Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن حسین میرزایی گفت: ۷۰ دستگاه تانکر آبرسانی از مناطق مختلف این استان و استان‌های مختلف به شهرکرد اعزام شدند، ۵۰ تانکر در شهرکرد و ۲۰ دستگاه دیگر در شهرها و روستاهای اطراف مستقر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز; محسن حسین میرزایی عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: بارندگی‌های پراکنده در جای‌جای ایران صورت گرفت و این استان نیز از این قاعده مستثنی نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه کانون اصلی سیل روستای بارده و مناطق عشایری کوهرنگ بود، افزود: از ساعات اولیه که بارندگی آغاز شد، ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان‌ها تشکیل جلسه داد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه حجم بارندگی در استان بسیار زیاد بود به‌گونه‌ایی که در عرض بیست دقیقه حدود ۸۰ میلی متر باران بارید، ادامه داد: با این حجم از بارندگی، مدیریتی که درخصوص سیل در استان صورت گرفت مدیریت خوبی بود.

حسین میرزایی عنوان کرد: هر کجا سیل بیاید، اولین مطالبه افراد سیل زده چادر است، اما در روستای بارده به دلیل هم‌دلی و مشارکتی که بین مردم وجود داشت هیچ چادری برای افراد سیل زده برپا نشد و مردم این خانواده‌ها را در منازل خود جایی دادند، این یک نکته مثبت در این روستا بود.

وی درخصوص قطعی آب در شهرکرد و شهرها و روستاهای اطراف آن، خاطرنشان کرد: نیاز شهرکرد به آب شرب ۶۵۰ لیتر در ثانیه است که ۵۰ درصد این نیاز از چاه‌هایی که در شهر واقع شده و ۵۰ درصد دیگر از چشمه کوهرنگ تامین می‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: به دلیل وجود گل و لای شدید در چشمه کوهرنگ مجموعه آب چهارمحال و بختیاری مجبور شد این خط انتقال را از مدار خارج کند و تصمیمات کلان مدیران استان این بود که نباید مردم در تامین آب شرب مشکل پیدا کنند.

حسین میرزایی بیان کرد: به دنبال قطعی آب در شهرکرد، کشاورزان این شهر به دلیل همدردی با مردم، با توجه به اینکه خودشان برای آبیاری زمین‌های کشاورزی به این آب نیاز داشتند، چاه‌های کشاورزی را در اختیار مسؤولان قرار دادند که بلافاصله این آب وارد شبکه آبرسانی اصلی شهر شد.

وی تاکید کرد: ۷۰ دستگاه تانکر آبرسانی از مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری و استان‌های مختلف به شهرکرد اعزام شدند که در روزهای بعد با اضافه شدن ۵۰ تانکر دیگر این تانکرها به ۱۲۰ مورد رسید که ۲۰ دستگاه در شهرها و روستاهای اطراف و ۱۰۰ دستگاه در شهرکرد مستقر شدند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه آب بهداشتی تامین و در قالب آب‌های بسته‌بندی در اختیار مردم قرار گرفت، تصریح کرد: آب چشمه کوهرنگ در نهایت با رفع کدورت و تصفیه وارد مدار آبرسانی به شهرکرد می‌شود.

حسین میرزایی اظهار داشت: برخی از مردم درخصوص نبود یا کمبود تانکرهای آب در مناطق شهری و روستایی به‌ویژه شهرکرد گله داشتند، لذا تصمیم بر آن شد که تانکرهای آب بر طبق پهنه‌بندی تقسیم بندی و مستقر شوند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرها و روستاهای اطراف چهارمحال و بختیاری حسین میرزایی چشمه کوهرنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۴۰۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد

محمد کریمی گفت: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی ۱۰ هزار روستا در کشور را در قالب جهاد آبرسانی تامین آب نماید این مهم به سرانجام رسید.

کریمی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به این روستا گفت: بهسازی و محوطه سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ همچنین نصب و راه اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کار‌هایی است که در محل آبگیر انجام شده است

وی از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و... عنوان کرد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان گفت: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تامین آب شرب اهالی این روستا اجرا شده است.

بیشتر بخوانید

تامین آب شرب ۵۴ روستا و شهر با طرح آبرسانی آتشگاه

کریمی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

 روستای کهن دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود یکصد کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • انتخاب ۲ معلم چهارمحال و بختیاری به عنوان معلمان نمونه کشور
  • پیش‌بینی بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • تمدید ۳۴ پروانه اشتغال مسافربری و باری در شهرکرد
  • صدور موافقت اصولی برای ساخت یک هتل در چهارمحال و بختیاری
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • تصاویر | ایران زیبا؛ چهارمحال و بختیاری
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم