Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی از پارلمان و دولت این کشور خواست از کارهای بی‌فایده دست برداشته و اصول قانون اساسی را جهت برگزاری انتخابات برای حل بحران سیاسی کشور تصویب کنند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، عبد الحمید الدبیبه، نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی در سخنرانی در مراسم روز جهانی جوانان که در شهر الخمیس واقع در غرب این کشور برگزار شد، با تاکید بر اینکه نمی‌توان خواست ملت را نادیده گرفت، اظهار کرد: ما هیچ گزینه‌ای پیش رو و یا پشت سرمان نداریم جز اینکه در مسیر برگزاری انتخابات قدم برداریم و قدرت را تقسیم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الدبیبه در ادامه خطاب به پارلمان و دولت این کشور گفت: از کارهای بی‌فایده دست بردارید، شما باید اصول قانون اساسی را تصویب کنید تا از طریق آن انتخابات مورد نظر برگزار شود چراکه نمی‌توان راه دومی را در پیش گرفت.

نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی در ادامه پارلمان و دولت را به تلاش برای ابقای خود و تکرار مراحل انتقالی متهم کرد.

هنوز پارلمان و دولت لیبی واکنشی نسبت به اظهارات الدبیبه نداشته‌اند.

در نتیجه بحران سیاسی لیبی، سازمان ملل ابتکارعملی را برای حل این بحران آغاز کرده و آن تشکیل کمیته‌ای از پارلمان و دولت جهت توافق درباره اصول قانون اساسی مربوط به برگزاری انتخابات در آینده نزدیک است.

اما این کمیته پس از سه دوره مذاکرات در مصر، نتوانست درباره بندهای مورد اختلاف در قانون اساسی به توافقی برسد و همین مساله ابتکارعمل پیشنهادی سازمان ملل را به بن‌بست رساند.

الدبیبه درباره نقش کابینه خود گفت: کابینه ما بودجه لازم را به کمیسیون ملی و عالی انتخابات ارائه کرد اما مشکل اصلی یعنی عدم توافق درباره اصول انتخابات در قانون اساسی هنوز وجود دارد.

نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی افزود: ما هرگز اجازه نخواهیم داد یک بیگانه بر ما حکومت کند و یا کسی برنامه‌های کشورهای خارجی و یا برخی احزاب را اجرا کند.

او درباره حاکمیت در لیبی گفت: می‌خواهم این پیام روشن را به مردمی بدهم که تلاش می‌کنند بار دیگر کشور را به جنگ بکشانند، به فرزندانتان نگاه کنید آنها به جای اینکه در دانشگاه‌ها باشند، اکنون نقص عضو شده و یا دفن شده‌اند. ما نمی‌توانیم به عقب بازگردیم و به آنهایی که می‌خواهند با کودتاهای نظامی قدرت را به دست بگیرند، می‌گوییم آن زمان گذشته است.

لیبی با بحرانی سیاسی مواجه بوده و دو دولت در این کشور بر سر قدرت با یکدیگر درگیر هستند، یکی دولتی به ریاست فتحی باشاغا که ابتدای مارس گذشته از سوی پارلمان این کشور تعیین شد و دیگری کابینه‌ای‌ به ریاست الدبیبه است که از انتقال قدرت خودداری کرده و تاکید دارد قدرت را تنها به دولتی که از طریق یک پارلمان جدید منتخب تعیین شود، واگذار می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: عبدالحمید الدبیبه ، لیبی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عبدالحمید الدبیبه لیبی نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی پارلمان و دولت قانون اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۵۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.


۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900070

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست
  • بهادری جهرمی: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید برای ساماندهی حجاب نیست
  • گام عملی برای جهش تولید
  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • عراق قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • عراق قانون مجازات همجنس‌گرایی را تصویب کرد
  • بورکینافاسو خواهان استفاده از توانمندی‌های ایران است
  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید