Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:57:04 GMT

وضعیت نامطلوب رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در فارس

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۶۹۸۵

وضعیت نامطلوب رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در فارس

ایسنا/فارس طی ۲ ماه اخیر شاهد اوج گیری مجدد شیوع کرونا و موج هفتم این همه‌گیری در کشور بوده‌ایم و روند افزایشی آمارهای ابتلا، بستری و فوت، اگرچه به آرامی، همچنان تداوم دارد به نحوی که در استان فارس که تا خرداد، موارد بستری به کمتر از ۱۰۰ نفر رسیده و فوت براثر ابتلا به کرونا صفر شده بود، اکنون تعداد بیماران بستری از ۵۰۰ نفر عبور کرده و هر روز شاهد افزایش آمار فوتی‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان سیستم سلامت و صاحبنظران این بخش، مهمترین دلیل تداوم روند افزایشی و ایجاد موج جدید کووید-۱۹ را، کاهش میزان حساسیت مردم نسبت به رعایت شیوه‌نامه‌ها به ویژه استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی دانسته و کم شدن اقبال به انجام یا تکمیل چرخه واکسیناسیون را نیز در این زمینه مد نظر قرار داده‌اند.

به گزارش ایسنا، براساس آخرین اطلاعات آماری منتشر شده در خصوص وضعیت اجرای پروتکل‌های بهداشتی در کشور طی بازه زمانی ۱۲ تا ۲۲ مرداد، وضعیت استان‌های مختلف کشور در شاخص‌های مربوط به شیوه‌نامه‌های بهداشتی شرایط شیوع کرونا یعنی استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و تهویه مناسب اماکن عمومی و رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی بررسی شده است.

براساس این گزارش که در آن، ضمن تائید افت محسوس حساسیت شهروندان سراسر کشور نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تاثیر رعایت این مفاد این شیوه نامه در توقف آمار صعودی و کاهش موارد ابتلا و بستری و فوت، مد نظر قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، براساس آمارهای قید شده در این مطالعه، وضعیت فارس در اکثر شاخص‌ها، پائین‌تر از میانگین کشوری تعیین شده است.

فارس از نظر رعایت بهداشت فردی در اماکن عمومی، با ۴۵.۲۸ درصد یک پله بالاتر از میانگین کشور قرار گرفته اما در رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی، با ۴۵.۷۱ درصد پائین‌تر از میانگین کشوری است.

براساس این اطلاعات آماری، میانگین استفاده از ماسک در کشور ۲۲.۶۴ درصد اعلام شده که جایگاه فارس با ۱۸.۸۴ درصد، بسیار پائین‌تر از این میانگین است.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که فارس در رعایت فاصله گذاری اجتماعی با ۲۳.۱۳ درصد، پائین‌تر از میانگین کشوری که ۲۹.۲۹ درصد ذکر شده است، قرار دارد.

در این گزارش آماری، میزان رعایت موارد مد نظر در شیوه‌نامه‌های بهداشتی ویژه شرایط شیوع کرونا در اماکن و مشاغل مختلف نیز ذکر شده است.

باید توجه داشته که این گزارش آماری مربوط به بازه زمانی ۱۲ تا ۲۲ مرداد امسال است.

به گزارش ایسنا، با مد نظر قرار دادن اطلاعات ذکر شده در این گزارش آماری، می‌توان نسبت به برنامه‌ریزی مطلوبتر برای توقف روند رو به رشد ابتلا، بستری و فوت ناشی از کرونا اقدام کرد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی همه باهم علیه کرونا شیوه نامه بهداشتی پروتکل های بهداشتی وضعیت شیوع کرونا در فارس میانگین کشور تر از میانگین اماکن عمومی پائین تر شیوه نامه مد نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۶۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!

طبق اطلاعات منتشرشده از سوی وزارت آموزش‌وپرورش، میانگین کشوری نمرات دانش‌آموزان در امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در رشته تجربی ۱۱.۲۳، رشته ریاضی ۱۰.۷۹، رشته انسانی ۸.۷۵ و در رشته معارف ۱۰.۵۶ بوده است. درحالی‌که سال ۱۴۰۱ میانگین نمرات دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۰۲، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۶۴، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۲۰ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۱ بوده است.

این معدل در سال ۱۴۰۰، برای رشته علوم تجربی ۱۳.۱۸، رشته ریاضی و فیزیک ۱۲.۳۵، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۴۲ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۰۴ ثبت‌شده است.

روزنامه فرهیختگان نوشت:در سال ۱۳۹۹ نیز معدل دانش‌آموزان برای رشته علوم تجربی ۱۳.۷۳، رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۵۰، رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۱.۳۴ و رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۶ را نشان می‌دهد.

میانگین معدل امتحانات نهایی دانش‌آموزان سال ۱۳۹۸، در رشته علوم تجربی ۱۳.۷۷، در رشته ریاضی و فیزیک ۱۳.۲۸، در رشته ادبیات و علوم انسانی ۱۰.۷۶ و در رشته علوم و معارف اسلامی ۱۲.۸۸ بوده است.

ازاین‌رو می‌توان نتیجه گرفت که میانگین معدل نمرات دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۲ نسبت به چهار سال پیش از آن در تمامی رشته‌ها با افت حدود دو نمره‌ای در امتحانات نهایی روبه‌رو بوده است.

ناظر به همین معیار و مولفه و با بررسی وضعیت استان‌ها، نقشه وضعیت معدل استان‌ها تا حد زیادی منطبق با نقشه فقر کشور است. به این صورت که میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۲ در استان‌های هرمزگان، کهگیلویه‌وبویراحمد، خوزستان، آذربایجان غربی ۸ تا ۹ بود. خراسان شمالی، گلستان، اردبیل، ایلام، کردستان، لرستان، کرمانشاه، فارس، کرمان، گیلان، بوشهر و چهارمحال‌وبختیاری نیز استان‌هایی هستند که میانگین ۹ تا ۱۰ را ثبت کردند. یعنی معدل دانش‌آموزان این استان‌های نیز کم و هشدارآمیز است. با این حساب مجموعا، در ۱۷ استان میانگین معدل امتحانات نهایی خرداد هشت تا ۱۰ بوده که در وضعیت قرمز هستند.

دیگر خبرها

  • وضعیت قرمز در مدارس با افت شدید تحصیلی؛ معدل دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عملیات در رفح هیچ اهمیت راهبردی ندارد/ شرایط اسراییل نامطلوب است
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • گزارش تسنیم از اختتامیه جشنواره خلیج فارس در بندرعباس‌
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز