Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر هر بخشی آنچه را که نیاز دارد خودش سرمایه گذاری کرده و آن را تولید کند گامی روبه جلو در مسیر توسعه کشور برداشته ایم.

عزت الله اکبری تالارپشتی در گفت وگو با ایسنا با تاکید بر ضرورت اهتمام صنایع برای تولید برق مورد نیاز خود، بیان کرد: ما بارها تاکید داشته ایم که باید از ظرفیت بخش خصوصی، دانشمندان، مراکز تحقیقاتی، دانشگاه ها و شرکت های دانش بنیان و سایر فعالان اقتصادی کشور خود در مسیر تولید برق استفاده کنیم و از این طریق می توانیم مشکلات دست و پا گیر پیش آمده را کنار بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون صنایع مجلس ادامه داد: دو مدل در این زمینه اجرایی شده است؛ در حوزه پتروشیمی کارفرمایان تولید محصولات درخواست داشتند و ما آنها را به وزارت نفت متصل کردیم و وزیر نفت نیز موضوع را پیگیری کرد و قراردادی امضا و در نهایت بنا شد وزارت نفت میدانی را در اختیار این بخش قرار داده تا خودشان برق تولید کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: مدل بعدی به فعالان در حوزه فولاد بازمی گردد. فولادی ها از اینکه بعضا ۴۰ روز با تعطیلی به دنبال کمبود برق مواجه بودند، انتقاد داشتند. صنعت فولاد زنجیره بالادستی خیلی از صنایع است، جلسه مفصلی با انجمن فولاد برگزار کردیم بنده نیز همین مسیر را به آنها نشان دادم و آنها نیز این مدل را پذیرفتند.

به گفته وی مدل اول که پتروشیمی ها برای تولید برق پذیرفتند حدود ۷ میلیارد یورو هزینه دارد و هزینه مدل دوم نیز حدود ۶  میلیارد یورو است اما هر دو بخش پتروشیمی و فولاد پذیرفتند که برق مورد نیاز خود را تولید کنند و در هر کجا اضافه داشتند به دولت نیز این برق را بفروشند.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: این موضوع در قانون نیز دیده شده است اما دولت قبلی مقداری با تولید کنندگان برق بد برخورد کرد و خیلی از آنها تعطیل شدند. امروز نیز  همچنان بخشی از آنها تعطیل هستند.

اکبری تصریح کرد: بنده با وزیر نیرو هم صحبت کردم و بنا شد این موضوع را پیگیری کند، اگر هر بخشی آنچه را که نیاز دارد خودش سرمایه گذاری کرده و آن را تولید کند ما گامی رو به جلو در توسعه کشور برداشته ایم، در خصوص برق نیز اینگونه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس یازدهم برق صنعت برق تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۲۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود

حسین زند گفت: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی با ارائه یارانه کود و سبد کودی کامل، نقش مهمی در حمایت از کشاورزان استان و تولید پایدار گندم ایفا می‌کند که در همین رابطه در سال ۱۴۰۲ حدود ۱۸ هزار تُن انواع کود‌های شیمیایی یارانه‌ای بین کشاورزان قمی توزیع شد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم افزود: تلاش ما این است که با تامین و توزیع به‌موقع کود‌های پایه کشاورزی و ترویج دانش فنی مصرف این نهاده‌ها در میان بهره‌برداران، به‌منظور تولید پایدار محصولات راهبردی همچون گندم و دیگر غلات، نقش موثری ایفا کنیم.

او  ادامه داد: در همین راستا در سالی که گذشت، به مدد همت و تلاش بی‌وقفه کشاورزان و حمایت‌های دولت، با تامین به‌موقع و توزیع گسترده و مصرف قابل توجه کود‌های پایه کشاورزی، شاهد رشد در تولید گندم بودیم که این دستاورد بزرگ، مرهون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه همه دست‌اندرکاران این زنجیره است.

زند گفت: یکی از مهمترین عواملی که می‌تواند منجر به افزایش کمی و کیفی انواع محصولات کشاورزی شود، بهبود تغذیه گیاهی است. هر چقدر تغذیه گیاهی بهتر و هدفمندتر انجام شود، نتیجه حاصل از آن در بهبود کمی و کیفی محصول آن بهتر خواهد بود. در همین رابطه مصرف کافی و متعادل انواع کود‌های شیمیایی به‌خصوص کود‌های فسفاته و پتاسه نقش بسیار موثری دارد.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی قم بیان کرد: با توجه به شرایط خاصی که استان قم به لحاظ تنش‌های آب و هوایی دارد، تغذیه گیاهی در آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند و باید به آن توجه ویژه‌ای شود، ما در سه سال گذشته با انجام کار‌های ترویجی که با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفت و با تدارک و فراهم نمودن سبد کودی کامل، انواع کود‌های پتاسه و فسفاته از طریق شبکه رسمی توزیع شرکت خدمات حمایتی کشاورزی درسطح استان (کارگزاری‌های توزیع نهاده‌های کشاورزی) توزیع و دربخش کشاورزی استان مصرف شد.

او  افزود: در نتیجه توانستیم عدد بسیار خوبی از مصرف ترکیب مناسب کود‌ها را داشته باشیم. این اقدام‌ها باعث شد که استان قم در سال‌های اخیر رتبه برتر در مصرف بهینه و متعادل و ترکیب مناسب کودی در سطح کشور را به دست آورد.

به گفته متولیان بخش کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • مقام دوم گردش مالی در کشور برای صنعت غذایی
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای