقریبا از این رقم، ۴۰ میلیارد تومان تخصیص می‌یابد که با جمعیت ۳۰۰ هزار نفری، شهر‌ها و ناحیه‌های اطراف باید مدیریت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می‌گوید: اقتصاد شهرستان از طریق باغات پسته بوده که ۲ سال است محصولی به علت سرمازدگی و دیگر عوامل برداشت نمی‌شود، هر چند مجتمع بزرگی، چون مس سرچشمه در این شهرستان است؛ اما هنوز گردش مالی آن در شهرستان ملموس نیست.

رضایی بیان کرد: در دولت سیزدهم خوشبختانه سرمایه گذاری صنایع زیردستی مس با زیرساخت‌هایی که در منطقه ویژه اقتصادی مهیا کرده است، فراهم شده است.

او تصریح کرد: ۱۵ هزار بیکار در شهرستان رفسنجان وجود دارد.

فرماندار شهرستان رفسنجان از آب شرب شهرستان به عنوان اولین اولویت مردم این منطقه یاد کرد و گفت: با خسارت‌هایی که سیل اخیر به زیرساخت‌های شهرستان زد، بحث آب آشامیدنی شهر حل نشده است.

فرماندار رفسنجان می‌گوید: اگر اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان موجود باشد کلیه زیرساخت‌های آن بهبود می‌یابد.

او ساماندهی اتباع بیگانه را اولویت دوم شهرستان عنوان کرد و گفت: این مهم مطالبه مردمی است و باید به صورت جد پیگیری و برنامه ریزی شود.

رضایی گفت: شبکه راه‌های شهری و روستایی با امکانات فعلی جوابگو مردم نیست؛ جاده نوق حادثه خیزترین جاده استان به طول ۹۰ کیلومتر است که قریب به ۷۰ کیلومتر آن با اعتبارات کم تکمیل نشده و هر ساله شاهد تصادفات بسیار زیادی در این جاده هستیم.

او با تاکید به موضوع اقتصاد تک محصولی شهرستان، گفت: تسهیلات سرمایه گذاری برای امورات باغی و هم چنین تسهیلات خسارت سرمازدگی به کشاورزان داده نشده است و با وجود سیل، ۱۰ هزار هکتار باغات پسته خسارت دید و چاه‌های کشاورزی از مدار خارج شده اند.

مشکل آب و فاضلاب شهری و روستایی، مشکلات مسکن در اثر سیل در روستا‌های سیل زده، مشکل احداث بیمارستان و خسارت سیل در آموزش و پرورش، گاز و برق، آب و …  و مشکل قبوض برق کشاورزان از دیگر مواردی بود که فرماندار رفسنجان به وزیر انتقال داد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزیر بهداشت خسارات سیل شهرستان رفسنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۰۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت

مهدی نقدی، فرماندار شفت همزمان با آغاز کشت برنج در شالیزار‌های این شهرستان از ۲ مجموعه بانک نشاء گلخانه‌ای و سنتی در روستای لَختَکی بازدید کرد.

او با بیان اینکه شهرستان شفت دارای ۷ بانک نشاء برنج است، گفت: در نظر داریم در آینده نزدیک با حمایت آن را به سقف ۱۰ واحد برسانیم.

فرماندار شفت تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه نشا می‌شوند و همچنین بیش از ۱۱۰ دستگاه نشاکار در فصل کشت برنج در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا یوسف نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شفت هم در این بازدید حمایت و ترغیب کشاورزان به ایجاد بانک نشاء برنج را از مهمترین برنامه‌های این اداره اعلام کرد.

به گفته او، کشت مکانیزه برنج ضمن اینکه از لحاظ هزینه‌ای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شفت افزود: کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید و تهیه نشاء سالم و عاری از افت و بیماری از مهمترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

شهرستان شفت در ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • فرماندار رفسنجان با اهدای گل به دیدار کارگران سطح شهر رفت
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • تلف شدن ۵۷ رأس گوسفند در برخورد با قطار در قزوین
  • تلف شدن ۵۷ رأس گوسفند در برخورد با قطار در آبیک
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور