Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان از مردم خواست موارد مربوط به کلاهبرداری‌های اینترنتی را از طریق سامانه سجام گزارش کنند.

جلسه هم‌اندیشی درخصوص بررسی راه‌کارهای پیشگیری از جرایم فضای مجازی با حضور سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان و فرماندهی پلیس فتا استان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری هرمزگان بیان داشت: متاسفانه پرونده‌های جرایم حوزه فضای مجازی در سال‌های اخیر افزایش داشته است که کلاهبرداری اینترنتی در صدر موضوعات قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام صادقی تصریح کرد: بیش از نیمی از کلاهبرداری‌های اینترنتی در استان از طریق درج و فروش کالاهای غیرواقعی در سایت‌های آگهی رایگان از جمله دیوار و شیپور و... انجام میشود. همچنین کلاهبرداران زیادی در شبکه اجتماعی اینستاگرام نیز فعال بوده و اقدام به فریب شهروندان نموده‌اند.

وی افزود: یکی از راه‌های پیشگیرانه الزام به احراز هویت کاربران در سایت و اپلیکیشن دیوار و شیپور می‌باشد، با توجه به کافی نبودن اقدامات انجام شده توسط این سایت‌ها لازم است مدیران این سایت‌ها نسبت به احراز هویت «تمام کاربران آگهی‌دهنده» از طریق مطابقت کدملی با شماره همراه ثبت‌نام شده اقدام نمایند.

صادقی ادامه داد: احراز هویت بایستی به نحوی باشد که کدملی، شماره همراه و شماره حساب متعلق به فرد در سایت ثبت و صحت آن بررسی و تایید شود. سایت‌های مذکور می‌توانند برای تحقق این امر از سایت احراز مشتریان تجارت الکترونیک (امتا EMTA) زیرنظر وزارت صنعت، معدن و تجارت استفاده نمایند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: برای پیشگیری از هرگونه کلاهبرداری اینترنتی، شهروندان پیش از واریز وجه به حساب فروشندگان کالا در فضای مجازی حتما از وجود و صحت کالای موردنظر اطمینان حاصل کنند. همچنین از کلیک برروی لینک‌های ناشناس که از شماره تلفن‌های شخصی ارسال شده و نصب اپلیکیشن‌های ناشناس جدا خودداری نمایند.

وی در پایان از شهروندان خواست گزارشات مربوط به کانال‌ها، صفحات و اشخاص فعال در فضای مجازی (تلگرام، اینستاگرام ، واتس‌اپ، دیوار و...) که اقدام به کلاهبرداری اینترنتی می‌نمایند را بهمراه مستندات در سامانه سجام قوه‌قضاییه به آدرس sajam.scpd.ir ثبت کنند تا رسیدگی و با متخلفان برخورد شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سرهنگ "حسن ابوالحسینی" اظ‌ها داشت: در پی مراجعه تعدادی از شهروندان به این پلیس مبنی بر سرمایه گذاری در کانال تلگرامی اکسیر فارابی و کلاهبرداری از آنها، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا یزد قرار گرفت. 
رئیس پلیس فتا استان یزد افزود: شاکیان در اظهارات خود عنوان داشتند درشبکه اجتماعی تلگرام با شخصی که مدعی بود در زمینه سرمایه گذاری اکسیر فارابی فعالیت می‌کند و سود‌های کلانی در ازای سرمایه گذاری در این زمینه پرداخت می‌کند، آشنا شدیم ومدت کوتاهی با وی درارتباط بودیم و پس ازجلب اعتماد جمعآ مبلغ ۱۵ میلیارد ریال جهت سرمایه گذاری در زمینه این بازار برای وی واریز کردیم و بعد از واریز وجوه و عدم پاسخ از وی متوجه شدیم مورد کلاهبرداری قرار گرفته ایم. 
ابوالحسینی ادامه داد: با توجه به ارائه مستندات توسط شاکیان و با بررسی‌های اولیه و اقدامات تخصصی صورت گرفته، مشخص شد متهم ساکن یکی از استان‌های غرب کشور بوده، در این خصوص با هماهنگی مقام قضائی نامبرده دستگیر و به پلیس فتا استان یزد منتقل شد. 
وی بیان داشت: متهم پس از دستگیری به کلاهبرداری ازحساب ۲۰ نفر از هموطنان سراسر کشور تا این لحظه اعتراف کرد. 
وی توصیه کرد: هنگام سرمایه‌گذاری توجه کنید که شما نباید به افراد حقیقی اعتماد کنید. یک شرکت سرمایه‌گذاری باید توسط نهاد‌های نظارتی، تایید شده باشد تا امکان اعتماد به آن وجود داشته باشد و به هیچ عنوان دارایی خود را به دست افرادی که با وعده سود‌های غیرواقعی و وسوسه برانگیز، از شما درخواست وجه می‌کنند، نسپارید. 
رئیس پلیس فتای استان یزد، خاطرنشان کرد: سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.gov.ir آماده دریافت گزارش‌های مردمی بوده و همچنین کاربران گرامی می‌توانند آخرین اخبار حوادث و رویداد‌های سایبری را از این سایت دریافت کنند وشماره تماس ۰۹۶۳۸۰ به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر استان است.

دیگر خبرها

  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • سامانه دهک ریاست جمهوری فعال نشده است | مردم از باز کردن لینک ارسالی خودداری کنند
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی