Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرت الله عابدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: سال گذشته در سازمان مدیریت، اقدامات لازم برای مصوبات سفر رئیس‌جمهور به گلستان انجام شد و مجموعه سند آمایش را بررسی کردیم که کدام بخش مهم بوده که در سفر به آن پرداخته شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان با اشاره به در نظر گرفتن چهار رویکرد در این راستا، گفت: در رویکرد اول به حوزه زیرساخت‌ها اعم از بخش تولید، اقتصاد و اشتغال توجه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: رویکرد دوم توجه ویژه آب و فاضلاب، رویکرد سوم زیرساخت‌های شریانی راه و راه‌آهن و رویکرد چهارم نگاه ویژه به بخش سلامت بود که متناسب با آن چند بخش طرح‌ها استخراج شد.

عابدی اضافه کرد: در کنار این موارد محورهای دیگر از جمله تکمیل پروژه‌های بزرگ مقیاس مانند میگو گمیشان، سد نرماب و غیره را در دستور کار قرار دادیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان افزود: برای میگوی گمیشان هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان منابع و برای سد نرماب هم هزار میلیارد تومان در سفر اختصاص داده شد.

وی بیان کرد: در حوزه جهاد کشاورزی ۱۴ مصوبه با سه هزار و ۸۷۱ میلیارد تومان، در حوزه راه و شهرسازی هفت پروژه با اعتبار دو هزار و ۴۷۰ میلیارد تومان، در حوزه وزارت نیرو دو هزار و ۷۵ میلیارد تومان پروژه و در حوزه سلامت پنج مصوبه با هزار و ۷۳۰ میلیارد تومان داشتیم.

عابدی گفت: در مجموع ۵۲۶ پروژه با اعتبار ۱۲ هزار و ۵۰۴ میلیارد تومان مصوب شده است که علاوه بر آن ۱۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات بانکی، ۴۵۰ میلیون یورو برای نیروگاه علی آبادکتول و ۷۴۰ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به استان اختصاص خواهد یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان اظهارکرد: برای احیای خلیج گرگان هم هزار میلیارد تومان اعتبار ابلاغ شده که بخشی از آن تخصیص یافته و عملیات اجرایی آن در حال انجام است.

وی ادامه داد: میزان تعهدات دولت در سفر برای سال ۱۴۰۰ مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۱ بیش از چهار هزار و ۹۸۰ میلیون تومان، در سال ۱۴۰۲ سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان، در سال ۱۴۰۳ مبلغ دو هزار و ۴۶۰ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۴ مبلغ ۵۵۰ میلیارد تومان است.

عابدی با توضیح اینکه بخشی از اعتبارات سال ۱۴۰۱ در سال ۱۴۰۰ اختصاص یافت، گفت که در سال ۱۴۰۰ مبلغ هزار و ۲۲۰ میلیارد تومان تخصیص نقدی داشتیم.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان از میزان اعتبار اختصاص یافته در سال ۱۴۰۰، مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان در حوزه آب بوده که ۱۵۰ میلیارد تومان برای آبرسانی شهر گرگان بوده است.

کد خبر 5562072

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سازمان برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی مصوبات سفر محرم 1401 بوشهر عاشورا ویروس کرونا سفر استانی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه روز خبرنگار اربعین حسینی عکس استانها مراسم عزاداری آمار کرونا ماه محرم رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان میلیارد تومان سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • جمع آوری ۲ میلیارد ریال در جشن گلریزان کشکوئیه
  • اختصاص اعتبار ۱۵۰۰ میلیاردی برای ترمیم حقوق کارکنان وزارت کشور
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • اختصاص بودجه ۱۵۱ هزار میلیارد تومانی پروژه‌های عمرانی تهران
  • فاز دوم خط ۲ مترو ؛ چهارمین بازدید شبانه مدیریت شهری شیراز
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان