Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی‌تبار گفت: با وجود اینکه اجباری در تزریق واکسن کرونا وجود ندارد اما خانواده‌ها برای ایمنی و سلامت دانش آموزان نسبت به دریافت دوز یادآور فرزندان خود اهتمام ویژه داشته باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید احمد حسینی تبار در گفتگو با خبرنگار یزدرسا، در خصوص واکسینه شدن دانش آموزان قبل از بازگشایی مدارس گفت: با توجه به اینکه احتمالاً با پیک جدیدی از اوج‌گیری کرونا در استان و کشور مواجه هستیم یکی از اقداماتی که می‌توان مانع از رخداد این پیک کرونا شویم و یا مشکلات کمتری به جامعه و به خصوص قشر محصل تحمیل کند دریافت دوز یادآور واکسن کرونا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به خانواده‌ها توصیه می‌کنیم قبل از بازگشایی مدارس نسبت به تزریق واکسن کرونای فرزندان خود اقدام کنند و مدیران مدرسه با ارتباطی که با والدین در قالب مراجعه حضوری به مدرسه یا گروه‌های کلاسی در فضای مجازی دارند آن‌ها را برای واکسینه شدن و دریافت دوز یادآور ترغیب کنند.   رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش‌وپرورش استان یزد گفت: با وجود اینکه اجباری برای تزریق واکسن کرونا برای هیچ گروه سنی وجود ندارد اما برای ایمنی و سلامت دانش آموزان و حضور بی‌دغدغه آنها در مدارس و آموزش حضوری سال تحصیلی لازم است قبل از بازگشایی مدارس دانش‌آموزان ۵ تا ۱۱ سال حداقل یک نوبت واکسن و دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال نیز دوز یادآور واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.   حسینی‌تبار عنوان کرد: با همه‌گیر شدن بیماری کرونا و وضعیت بحرانی که در کشور به وجود آمد مردم به خوبی نسبت به دریافت واکسن کرونا استقبال کردند و طی یک ماه بسیاری از دانش آموزان واکسینه شدند اما با کنترل بیماری در کشور، هر چه به سمت شرایط ایمن‌تر نزدیک شدیم، استقبال از دریافت واکسن کاهش یافت.   وی افزود: در شرایطی احتمالاً در پیک جدید شیوع کرونا قرار گرفتیم و به زودی شاهد بازگشایی مدارس هستیم که گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال در استان یزد کمتر از ۲۵ درصد واکسن دریافت کرده‌اند که می‌تواند زنگ خطری برای سلامت آنها باشد بنابراین برای ایمنی و سلامت خود، خانواده‌ها، معلمان و کادرمدرسه حتماً باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.   رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش‌وپرورش استان یزد افزود: دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال در استان یزد در اوج‌گیری کرونا و با فراخوانی که انجام گرفت تقریباً بالای ۸۰ درصد واکسینه شدند اما برای اینکه در سال تحصیلی جدید با کمترین مشکل مواجه باشیم و با آموزش حضوری بتوان کمبودهای دو سال گذشته را جبران کرد توصیه می‌کنیم این دانش‌آموزان نیز نسبت به دریافت دوز یادآور واکسن کرونا اقدام کنند و در این زمینه خانواده‌ها اهتمام ویژه داشته باشند.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دوز یادآور واکسن کرونا دریافت دوز یادآور بازگشایی مدارس تزریق واکسن دانش آموزان خانواده ها استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • حال مساعد مصدومان حادثه تصادف اتوبوس دانش‌آموزان یزدی
  • تصادف اتوبوس حامل دانش‌آموزان یزدی با تریلر در اردکان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • تصادف اتوبوس حامل دانش‌آموزان یزدی در محور طبس
  • ۱۰ مصدوم در حادثه اتوبوس حامل دانش‌آموزان یزدی در محور یزد-طبس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال