Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:36:06 GMT

کاهش چشمگیر سهم بهداشت در اعتبارات محرومیت زدایی

تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۳۷۸۳۰

کاهش چشمگیر سهم بهداشت در اعتبارات محرومیت زدایی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: با توجه به نیازهای موجود، کاهش چشمگیر اعتبار بهداشتی استان در اعتبارات محرومیت زدایی قابل توجیه نیست و موارد در مرکز پیگیری خواهد شد.

حمید جهانشاهی، امروز شنبه ۲۲ مرداد در شورای برنامه‌ریزی استان اظهار کرد: هرچند اعتبار ۶۰۳ میلیارد تومانی محرومیت زدایی استان در سال جاری، در مجموع ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۶ درصد رشد دارد اما اعتبار بخش بهداشت کاهش چشمگیری یافته که به هیچ وجه قابل توجیه نیست.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه پیگیری‌های لازم برای اصلاح اعتبار مورد نظر انجام خواهد شد، افزود: در زمینه اعتبارات محروم زدایی که در قالب هشت فصل ابلاغ شده و نیاز است به همه شهرستان‌ها توجه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی تصریح کرد: خراسان جنوبی از سال ۱۳۸۵ در فاز پنجره جمعیتی قرار گرفته که باید با برنامه‌ریزی مناسب از فرصت موجود به خوبی برای توسعه استان بهره گرفته شود.

جهانشاهی بیان کرد: تحولات جمعیتی استان از سال ۱۳۳۵ تا افق ۱۴۱۵ مورد بررسی قرار گرفته و در آن همه شاخص‌های جمعیتی به خوبی مشخص شده‌اند که در قالب کتابی منتشر شده که در اختیار مدیران دستگاه‌های اجرایی قرار خواهد گرفت.

وی از اخذ مجوز کانون ارزیابی شایستگی‌های عمومی مدیران حرفه‌ای در استان نیز خبر داد و یادآور شد: این مجوز اولین بار در شرق کشور اخذ شد و برآنیم که با ارزیابی شایستگی‌های عمومی و مدیریتی، دانش، مهارت و نگرش فرد را مورد توجه قرار دهیم و نقش موثری در کادرسازی موفق خواهد داشت.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اعتبارات استانی شورای برنامه ریزی استان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کمبود اعتبارات خراسان جنوبی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۷۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص هایی طراحی شد تا در دانشگاه ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

دکتر حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی شود و گاهی این مسئله موجب می شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه ها ایجاد کنیم می توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه های سیستم کاهش می یابد.

وی طرح ایده ها و برنامه های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کارهای جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیندها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیندهای خوب بتوانند اجرایی شوند.

کد خبر 6098180

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاهها می‌شود
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • بسیج سازندگی، رکنی اساسی در تحقق آرمان‌های نظام در مناطق محروم
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان
  • اراده کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شیراز برای رفع فقر
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • محرومیت زدایی از چهره فارس با اجرای بیش از هزار برنامه جهادی