Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران از ابلاغ وزارت کشور برای انطباق برنامه های توسعه ای شهرداری ها با دوره های مدیریت شهری خبر داد و گفت:  از این پس برنامه های پنجساله شهرداری های کشور طبق دوره چهارساله مدیریت شهری برای 4 سال تدوین می شود که شهرداری تهران نیز برای تدوین برنامه 4 ساله چهارم مدیریت شهری 11 کمیته تخصصی تشکیل داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران، امیر شهرابی در آیین آغاز تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری تهران ضمن خیرمقدم به مدعوین و تسلیت ایام محرم اظهار داشت: پس از ابلاغ لزوم تهیه برنامه‌های میان‌مدت شهری در زمانبندی 4 ساله توسط سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور به مجموعه های کشوری، مجموعه اداره کل برنامه و بودجه شهرداری تهران تدوین برنامه چهارم را در دستور کار قرار داد.
وی با اشاره به انطباق دوره برنامه با دوره مدیریت شهری، افزود: قرار است برنامه های میان مدت 4 ساله متناظر با دوره های مسئولیت مدیریت شهری شهرداری های کشور تهیه و تدوین شوند تا موضوع پاسخگویی و ارزیابی عملکرد هر دوره مدیریت شهری متناسب با برنامه تدوین شده برای مردم قابل سنجش و رصد باشد.
شهرابی، ضمن تشریح ساختار و ارکان تدوین برنامه چهارم اعم از ستاد عالی، شورای راهبری و تلفیق، دبیرخانه، کمیته علمی، کمیته منابع و مصارف، کمیته های تخصصی و کارگروه های مناطق 22گانه برنامه چهارم، تعداد احکام صادر شده برای دست اندرکاران تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری تهران را 187 عدد اعلام کرد.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: 11 کمیته تخصصی شامل اجتماعی و فرهنگی، حمل و نقل و ترافیک، فنی و عمرانی، خدمات شهری و محیط زیست، ایمنی و مدیریت بحران، شهرسازی و معماری، هوشمندسازی، توسعه مدیریت، سرمایه انسانی، مالی و اقتصاد شهری و منابع و مصارف برنامه در تدوین برنامه یاری خواهند کرد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در دیدار با نمایندگان مجلس در خصوص ضرورت اتخاذ دیدگاه مسئله محوری، اذعان داشت: بناداریم در برنامه چهارم با نگاه مسئله محور، ضمن شناسایی مسائل اصلی شهر برای آن برنامه تنظیم نماییم.
شهرابی، سیاست های کلی نظام، ابلاغیه مقام معظم رهبری، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، سیاست های ابلاغی شورای اسلامی شهر تهران و سیاست های شهردار تهران و بخشی از احکام باقیمانده برنامه سوم توسعه شهر تهران که عملیاتی نشده است را از جمله اسناد بالادستی تنظیم برنامه چهارم مدیریت شهری تهران برشمرد.
وی به زمانبندی تهیه برنامه چهارم توسعه مدیریت شهری تهران اشاره کرد و گفت: منطق برنامه ایجاب می کند تا قبل از فصل پیشنهاد و تصویب بودجه 1402 برنامه چهارم تهیه شود و به تصویب شورای اسلامی شهر تهران برسد.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران خاطرنشان ساخت: بناداریم با همراهی تیم تشکیل شده، تا پایان شهریور ماه احکام و مواد برنامه را آماده کرده و در مهرماه در ستاد عالی و شورای راهبری، نهایی کنیم و در آبان ماه قبل از فصل پیشنهاد لایحه بودجه 1402 شهرداری تهران، به تصویب شورای اسلامی شهر تهران برسانیم.
وی، شروع فرایند تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری تهران در قالب انجام اقدامات اجرایی، تشکیل کمیته ها و شکل گیری ساختار و ارکان برنامه را اعلام و اظهار امیدواری کرد: به موازات آن شورای اسلامی شهر تهران نیز الزامات تدوین برنامه را به شهرداری اعلام کند.
 شهرابی خطاب به دست اندرکاران برنامه چهارم گفت: مسئولیت خطیر تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری تهران بر عهده شما کارشناسان و مدیران خبره و شایسته سازمانی گذاشته شده و با توجه به حس تعلق و تعهد سازمانی و دانش و تجربه و مسئولیت پذیری خود انتظار می رود برنامه ای ارزشمند، ماندگار، اثربخش را تهیه کنیم و ثمرات آن را به مردم شریف شهر تهران برسانیم.
مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران خاطرنشان کرد: بهره گیری از ظرفیت های کارشناسی درون سازمانی جهت تدوین برنامه به کمک گرفتن از دانش اساتید دانشگاهی به عنوان اعضای علمی کمیته های تخصصی، رویکرد متفاوت شهرداری تهران در تدوین برنامه چهارم مدیریت شهری تهران به شمار می رود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران مدیرکل برنامه و بودجه شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: سهم هزینه‌های جاری در کل بودجه شهرداری قم نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است ک در کل کلانشهرها این نسبت خاص و ویژه است.

مجید محمدرضاخانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به فرایند تدوین بودجه شهرداری قم بر اساس اسناد بالادستی و راهبردهای اجرایی اظهار کرد: برای سال ۱۴۰۳ نیز در برنامه راهبردی شهرداری قم اهدافی ترسیم شده بود و منابعی قابل پیش بینی شد که با ایجاد تناسب میان منابع و مصارف، بودجه‌ای بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد تومان برای شهرداری قم و سازمان‌های تابعه تنظیم شد.

وی با اشاره به اینکه بودجه شهرداری قم به صورت خاص ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان به تصویب شورای اسلامی شهر قم رسید افزود: با احتساب سازمان‌ها این بودجه به ۱۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم، سهم عوارض ساختمانی و جرایم در این بودجه ۶ هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان و سهم تسهیلات بانکی و اوراق، ۲ هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

محمد رضاخانی ادامه داد: در حوزه واگذاری دارایی‌های سرمایه‌ای به معنای فروش اموال و مباحث مرتبط با ماده ۱۰۱ مزایده و معوض، ۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد تومان اعتبارات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه در بخش مصارف بودجه دو بخش هزینه‌ای و تملکی وجود دارد خاطرنشان کرد: بودجه هزینه‌ای در واقع هزینه‌های جاری را در بر می‌گیرد که برای سال ۱۴۰۳، حدود دو هزار و ۵۳۷ میلیارد تومان بوده و نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد دارد.

معاون شهردار قم اضافه کرد: سهم بودجه هزینه‌ای نسبت به کل بودجه ۱۷.۸ درصد است که در میان کلانشهرهای کشور این نسبت خاص است.

به گفته محمدرضاخانی، شهرداری قم تمام توان خود را در مسائل عمرانی صرف می‌کند و با کاهش هزینه از طریق ارتقای بهره‌وری به دنبال تحقق اهداف راهبردی خود است.

وی ادامه داد: هزار و ۶۳ میلیارد تومان نگهداری فضای سبز و رفت و روب است که نیمی از بودجه جاری را در بر می‌گیرد.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم گفت: ۴۶۰ میلیارد تومان برای کمک به سازمان‌های شهرداری و هزار و ۱۰۰ حقوق و دستمزد برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است.

محمدرضاخانی به مصارف عمرانی بودجه ۱۴۰۳ اشاره کرد و افزود: برای این حوزه در مجموع ۱۱ هزار و ۲۸۵ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵ ردیف بودجه عمرانی ذر قالب بیش از دو هزار و ۲۰۰ پروژه در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری شهر قم گفت: سرانه هزینه‌های شهری اعم از نگهداری شهر و عمرانی حدود ده میلیون تومان به ازای هر شهروند است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم با اشاره به اینکه در مأموریت شهرسازی و کالبد شهری ۴۸۸ میلیارد تومان پیش بینی بودجه صورت گرفته که ۳.۵ درصد بودجه را تشکیل می‌دهد گفت: در مأموریت محیط زیست و خدمات شهری، ۱۵.۱ درصد بودجه به مبلغ دو هزار و ۱۰۷ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

محمدرضا خانی افزود: ایمنی و مدیریت بحران ۵۶۰ میلیارد تومان در بودجه سال جاری سهم دارد ۳.۹ درصد از کل بودجه را شامل می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه حمل و نقل و ترافیک اعم از ساماندهی معابر معابر جدید اتوبوس قطار شهری ۵۳.۴ درصد بودجه شامل هفت هزار و ۸۲ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: در مأموریت اجتماعی و فرهنگی ۷۳۰ میلیارد تومان بودجه تعریف شده که ۵.۱ درصد از بودجه شهرداری قم را تشکیل می‌دهد.

کد خبر 750356

دیگر خبرها

  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • کارگران مهم‌ترین رکن مدیریت شهری هستند
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • کمتر از ۳ درصد لوایح شهرداری قزوین عودت داده شد
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • گرگان گران اداره می‌شود/ ناتوانی در جذب سرمایه گذار برای توسعه
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد