Web Analytics Made Easy - Statcounter

صیادی گفت: به دنبال دروی افراد در آموزش و پرورش نیستیم اما جوانگرایی و تحول را دنبال خواهیم کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، علیرضا صیادی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش اظهار داشت: در تمام دنیا با توجه به اهمیت آموزش و پرورش بر اساس فرهنگ و سنت‌های خود تلاش می‌کنند تا جمعیت دانش آموزی را پرورش دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توسعه آموزشی در سالهای پس از انقلاب اظهار داشت: در ۴۳ سال گذشته تلاش شده تا توسعه آموزشی به صورت قابل قبول انجام شود و توسعه کمی و کیفی آموزش در این سالها بر کسی پوشیده نیست.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه در هر کاری شناخت نقاط قوت برای اهداف متعالی لازم است، گفت: شناخت آسیب‌ها امری ضروری و اولویت دار است. همچنین پرداختن به همه سرمایه‌های آموزش و پرورش اولویت ماست و برای توانمند سازی معلمان و فرهنگیان برنامه‌های مختلفی داریم.

وی ادامه داد: از جمله دیگر اقدامات برای مهر ماه تجهیزات آموزشی برای مدارس دولتی است که در هفته‌های آینده خبرهای خوبی با محوریت تجهیز هنرستان‌ها خواهیم داشت.

صیادی در پاسخ به سوالی در خصوص مدارس کانکسی گفت: در خصوص مدارس کانکسی آمارهای مختلفی وجود دارد اما آخرین آمار در استان ۳۹۰ مدرسه کانکسی است که با هماهنگی با اداره نوسازی مدارس و خیرین مدارس کانکسی که بالای پانزده نفر می‌باشند در اولویت هستند تا در عرض دو تا سه سال کانکس‌ها برچیده بشوند.

وی در خصوص وضعیت معیشتی معلمان عنوان کرد: متاسفانه در برخی بخش‌ها نگاه به معلمان همان نگاه رهبر انقلاب به معلمان نیست و به همین دلیل برای پیگیری وضعیت معلمین کارگروهی را تشکیل داده ایم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پاسخ به سوالی درباره سیاست زدگی در این اداره توضیح داد: اصلی‌ترین کار من در این ماه‌ها دور نگه داشتن آموزش و پرورش از مسائل سیاسی و سیاست زدگی است، ما قبول نداریم آموزش و پرورش باشگاه سیاسی جناح خاصی باشد. البته من برای اعتلای انقلاب آمده‌ام و اجازه نمی‌دهم برخلاف خون شهدا در آموزش و پرورش کاری انجام شود.

وی با بیان اینکه با هرآنچه یکپارچگی انقلاب و اهداف انقلاب را نشانه بگیرد، مقابله می‌کنیم تصریح کرد: امروز در بعد آموزشی همپا شدن با همه پیشرفت هایی است که در جهان اتفاق می افتد،البته جدا از برنامه های استکباری مانند ۲۰۳۰ است.

صیادی در خصوص شکاف طبقاتی در بحث آموزش ابراز داشت: شکاف طبقاتی در سایه اقدامات آموزش و پرورش نیست بلکه با توجه به فرصت‌های مختلفی که ایجاد می‌شود و خانواده ها بسته به امکانات تعلیمات اضافی را برای فرزندانشان در نظر می‌گیرند.

وی در پاسخ به انتقادی در خصوص کندی تغییرات مدیران گفت: ما قرار نیست افراد را درو کنیم و قرار نیست کسانیکه کار کرده اند را کنار بگذاریم البته برای برخی پست‌ها به دنبال افراد جوان و کارآمد هستیم.

صیادی در پایان در خصوص مشکلات در گزینش آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: قطعا به زودی گزینش را متحول کرده و جوانگرایی را به گزینش برمی‌گردانیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

کلیدواژه: آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۳۹۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟

به گزارش  پارس نیوز ،  دولت و مجلس در طرحی به دنبال تغییر زمان بازگشایی مدارس هستند و بر این اساس ممکن است زمان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور باشد.

 تغییر تقویم آموزشی مدارس در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد.

این طرح با پیشنهاد 26 نماینده تدوین شده و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مصوب شده است و هم اکنون در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

طبق گفته‌های مهدی یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی قرار است با توجه به شرایط اقلیمی و البته مجوز مجلس، تقویم آموزشی مدارس در اختیار دولت قرار بگیرد بر این اساس برای استان‌های سردسیر همچون آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و زنجان آغاز سال تحصیلی از 10 شهریور و برای مناطق گرمسیر کشور از 10 مهر باشد.

به اذعان کارشناسان یکی از نگرانی‌ها این است که طبق این طرح، تقویم آموزشی در تمام مناطق کشور دستخوش تغییر شود و در استان‌هایی همچون تهران، البرز، مازندران و ... سال تحصیلی از 10 شهریور آغاز شود، این موضوع دهه 70 هم تجربه شد که با موفقیت همراه نبود و در نهایت با ورود مجلس، آغاز سال تحصیلی از اول مهر به عنوان قانون مصوب شد.

 

بر اساس این گزارش، موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره این طرح گفته است: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از شهریورماه است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

منبع : عرشه آنلاین

 

دیگر خبرها

  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • هدف اصلی طرح «شهید عرب» تجهیز سیستم گرمایشی مدارس استان است
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • صحرایی: معلم محور اصلی تحول و راه حل تمام مسائل آموزش و پرورش است
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • تقویت جایگاه مدارس مستلزم رفع محدودیت‌ها و تفویض برخی اختیارات است